Jong Ajax door hattrick Flemming naar winst op clublozenelftal

Jong Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gewonnen. Tegen het elftal van de VVCS met profvoetballers zonder club won Jong Ajax met 3-2. Zian Flemming (foto) zette Jong Ajax op een 1-0 voorsprong. Het VVC-elftal wist de score om te buigen naar 1-2 maar wederom Flemming zorgde met zijn en Ajax tweede en derde voor de eindstand.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Lartey Sanniez (Schouten), Bergsma, Sidoel (Doukhi), Dijks (Savastano); Matusiwa, Boultam (Muric), Bijleveld; Flemming, Mazraoui, M. de Wit.

Related posts

27 Comments

 1. EugAjax

  Na alle commotie om de buitenlandse jeugd aankopen ook weer eens mooi om dit te zien. Hattrick van de Amsterdamse Flemming!

  1. FrankiC

   Ik schreef vorige week al dat we de multi inzetbare Flemming in de gaten moeten houden. Inzetbaar als middelvelder, centrale verdediger én spits….

 2. De seijs

  Hoop dat Flemming geen Riola als zaakwaarnemer heeft. Die Nederlanders zijn zo gek temaken door dat soort ratten.

  1. Ajax is Ajax niet meer en de supporters dansen op het graf van Johan. Ajax: R.I.P.

   Niet alleen de Nederlanders hoor.

 3. JohnDoe77

  Mooi dat hij nu begint met opvallen! Alle talent welkom, binnen of buiten Ajax vandaan! Als ze maar hart voor Ajax hebben en uit kunnen groeien tot de toppers die we nodig hebben!

  1. EugAjax

   Woody op zich zou het normaal zijn door enigszins onderbezetting dat Dijks gewoon selectielid is. Achterin rechtsback plaats heb je Sinky en Viergever. Maar Viergever kan ook centraal bij De Ligt ingedeeld worden. En Sinky is geblesseerd. Ik vermoed dus dat Dijks gewoon in de selectie zit voor woensdag. Zou mij niks verbazen

    1. Ajax is Ajax niet meer en de supporters dansen op het graf van Johan. Ajax: R.I.P.

     Ee mag nog een speler toegevoegd worden. Als aankopen niet lukken kan Dijks dus alsnog.

     1. EugAjax

      Ah Ajax is Ajax niet meer, dank voor je scherpte, kan Dijks meteen weer op de lijst. Kom ik meteen aan je quote van 60% selectie eigen opleiding als ik zo vrij mag zijn Nouri erbij mag rekenen.

     2. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Gaat mij om de basis elf.

     3. Prinsengracht

      Als we spelers als Dijks moeten opstellen om aan een quotum te komen, hebben we JC toch niet zo goed begrepen als we zelf denken.

     4. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Ik zeg ook nergens dat het logisch is ?

     5. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Oh ja, dat is waar ook. Je weet bij de beijdragen van Eug nooit of het serieus is of niet oftewel daar waar het uitkomt is het achteraf serieus geweest of niet. Het bekende blaadje aan de boom …… draaien draaien draaien en nooit duidelijkheid. Had het net beetje verdrongen.

     6. EugAjax

      Hey verrek ben jij AB? Ik dacht dat je ALTIJD in je nick AB zou zetten dat is toch duidelijk als wat roep je dan vaak! Laten we het er dan maar ophouden dat ik met je meedraai??leuk je weer even gesproken te hebben AB.

     7. Prinsengracht

      Ik denk dat de vaste lezers, inclusief jij, de letters AB niet nodig hebben om AB te herkennen. Al met al weten we nog niet of die Braziliaan nu wel of niet komt.

     8. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Jij hebt toch een tijdje niet naar de site gekeken? Misschien iets wel of niet gemist? Verschil is dat ik altijd heel duidelijk ben en dat mijn nicks, zoals PG aangeeft, overduidelijk het AB signatuur hebben. Net als met de visie van Cruijff zou het niet nodig moeten zijn om alles opnieuw uit te moeten leggen. Het genoegen is overigens niet wederzijds maar ook dat is in principe een overbodige mededeling maar in jou geval doe ik hem maar voor de zekerheid.

    1. EugAjax

     Kbouter, maar natuurlijk je hebt groot gelijk. LINKSBACK! Stom stom stom. Rechts staat onze aanvoerder. En ik lees net in Telegraaf dat Dijks toch als linksback (!?) in de selectie komt. Simpelweg omdat er geen Nederlandse backs zijn in Eredivisie die aantoonbaar beter zijn, de keuzes van spelers in buitenland die wilden niet naar Nederland komen, en de gemiddelde vijver daar wilde Ajax niet in vissen. Ik schreef gister net tegen PG dat ik Dijks geen goede speler voor Ajax vind. Maar goed ik hoop dat Mitchell toch even laat zien dat ik het weer eens volledig mis heb?! Succes Mitchell laat je zien

Comments are closed.