Ajax gaat transfermarkt op voor vervanger Riedewald

Jairo Riedewald zal naar verwachting vandaag worden gepresenteerd bij Crystal Palace en levert Ajax zo’n negen miljoen euro op. Met dat geld wil Ajax de transfermarkt op gaan en moet het vertrek van de verdediger worden opgevangen door een externe kracht. Terwijl het vertrek van Kenny Tete wordt opgevangen door jeugdproducten Deyovaisio Zeefuik of Navajo Bakboord, wordt er voor Riedewald op de transfermarkt gekeken naar een vervanger. De Telegraaf  verwacht dat Ajax ruim de tijd neemt voor die zoektocht, omdat de lat hoog wordt gelegd.

Bron: De Telegraaf

Related posts

32 Comments

    1. De Ajacied

      Idd Dickst
      Ik heb afgelopen week nog oeffenwedstrijd van AZ gezien tegen Olimpiakos en hij is echt een meerwaarde voor Ajax, snel, agressief, goede bal controle en sterk aan de bal, haal de rechtsbuiten Stengs ook maar meteen op
      Ik zeg halen die HAP(S)
      ❌❌❌

    1. Indojood

      Eentje die geduld heeft, geen geldwolf en geen onruststoker is. Want dat is blijkbaar de perceptie van Jairo en Kenny bij veel supporters. En dat willen we niet hè? ?

      1. Charka53

        Ja wij ajacieden liggen niet op de zelfde golflengte dus verschillen we wel eens van mening.

  1. Reservewissel

    Met Sinkgraven geblesseerd zitten we daar wel heel dun in de spoeling. Verdedigertje erbij graag Marc.

      1. Bakkie

        Dijks is de minste voetballer die we hebben, daar kun je geen snel en aanvallend voetbal mee spelen.

  2. JohnDoe77

    Als ze met “ruim de tijd” bedoelen dat hij er net voor de eerste wedstrijd tegen Nice is, prima! Anders graag een beetje doorpakken! Haps is een eerste mooie stap en dat moet lukken met het budget!

  3. frenkynairo

    op basis van de 2de seizoenshelft heb ik mijn twijfels over haps. en als az er de jackpot voor wil zou ik hem persoonlijk niet halen.

  4. Iedereen heeft een mening

    Naast Bakboord zou ik voor Stuurboord kijken. Dat wordt dus nog even zoeken

  5. Jimmy1971

    Waar is die braziliaan die links en rechts kan spelen gebleven ?!
    Dan heb je voor beiden kanten een xtra optie , en blokkkeer je niet aan beiden kanten de jeugd ..

  6. AjaxBelg

    maakt mij niet uit van waar we ze gaan halen ,aub niet van AZ ,al dat van daar komt is-was Ajax onwaardig. transfer periode is er om Ajax te versterken, niet om AZ fincieel gezond te maken -te houden , Marc durf te kijken naar andere clubs voor verstrekkingen te halen, de eredivisie bestaat uit 16 clubs

  7. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Haps, een speler van 24 die in de belangstelling staat van Feijenoord en geen enkele buitenlandese club. Die Haps?

  8. De Nees

    Hoeveel talenten zijn er alleen de laatste jaren al niet geweest die te vroeg weer vertrekken!? Ik leg de schuld voor een groot gedeelte bij de club dat jongens te vroeg worden gebracht. Meesten hebben een langere aanloop nodig om echt te groeien op hun positie, de druk is zo hoog en niet iedereen kan daar even goed mee omgaan. Waar heeft Riedewald wel niet gespeeeld, CV, LB, MV en dat in 3 jaar? Hoe kon die jongen zich focussen op 1 positie, hij kon nergens een sterke indruk achterlaten door dat gezwabber van de coaches. En nu gaat ie uitgerekend terug naar FdB, ik hoop dat Frank het licht heeft gezien en Riedewald op 1 positie gaat gebruiken zodat hij eindelijk een werkelijke groei gaat maken.

  9. AFCA my World

    Domme actie,ze hadden gewoon Riedewald meer moeten beloven en ze hadden hem binnen gehouden ! ⚽️

Comments are closed.