Ajax ontvangt komend seizoen 9,5 miljoen aan tv-gelden Eredivisie

Ajax kan komend seizoen rekenen op een bedrag van 9.480.000 euro aan tv-gelden van de Eredivisie, zo meldt De Telegraaf. De beschikbare tv-gelden worden volgens een door de clubs afgesproken verdeelsleutel verdeeld op basis van de resultaten van de afgelopen tien seizoenen, waarbij de laatste seizoenen het zwaarst meewegen.

Achter Ajax volgen Feyenoord met een bedrag van 8,8 miljoen, PSV met 8,7 miljoen en AZ met 6,3 miljoen euro

Related posts

15 Comments

  1. AFCA my World

    Nou dan maar investeren in extra verdedigers,die eerder genoemde braziliaan Zeca zie ik graag komen, misschien is Douglas ook een optie hij kan voor weinig vertrekken bij sporting lissabon ! ⚽️

  2. ajaxpers

    Zelfs als de kakkerlakken kampioen worden blijven ze achtergesteld in alle opzichten.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      En de competitie in het buitenland? De sponsoring? De tv gelden? Ga je Nederland gelijk stellen? Dat is pas humor.

  3. Dagrump

    Ik zou die 9,5 wel willen missen als we daar Nouri mee terug kregen/ zou genezen. Denk er elke dag aan. Moeilijk om te beseffen !! Onbergrijpelijk!

    1. BobbyHaarms

      Daar zat ik dus net aan te denken idd. Wat heb je aan dat fucking geld als je gezondheid je in de steek laat? Helemaal niks nakkes nada.

      Al kreeg Ajax 100 miljoen, Nouri krijgen we er niet mee terug ?

      1. antonajax

        Hou eens op met dat sentimentele gedoe jongens. Bij elk onderwerp word Nouri erbij gehaald.
        Ja, het is verschrikkelijk, vind ik ook, vinden we allemaal! Maar iedereen(we) moeten verder. Om bij elk onderwerp Nouri aan te snijden gaat gewoon iets tever.

        1. BobbyHaarms

          Het doet gewoon (te) veel pijn om er nu al overheen te stappen, en dat zal nog wel even duren ook. Natuurlijk, het leven gaat verder, hoe hard en hoe zwaar ook (vooral voor de spelers!) Maar eerlijk gezegd kon die hele loting me ook even gestolen worden, is nu met dit kutgevoel gewoon even niet belangrijk.

Comments are closed.