There are no ads, please add some


Marokkaanse media: ‘Ajax wil 14 miljoen op tafel leggen voor El Haddadi’

Het is algemeen bekend dat Ajax al langere tijd interesse heeft in Barcelona-speler Munir El Haddadi. De aanvaller kan niet rekenen op een plek in de eerste selectie bij Barca en staat open voor een vertrek. Eerder wisten wij te melden dat Ajax geen optie is voor El Haddadi (zie eerder bericht) maar de Marokkaanse media denken daar nu heel anders over en weten te melden dat Ajax inmiddels in onderhandeling is met vertegenwoordigers van de aanvaller.

Het medium Bladi weet namelijk te melden dat Ajax een bod van veertien miljoen heeft gedaan op El Haddadi en dat Barcelona akkoord is gegaan met de aanbieding uit Amsterdam. Een tijdje geleden kon El Haddadi nog naar het Russische Zenit Sint-Petersburg voor 20 miljoen euro, maar dat vond hij geen optie. Inmiddels zou Ajax concurrentie hebben van onder meer West Ham United en Olympique Lyon maar ziet het er volgens Bladi zeer goed uit voor Ajax.

Bron: Bladi


Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Jimmy1971

  Zeer interessante goede speler , maar zou graag achterin iets zien komen ..

 2. Vakje129

  Ikdenk niet dat Ajaxzoveel neer legt voor een speler , dan kijken ze eerst wel even verder

  1. RickyAmsterdam

   Dat hoop ik ook. Anders begint Ajax wel heel erg met geld te gooien. Neres heeft zich nog steeds niet kunnen bewijzen, terwijl hij voor dat bedrag er direct zou moeten staan. Ik ken El Haddadi niet, maar als hij 14mil moet kosten, moet hij er wel direct kunnen staan.

   1. FrankiC

    El Haddadi niet kopen omdat Neres te duur was (en de verwachtingen (nog) niet inlost) lijkt me geen reden. Ha, dan hadden we na Sulemani nooit meer iets moeten kopen!

    JVan wat ik ervan gezien heb is El Haddadi een directe versterking.

    Ik hoop ook nog op Sneijder.

    1. RickyAmsterdam

     El Haddadi niet kopen vanwege Neres vind ik ook geen goede reden. Wat ik bedoel is dat ze niet zomaar 14miljoen moeten neerleggen, tenzij het een speler is die er direct staat. Voor die spelers mogen ze van mij gerust 15miljoen neer leggen. Maar niet voor een potentieel talent, want die lopen er al genoeg bij onze club rond voor 15miljoen euro minder.

 3. Mijn Club

  We gaan het zien … momenteel moet bij mij nog steeds de knop om, maar dat lukt niet zo …. :((

  1. HURBIE

   AJAX wilde Appie nog verhuren komend seizoen
   Maar dat wilde hij zelf niet Dus zo zeker was hij nog niet van een basis plek in het éérste

  2. Remco425

   Pfff ik ook niet. Ik lees het, maar het kan me nog niet genoeg boeien om erop te reageren.

 4. Sjoerd2609

  Op dit moment heb ik geen interresse in dit transfer. DENKT AAN NOURI… 🙏🏻😢😢

  1. De seijs

   Jij mag dat. Natuurlijk. Maar de wereld draait door Sjoerd. En wij moeten verder. Ajax moet verder. En ja het blijven geruchten.

 5. Dagrump

  Misschien wel een leuke speler !! Maar doe maar niet !! Hij wilde zelf niet naar Ajax komen dus ik zie liever iemand komen die wel voor de mooiste club van Nederland wil spelen !

  1. Litmanen

   Dat lees ik nu steeds. Wat ik begreep is dat hij niet verhuurd wilde worden. Aan niemand, dus ook niet aan Ajax.
   Trouwens, ook Appie kreeg dat aanbod, omdat Ajax hem elke week op het hoogste niveau wilde hebben en hij bij Ajax eigenlijk stand in zou zijn van Ziyech.
   Dat Appie voor zijn kans wilde gaan siert hem.
   En dat respecteerde Ajax ook.

 6. JohnDoe77

  Zou goed zijn, op de vleugels hebben we nog wel iets nodig. Cerny is veel geblesseerd en moet het nog laten zien. We hebben dan Neres (gaat hij doorbreken?) Kluivert en Younes als vaste krachten, maar daar mag er echt 1 bij. En dat bedrag; is tegenwoordig netjes voor een net niet jeugdspeler! Gewoon doen!!

  1. FrankiC

   Klopt. Eens JohnDoe77.
   Dekker duurt nog een jaartje, Sierhuis wellicht ook (maar dat is centraal), Larson is een optie. Maar deze El Haddadi staat er meteen. Dat is erg belangrijk want het circus begint bijna. Vorig jaar kwam Ziyech ná de belangrijke wedstrijden. Laat dat een belangrijke les geweest zijn!

 7. Iedereen heeft een mening

  Komkommertijd en -nieuws!! Marokkaanse media???? Tenzij, er misschien afspraken worden gemaakt m.b.t. Sanchez

 8. Marc Overdwars

  Dat is de nieuwe munir van Ajax, gewoon veel geld bieden. Of dat de goede munir is…….

  1. De Nees

   …voor een as-speler kan ik me dit soort bedragen voorstellen, maar zijkanten (voor en achter) hoeft niet zo duur. Voor deze posities liever doorstroming of als dit nog niet op niveau is aankoop onder de 10 mln.

 9. Slingertje.

  Ajax doet er beter aan om 2 verdedigers te halen en het liefst wat ervaren spelers.

 10. AFCA my World

  Als hij niet wilde en nu wel is er iets mis,wat meer salaris geboden misschien ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.