Ajax wint tweede oefenduel, PAOK met 4-2 verslagen

Ajax heeft het tweede besloten oefenduel tegen PAOK Saloniki met 4-2 gewonnen. Nadat eerder op de dag de wedstrijd tegen RC Genk in 3-3 eindigde wist de ploeg van Marcel Keizer nu wel te winnen en was er een hoofdrol weggelegd voor Klaas Jan Huntelaar. De spits scoorde de 2-0 uit een hoekschop en miste in de tweede helft een strafschop. De overige doelpunten van Ajax kwamen op naam van Mazraoui, Cassierra en Flemming. Ajax moet over elf dagen, als de eerste wedstrijd van de voorronde van de Champions League tegen OGC Nice wacht, voor de eerste keer echt aan de bak.