Ajax wint tweede oefenduel, PAOK met 4-2 verslagen

Ajax heeft het tweede besloten oefenduel tegen PAOK Saloniki met 4-2 gewonnen. Nadat eerder op de dag de wedstrijd tegen RC Genk in 3-3 eindigde wist de ploeg van Marcel Keizer nu wel te winnen en was er een hoofdrol weggelegd voor Klaas Jan Huntelaar. De spits scoorde de 2-0 uit een hoekschop en miste in de tweede helft een strafschop. De overige doelpunten van Ajax kwamen op naam van Mazraoui, Cassierra en Flemming. Ajax moet over elf dagen, als de eerste wedstrijd van de voorronde van de Champions League tegen OGC Nice wacht, voor de eerste keer echt aan de bak.

 

Related posts

25 Comments

 1. vak411

  Verdriet om zetten in een gruwelijke wil om alles voor Appie te winnen.. dit jaar (en langer) iedere 34e minuut nouri nouri.. verdriet omzetten in een eenheid die de 34ste titel pakt!

 2. AFCA my World

  Met zoveel tegendoelpunten tegen zie ik op tegen de confrontatie met Nice,zij hebben een supersterke defensie en wij hebben nix ! ⚽️

 3. RickyAmsterdam

  Wat een mooie uitslag na alles wat er gebeurd is! Trots op onze jongens.

 4. FrankiC

  Gaat ook hard met Flemming. En zijn omschrijving niet te vergeten: middenvelder, ook inzetbaar als centrale verdediger én spits…..

 5. JohnDoe77

  Mooi resultaat op een dag met twee wedstrijden en maar een week na het drama met hun maatje! Respect!

 6. Iamsterdam2015

  Mooi. Zo een kleine opsteker is goed voor een ieder ok al blijft de realiteit hard. Hard omdat ajax en iedereen weer door moet. Ja ik weet het, makkelijk
  Gezegd met een broodje op zondagmorgen, broodje op schoot en een bakkie thee. Maar zoals ik al eerlder las, voor onze held Nouri moeten ” we” vlammen dit seizoen.

  1. Bakkie

   Die moeten we nog niet opgeven, de staf heeft ook nog steeds alle vertrouwen in hem, dat zegt wel wat

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Net zoveel als een directie die zegt achter een trainer te staan. Binnen een week volgt dan meestal ontslag ?

Comments are closed.