Ajax speelt gelijk tegen Genk: 3-3

Ajax heeft vanmiddag het oefenduel tegen RC Genk met 3-3 gelijkgespeeld. Voor de ploeg van Marcel Keizer, die de wedstrijd begon met zijn beoogde basiself, scoorden Kluivert, Neres en Ziyech de doelpunten. Ajax kwam al snel op een 2-0 voorsprong maar via Samatta en Trossard wist Genk de stand weer gelijk te trekken. Nadat Neres de 3-2 scoorde leek de overwinning een feit maar uiteindelijk kwam Genk alsnog langszij. Om 20:30 uur spelen de Ajacieden nog een oefenwedstrijd en is PAOK Saloniki de tegenstander.

Opstelling Ajax: Norbert Alblas, Joël Veltman, Davinson Sanchez, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Donny van de Beek, Lasse Schone, Hakim Ziyech, David Neres, Kasper Dolberg, Justin Kluivert

Related posts

37 Comments

  1. De seijs

   Nou eerlijk gezegd vind ik niet. 3 doelpunten tegen vind ik best wel veel.

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Beetje aparte opmerking de Seijs. Er is nl. iets gebeurd de afgelopen tijd. Die knop zet je niet zomaar om daar gaat weken en misschien maanden overheen. Die jongens hebben het van heel dichtbij meegemaakt.

    1. Amoebe

     Gaan we nu bij elk beetje kritiek dit krijgen??

     Het is gewoon een normale opmerking van seijs en ik denk dat hij echt wel weet wat er is gebeurd!

     3 tegendoelpunten is toch veel? En ja iedereen heeft denk begrip voor de situatie maar je kunt toch slecht zeggen dat ze goed hebben gespeeld met 3 tegendoelpunten.

     Wel te hopen dat ze weer snel wat positieve energie kunnen krijgen en dat ze zich weer volledig kunnen focussen op voetballen.

     Uiteindelijk helpt dat ook met verwerken.

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Sorry Amoebe, maar ik vind het geen terechte opmerking van de Seijs. Erdr was het een wedstrijd achter gesloten deuren dus niemand hier weet of ze goed of slecht gespeeld hebben. Als ze met 5-0 hadden verloren had ik het ook begrepen en niet erg maar normaal gevonden.

     2. Amoebe

      Het grappige is dat seijs niet zegt dat ze goed of slecht hebben gespeeld hoogstens dat hij 3 doelpunten tegen geen goed resultaat vindt….dat lijkt mij toch een juiste conclusie.

      En het feit dat je het had begrepen had maakt 3 tegendoelpunten nog niet weinig of goed….hoogstens begrip voor de reden.

      Laten we gewoon hopen dat ze weer snel hun focus op het voetbal weten te krijgen zodra ze op het veld staat.

      Maar helaas weet niemand denk hoe dit proces zal verlopen.

     3. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Jij stelt dat ze slecht hebben gespeeld. Maar joh, wat jij wil. Ik vond het een kut opmerking van hem. That’s it.

     4. frenkynairo

      vond het ook geen kut opmerking van seijs. maar amoebe heeft er wel een handje van om kut opmerkingen te maken.

     5. FrankiC

      Je bedoelt dat AB daar een hand van heeft? Op een of andere manier heb ik ook het idee dat hij moeite heeft om een post van De Seis objectief te beoordelen…

     6. Amoebe

      Jij hebt het dus over 1 reactie en nu heb ik er een handje van.

      Zoals ik ook heb gezegd wAs die reactie niet handig ondanks dat ik het zo voel.

      Maar misschien heb je niet alles gevolgd….dat kan bij een stortvloed aan reacties.

     7. frenkynairo

      Heb idd niet alles gevolgd. en vind het netjes dat je toegeeft dat het fout was. Heb het er persoonlijk gewoon heel erg moeilijk mee.

  1. FrankiC

   Hoezo ‘dus’, bs? Sinkgraven is geblesseerd (knie speelde weer op). Hoe denk jij te weten dat hij niet op linksachter in de basis zou staan, dus?

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Staat in de topic dat Jeuzer is gestart met zijn beoogde basis elf. ?. Dus die kennis was niet zo moeilijk om te krijgen.

    1. FrankiC

     Dús Alblas is volgens jou Onana voorbij? De elf van degenen die hier beschikbaar zijn dient en dus tussen de regels door gelezen te worden.

  1. Charka53

   Tja het leven gaat gewoon door nu maar hopen dat de jongens het drama een plaatsje kunnen geven en weer plezier in het voetballen krijgen .

 1. JohnDoe77

  Prima resultaat na alles wat gebeurd is en met nog een stevige pot voor de boeg. Volgende week moeten ze er staan!

 2. Geroldkohlen

  ben er nog steeds niet met mijn hoofd bij, maar hoorde dat 010 met shirtjes van Appie het veld op kwam voor hun oefenwedstrijd. vind ik wel een mooi gebaar!

 3. Toppertje

  2 doelpunten van Neres. Ben erg benieuwd naar deze jongen. Moet toch ook zijn jaar worden.

 4. De Nees

  Ik hoop dat de eerdere belangstelling in Rigoni nog tot verdere bloei komt. Multi functionele speler voor beide flanken en als MV. Stand-in of basis, brede enigszins gelijkwaardige selectie is zeker nodig, want seizoen wordt nog zwaar genoeg.

 5. AFCA my World

  Hoeveel van deze basiself zijn er nog over na de transferperiode ? Nog 2 verdedigers weg en andere keeper ? ⚽️

 6. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Klopt FrankiC: op zich zal ik de Seijs nooit meer serieus nemen en waar mogelijk aanpakken. Wat hij over mijn moeder en laatst over Moosie heeftvgezegd is onvergeeflijk. Graag ram ik hem persoonlijk volledig in elkaar. Gewoon een feit. In dit geval staat zijn opmerking over de tegen doelpunten daar los van. Dat is en blinft een belachelijke kut opmerking. Verder zie ik hem graag in de kreukels voor hele lange tijd. Hij is mens onwaardig.

Comments are closed.