There are no ads, please add some


Younes breekt vakantie af om bij ploeggenoten te zijn

Amin Younes heeft zijn vakantie afgebroken en is teruggekeerd bij Ajax om zijn ploeggenoten te steunen na het dramatische nieuws over Abdelhak Nouri. Younes deed de afgelopen weken mee aan de Confederations Cup met Duitsland en mocht daarom iets langer van zijn vakantie genieten, en zou zich na dit weekend weer melden bij Ajax. Na het nieuws over Nouri was van genieten echter geen sprake meer. Younes stapte op het vliegtuig en is inmiddels in Amsterdam om bij zijn ploeggenoten te zijn.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

57 reacties

  1. FrankiC

   Wat dacht je van die Feyenoord supporter met op zijn nieuwe Feyenoord-thuisshirt ‘Nouri 34’ heeft laten zetten. Het brengt ook eindelijk verbroedering en onderling respect.

   1. Mijn Club

    Absoluut FRANKIC. Net als die Feyenoord fan met zijn mooie gedicht over Appie! Echt geweldig. Mijn dieptepunt vandaag was mijn ex schoonvader (PSV’er), die vond het allemaal maar onzin en belachelijk al die poespas over zo’n menneke. Gelukkig was mijn ex (ook een Brabander), het totaal niet met hem eens. Zij was net als bijna iedereen intens verdrietig over het tragische nieuws. Tja, sommige mensen :((
    Mijn broer (Feyenoorder) vond het ook supertriest! En dat is het … supertriest

 1. BobbyHaarms

  Mooi gebaar van Younes. Ze zullen elkaar deze dagen en maanden keihard nodig hebben.

 2. Iedereen heeft een mening

  Dat toont de ware (team)sportman. Klasse en respect 👍💪

 3. Indojood

  Ben nog steeds in shock. Programma’s zoals Jinek en RTL Late Night, video’s op YouTube, etc. Sorry, ik kan het niet opbrengen om deze te bekijken…. 😢

  1. HURBIE

   Zou ik doen Indo hart verscheurend om te zien

   ik heb het ook gedaan deed mij goed

  2. dickst14

   Heb nog steeds de kranten na het overlijden van Johan. Heb toen een klein stukje gelezen, maar het werd te emotioneel. Na 2 mislukte titels hoopte ik op een ode aan Johan door de EL te winnen. Ook dat zat niet mee. En nu deze verschrikkelijke tragedie met Appie. Ik heb me er nog steeds niet toe kunnen brengen om de kranten over Johan te lezen. En nu dit. We krijgen het zwaar voor onze kiezen momenteel.

   1. Litmanen

    Ondanks onze meningsverschillen zullen we het komende seizoen als één man achter ons cluppie staan.
    Samen feestvieren en samen verdriet verwerken.

 4. Emilio4Ajax

  Klasse en Respect… Groot sportman en mens die Younes…☀️🍻😎

 5. Hanski

  Laat dit een teken zijn dat we er alleen met elkaar uit kunnen komen! Klasse amin

 6. AjaxKat

  Prachtig van Younes. En ook mooi om te zien op het jeugdjournaal dat het erg druk is op het pleintje van Appie.

 7. fjonkman

  Kijk, dat is nou het kenmerk van een goed mens en een topsporter! Klasse Amin!! En ook heel veel sterkte met het verwerken van deze vreselijke mokerslag

 8. Fareed

  Zeker respect voor Amin dat hij terug is. Ik was wel pissig want ik had van een gast gehoor dat een andere persoon had getwittert maakt niet uit het was toch maar een moslim dat is wat hij had getwittert dat doe je toch niet .

   1. Teuntje

    Deze opmerking “het is toch maar een moslim” is afgelopen zaterdag op Twitter geplaatst door een Ajax supporter. Het leidde tot felle kritiek en heel veel boze mensen.
    Er is zelfs een oproep aan Ajax gedaan dezs idioot aan te pakken.
    Ik snap, Fareed, dat dit je woedend maakt, maar hou voor ogen dat dit een ééncellige amoebe is. Ieder weldenkend mens is compleet van dr kaart over wat wr is gebeurd!

    1. Amoebe

     Oke dat is allemaal langs mij heengegaan.

     En een eencellige amoebe?? Dat is hetzelfde als kut Raiola….een pleonasme dus.

     1. Teuntje

      Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, Amoebe (no offense naar jouw nickname overigens!).
      Dit soort mensen zijn te triest voor woorden

    1. KBouter

     Ik bedoelde ook stemmingmakerij van die gozer op Twitter.

     Gasten twitteren dit ook om reacties los te krijgen.

     Sneu volk.

     1. Teuntje

      Dat blijkt maar weer. Dat Younes zijn vakantie afbreekt om dit verdriet samen met het team te delen vindt ik overigens prachtig!

  1. Indojood

   Heb het gelezen, Fareed. Het internet zit vol met dit soort losers. Geen aandacht aan geven. We zijn allen mensen.

 9. Jimmy1971

  Vorig jaar kwam hij eerder terug om gelijk mee te trainen , nu voor onze held Nouri en zijn teamgenoten !!
  Mooie vent ben je Younes !!

 10. JohnDoe77

  Goh… grote klasse Amin! En nu hopen dat al die gasten beseffen dat het leven draait om zoveel mogelijk genieten, lol maken en dat daar geld een gevolg van is. Bij Ajax verdien je ook een enorm mooi salaris en als je dan lol hebt; blijf gewoon een paar jaar samen en haal er het maximale uit! WZAWZDB!

  Ik weet het; romantische gedachte maar dat moet kunnen in deze situatie!

 11. Forever nr14

  Wat super Armin! Alle steun aan elkaar is hard nodig de komende tijd! Sterkte boys
  #staystrongappie

 12. AFCA my World

  Super reactie van hem,om mee te treuren en om iedereen sterker terug te laten komen/geweldig dat je concurrenten je speler respecteren en ook het verlies van een topspeler in de dop betreuren ! ⚽️

 13. Fareed

  Dat doe ik nu ook niet meer ik heb medelijden met ze dat ze geen hart hebben er zijn genoeg mooie reacties van andere mensen

 14. Ajax1958

  @ Kbouter, snap je bedoeling, maar het voelt toch rot voor mij. Is een heel vrolijk meisje en werkt bij downies en brownies in P’end. Ik weet zeker dat ze intelligenter is als sommige hier. Maar ok, zand erover, neem aan dat je het niet kwaad bedoeld hebt.

 15. chauffeur 55

  Vind dit grote klasse dat hij terugkomt een teken van een goede spelersgroep en staf en nu hopen tot ze hun koppies vrij kunnen maken voor de wedstrijden tegen nice

Reageren is niet mogelijk.