F-Side: ‘Kom vanavond naar het Nouri pleintje’

De F-Side heeft via Facebook een oproep geplaatst om vanavond een grote actie voor Abdelhak Nouri te houden en om 19:00 uur naar ‘zijn’ pleintje te komen. Morgen, vrijdag, 19.00 uur Nigel de Jong pleintje in Amsterdam Geuzenveld. Familie stelt het op prijs’, is de boodschap van de F-Side. Wat de Ajax-supporters precies gaan doen voor de twintigjarige Ajacied is nog niet bekend, maar dat het om een groot samenkomen gaat staat vast. Op het pleintje wordt respect en steun betuigd aan ‘Appie’ en zijn familie.

Bron: Facebook

Related posts

26 Comments

  1. De seijs

    Zo dat gaat zeker iets moois worden. Hoop dat het heel druk wordt. Iedereen voor appie vanavond. Laat je horen.

  2. Kevke87

    helaas is het geen boze droom, geen nachtmerrie. ik word wakker en blijkt inderdaad echt te zijn. je zit in ons gedachte Appie. vanavond ben ik daar met familie uit het buitenland. wat een vreselijk jaar voor Ajax en alle Ajacieden. Cruijff verloren, finale verloren en nu dit.

    1. Litmanen

      Zoals gisteren bij Jinek benoemd, hoe krijg je die jonge groep weer zover om dit seizoen te gaan presteren. Laten we als supporters mikd zijn voor ze als het tegenzit.

      Hoe ga je dit als groep verwerken? Met een hele bus psychologen? Dit gaat tijd kosten, laten we daar begrip voor hebben.

      1. Charka53

        Inderdaad Litmanen laten we daar rekening mee houden al ben ik bang dat we na een halve competitie al weer klachten gaan horen.

        1. HURBIE

          Ben ik ook bang voor Charka ,want de meeste mensen gaan weer snel naar de realiteit en drukken het slechte weg

          1. Charka53

            Maar als de jongens op het veld dit drama kunnen omzetten in het positieve en elke wedstrijd spelen voor Appie dan kunnen we van voetbal genieten zonder Appie te vergeten.

  3. JohnDoe77

    Prachtige actie jongens! Wordt vast heel bijzonder! En zo wordt je wakker en voel je je meteen weer klote!

  4. kanu

    Had liever gehad tot dit niet nodig was. Maar vind het een super gebaar mannen. Veel sterkte gewenst vanuit limburg

  5. BobbyHaarms

    Wakker geworden en helaas….het is geen afschuwelijke nachtmerrie maar bittere realiteit. Helaas kan ik er niet bijzijn, maar dit is natuurlijk een fantastisch initiatief. Laat het hier niet bij blijven maar steun onze jongens alsjeblieft ook aankomend seizoen. Persoonlijk kan ik me levendig voorstellen dat dit alle voorpret/plezier wegneemt bij de spelers dus die verdienen echt alle steun van ons allemaal. Ga er maar aanstaan…

    1. Indojood

      Inderdaad, je wordt wakker, het eerste waar je aan denkt is Appie en realiseer je dat het echt gebeurd is.

      Ik heb geen enkele verwachting voor dit seizoen maar straks zal ik nog harder voor Ajax schreeuwen en achter onze club gaan staan.

  6. Hahaha

    Het is zo vervelend als je die filmpjes terugkijkt van hoe vrolijk die jonge was en nu het is echt om te janken

  7. AFCA my World

    Door dit verschrikkelijke nieuws en door dat er aandacht en steun aan gegeven word,zal ik er ook zijn, laten we er met z’n allen een grote happening van maken, allemaal voor Nouri ! ⚽️

  8. afcadeluxe

    onwezenlijk nog steeds het gevoel dat dit een boze droom is,eerste gedachte gaat naar appie en familie,daarna tranen in mijn ogen en brok in mn keel,probeer het een plekje te geven maar het lukt gewoon niet,geloof al tijden niet meer en toch wacht ik op het bericht dat het niet zo erg is en dat hij beter word……

  9. Wenen 1995

    De 34ste landstitel is het mooiste eerbetoon aan Nouri! Laat dit onze jongens extra motiveren, hoe moeilijk het ook is……

  10. ajacied078

    ben benieuwd wat de f.side boys gaan doen. hoop dat het mooi wordt voor Appie en zn naaste familie. Ajax en Amsterdam. en alle ajacieden overal ter wereld.

  11. fjonkman

    Mee eens, deze jongen mag nooit vergeten worden!! Een echte Amsterdammer, een echte Ajacied! Onze held!!

  12. Rob Nijhof

    ja laat de 34e landstitel binnenhalen het doel zijn voor alles en iedereen die Ajax een warm hart toe draagt. 34e landstitel voor onze Appie Nouri, wat zou dat mooit zijn. Het hrote verdriet verwerken door iets moois neer te zetten. Maar de mannen op het veld kunnen het niet zonder onze support, vooral als het een keer tegen zit!

Comments are closed.