Sjaak Swart schrijft bericht op Instagram: ‘Ik verlangde naar een gesprek met je’

Het nieuws rondom Abdelhak Nouri is ook enorm hard aangekomen bij Sjaak Swart. Mister Ajax kent Nouri heel goed en schreef vandaag op Instagram een steunbetuiging aan het talent van Ajax.

‘Als ik van de zijkant naar je keek verlangde ik er naar om steekballetjes van je te ontvangen. Als ik je vrolijk zag rondlopen op De Toekomst verlangde ik naar een gesprek met je, even die lach, Amsterdammers onder elkaar’, aldus Swart. ‘Appie, jij bent Amsterdam, jij bent Ajax.’

Bron: Instagram

 

Related posts

28 Comments

    1. vak411

      Idd indo… Sterkte, aan jou, aan, sjaak, aan de familie en aan heel Ajax vandaag. Dit doet pijn …

  1. dickst14

    Zo onwerkelijk allemaal. Sinds vanmiddag tranen. Had echt nog de hoop. Elke dag zei ik tegen mijn vrouw : let op Nouri dat wordt de nieuwe ster van Ajax. Nouri ik hoop echt dat je nog een beetje kan gaan functioneren en dat we je gaan zien in het stadion. Een ster zal je altijd zijn in alle vormen.

    1. dickst14

      Het maakt nu niet meer uit. Maar hebben ze tijdens het reanimeren geen mond op mond beademing gedaan. 20 keer drukken op de borst en dan beademen. Er waren artsen bij, dus…

      1. Charka53

        Gaan we nu een schuldige zoeken is het al niet erg genoeg ga er maar van uit dat die artsen weten wat ze moeten doen.

        1. Litmanen

          Niemand heeft iets verkeerds gedaan. Alleen dat hart van Appie, dat deed het ff niet. Kutzooi….. Wat een ellende.

      2. koote207

        Ik denk dat de hulp nooit sneller ingezet had kunnen worden, er waren van beide teams artsen aanwezig wat kundige mensen, ik kan me niet voorstellen dat ze niet weten hoe te handelen…..

    2. vak411

      Idd dickst, mijn vrouw heeft niets met voetbal.. ze geniet als ik geniet.. bij ieder nieuw talent zei ik: schat, dit is de nieuwe bergkamp.. bij Appie zei ik, schat, dit is de nieuwe Messie… wat een KUT KUT KUT KUT NIEUWS…

  2. Charlie2011

    ????☹️??? nouri mijn gevoel jongen. Ik kan het iig niet beschrijven

  3. Iceman

    Prachtig gesproken Sjaak. Nouri en de Familie heel veel sterkte. En Nouri ik ga vooral tijd moeten missen in Johan Cruijff Arena ONGELOVELIJK DIT. ?????????Nouri Ajacied voor altijd.

  4. paulvos

    Je zou denken, dit is niet mogelijk, het is niet te bevatten. Het spookt de hele avond al door mijn hoofd, VERSCHRIKKELIJK.

  5. marcussboss

    dat dit mensen überhaupt moet overkomen is al erg, maar waarom precies dit symphatieke ventje?! Een ras voetballer en ras ajacied en dat zal hij altijd blijven! Laat er alsjeblieft een god zijn die hem er weer bovenop kan helpen, want als iemand dit niet verdient dan is het wel nouri! verschrikkelijk!!

  6. JohnDoe77

    Prachtig, hier zijn geen woorden voor! Familie, vrienden en mede-fans, heel veel sterkte!

  7. Jari10

    Vreselijk en gewoon niet te geloven. Wat blijft voor mij is de blijheid in zijn debuut. En had toch die vrije trap tien gewoon moeten opeisen.
    Wat blojft is de inspiratie wat uitgaat van deze kanjer. Grootste talent sinds heel lang. Niet klagen, hard werken en genieten op het veld. Wij verliezen een Ajacied. De familie een zoon en broertje. Wat een verdriet??????

  8. Ajax belg

    woorden schieten tekort, een jong beloftevol leven word verscheurt,wij kunnen enkel hopen op beterschap ! Appie veel sterkte . Fans Belgie

Comments are closed.