There are no ads, please add some


‘Media melden akkoord tussen Ajax en KCCA FC maar Okello(17) weet nog van niks’

Allan Okello heeft bevestigd dat hij in de belangstelling staat van Ajax. Vorige week wisten diverse media al te vertellen dat Ajax met de huidige club van Okello; Kampala Capital City Authority Football Club (KCCA FC) een akkoord had bereikt over de transfer van de 17-jarige middenvelder. “Hij gaat nu naar Ajax en ze geloven dat hij daar wordt opgeleid tot een topspeler. Als onderdeel van de deal wordt zijn team KCCA uitgenodigd om naar Nederland te komen, waar ze vier vriendschappelijke wedstrijden zullen spelen.”  Volgens Okello zelf is het echter nog niet zover.

“Ik ben natuurlijk erg enthousiast over de interesse van Ajax in mij, want dat is een van de grootste clubs van Europa en het is de droom van iedere voetballer om bij zo’n club in beeld te komen”, laat de Ugandees weten tegenover Swift Sports. “Maar ik heb nog een contract bij KCCA. Ze hebben veel vertrouwen in mij en hebben mij het platform geboden waarop ik heb kunnen laten zien wat ik kan. Ik ben nog jong en wacht af wat de club en mijn zaakwaarnemers voor mij besluiten. Mijn zaakwaarnemer is in onderhandeling met een aantal clubs en als de beste aanbieding op tafel komt te liggen, dan gaan we daarnaar kijken. Hij is ook in gesprek met Ajax en ik hoop dat alles goed gaat”, aldus Okello. Aangezien ‘Jolly’, zoals de roepnaam van Okello is, tot zijn achttiende verjaardag moet wachten voordat hij de overstap naar Europa mag maken, is Ajax naar verluidt van plan om hem in eerste instantie nog een jaar bij KCCA te laten spelen.

Bron: Voetbalzone


Gerelateerde posts

11 reacties

  1. Litmanen

   Ik was hier doodsbang voor omdat alles zolang duurde.
   Godsgruwelijk dit.
   Sterkte voor alle mensen om hem heen en bovendien heel veel wijsheid voor de nabije toekomst.

 1. De Ajacied

  Ieder talent is welkom bij ajax.
  Wat een vreselijk triest nieuws over Appie Nouri echt ongelofelijk,
  Hoop op een mooie benefiet wedstrijd voor hem en zijn familie !!!!
  Appie hoop nog steeds het aller beste voor jou en haal eruit wat er in zit kerel, kop op
  ❌❌❌

  1. HURBIE

   Komop MARC koop eens spelers die er meteen staan
   En niet allemaal dat Grut
   Het is een voetbalclub maar geen CRÈCHE

 2. AFCA my World

  Weer een middenvelder en niet eens 1 die er direct staat, verschrikkelijk voor Nouri en zijn familie,ben er kapot van ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.