There are no ads, please add some


‘Ajax vangt bot bij Barcelona-speler El Haddadi’

Vorige week werd bekend dat Ajax wederom interesse had om Barcelona-spits Munir El Haddadi te huren (zie bericht) maar kan pogingen daartoe direct staken. De Spaanse aanvaller wil namelijk niet naar Amsterdam vertrekken, zo meldt althans het Spaanse Sport. Volgens het medium wilde Ajax de voorhoedespeler eerst huren, met een optie tot koop. Dat zie El Haddadi zelf echter niet zetten. Hij geeft de voorkeur aan een overstap naar Duitsland of Engeland. Clubs die interesse hebben in de aanvaller moeten naar verluidt zo’n veertien miljoen euro op tafel leggen.

Ajax had twee jaar terug ook al interesse om El Haddadi te huren van Barcelona. Ook toen strandde deze pogingen.


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. JohnDoe77

  Mooi; net als bij huizen heb je voor de toekomst weinig aan huren! Wij doen het met Dolberg, Klaas Jan en dan nog wat surrogaat spitsen die rondlopen…

 2. Reservewissel

  Die Barca afdankers vind ik eigenlijk ook altijd net niet voor Ajax. Prima dat hij niet komt.

  1. AjaxKat

   Tsja…. was te verwachten en aan de andere kant: kan me geen Spaanse speler herinneren die een wervelende indruk heeft achtergelaten bij Ajax. Ook Gabri was achteraf gezien geen hoogvlieger. Dus Overmars: geef eigen jeugd een kans.

 3. Iceman

  Ik vindt het best zo wij moeten als Ajax zijnde gewoon verder kijken en als Barca Straks voor Sanchez komt kopen gewoon kijhard nee zeggen of anders gewoon dokken.

  1. Toppertje

   Volgens Antenna 2 is Real Madrid in gesprek met Overmars en bereid 40 miljoen te betalen.

   1. BobbyHaarms

    Ja natuurlijk. Overmars zegt zelf dat ie voor onder de 40 miljoen niet te koop is. M.a.w. vanaf dat bedrag dus wél. Kan me nog herinneren dat ie 2 weken geleden nog 50 miljoen moest kosten 🤔

    1. Toppertje

     Heb ook niet begrepen waarom Overmars een bedrag zou noemen. Maakt je onderhandelingspositie er niet beter op en zo kennen we Overmars niet. Als het waar is dan is dat geen goed nieuws. Geld hebben we genoeg. Titel is nu het belangrijkste.

     1. Bakkie

      Ik ben het helemaal met je eens hoor Toppertje, wat mij betreft verkopen ze niks meer deze zomer.
      Maar de realiteit is helaas dat 40 miljoen een gigantisch recordbedrag is voor Eredivisiebegrippen en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik dacht dat dit voldoende zou zijn om clubs af te schrikken. Maar helaas: de voetbalwereld wordt steeds idioter.

   2. De Nees

    Snapte dat minimumbedrag toen ook al niet. Voor de Real’s van deze wereld schrikt geen enkel bedrag af maar als je hem dan toch in de etalage zet doe het dan goed. D’r is ook geen gelijkwaardige vervanger of heeft Marc al iemand op het oog?

    1. HURBIE

     Zijn geen normale bedragen meer BAKKIE dat kan geen mens waard zijn
     Verkapte slavenhandel

 4. Marc Overdwars

  Als we bot bot vangen dan zou hij uiteindelijk ook niet scherp genoeg zijn geweest

 5. Charka53

  Wat moeten we met die vent we moeten spelers hebben die graag bij Ajax willen spelen om Ajax en niet om het geld.

 6. dickst14

  We hebben genoeg goede spelers. Het mooiste zou zijn als Nouri helemaal terug zou kunnen komen.

 7. nick-afca95

  Achja. Leuke speler, redelijk hoge potentie. Maar als hij niet graag voor Ajax wil spelen hoeft hij van mij niet te komen. Ik zie liever jongens met een Ajax hart. Zoals Nouri. Ik wil Nouri terug!

  1. nick-afca95

   Ik wil liever dat Nouri terug komt als dat Messi zou komen naar Ajax.

 8. Dagrump

  Dan kunnen deze naam ook vergeten en een streep doorzettenl. Als ie zelf al niet wil en niet ziet zitten dan lekker daar blijven !!

Reageren is niet mogelijk.