There are no ads, please add some


Keizer: ‘Balans zien te vinden tussen denken aan Appie en aan Ajax’ (Incl video’s)

Ajax schrapte maandag de open training vanwege de situatie rondom Abelhak Nouri. Ajax keerde terug vanuit het trainingskamp en heeft maandag weer een training afgewerkt. Trainer Marcel Keizer heeft er alle begrip voor dat de selectie nog niet de volledige focus heeft, na wat er is gebeurd met Nouri. De middenvelder ligt nog in het ziekenhuis in Oostenrijk en wordt in slaap gehouden, nadat hij afgelopen zaterdag in elkaar zakte met hartritmestoornissen. Tegenover AT5 en AjaxTV gaf trainer Marcel Keizer een toelichting op de lastige situatie.

App-gebruikers: bekijk hier de video van AjaxTV en hier die van AT5


Gerelateerde posts

25 reacties

 1. Charka53

  Dit zal pas beter gaan als we horen dat Appie geen hersenletsel heeft overgehouden en weer helemaal de oude wordt.

  1. HURBIE

   Als ze het kunnen opbrengen om te trainen doe dit dan om Appie te steunen in zijn verdere revalidatie

   1. Litmanen

    Heel volwassen en goed interview met Keizer. Raakt precies de goede snaar. Het is voor hem echt moeilijk het moment te gaan kiezen waarop hij moet zeggen: ” en nu keihard aan het werk”.
    Ik hoop dat de meer ervaren mensen en spelers om hem heen hem daarin zullen steunen. De kalender loopt door en daar doen we helemaal niets aan. Appie zou niet willen dat door het verdriet om hem Ajax straks belangrijke steken laat vallen.

    Verder OFF TOPIC: mooi gedichtje van 010 supporter. Misschien het begin van normaal gedrag tussen 020 en 010.

     1. Litmanen

      Dat heeft niets met wederzijds respect te maken.
      010 en 020 is een stuk korter dan Feijenoordsupporters en Ajaxsupporters.

      Spijkers op laag water.

     2. ajacied078

      Rotterdam en Amsterdam bedoelde ik als respect naar de steden toe ipv 010 en 020.

 2. rickert

  Vanaf nu hebben de jongens de juiste motivatie, we maken Appie trots! De champions league halen doen we voor hem dit jaar!

  1. JohnDoe77

   Dat zijn altijd wat zwaar beladen statements vind ik. Als ze het niet halen falen ze Appie dan? Zelfde als vorig jaar de titel halen omdat JC overleed; lukte helaas niet. Gewoon je stinkende best blijven doen en natuurlijk denk iedereen aan Appie, ongeacht of er succes is of niet!

   1. rickert

    Als ze alles geven, wat ze in zich hebben.. dan kunnen ze nooit falen. Het voetbal wat ze vorig jaar hebben laten zien, dat was een cadeau aan Johan. Een kusje op zijn nalatenschap. Sommige dingen gaan titels te boven.. de daden en herinneringen, die we nooit gaan vergeten zijn net zoveel waard als de daadwerkelijke cup.
    We doen alles wat we kunnen, meer kunnen we niet doen. Met Appie in de achterhoofden. Dat is wat ik exact bedoelde met dit statement.

    1. JohnDoe77

     Dan liggen we op lijn! Gaat vooral om de nuance die je geeft als het gaat om het spel!

 3. JohnDoe77

  Hmmmm beetje matig einde van Keizer; “Dat betekent toch wat dat hij een maar een vrij populaire jongen WAS binnen Ajax en in Nederland.”

  Laten we maar uitgaan van een hopeloos slecht stukje Nederlands….

  1. Indojood

   Neem het hem niet kwalijk. Iedereen is overmand door emoties en Keizer als beginnend trainer krijgt dit meteen voor zijn kiezen. Vind dat hij en Ajax het goed doen, spelers vrij laten of ze willen trainen/naar de club komen. Persoonlijk zou ik graag bij mijn gappies op de club willen zijn om elkaar te steunen.

   1. Litmanen

    Eens Indojood. Zie boven, Keizer doet het prima, gezien de omstandigheden.

 4. Dagrump

  Help elkaar en gun elkaar die ruimte. Samen zijn we sterk!! En laten we hopen dat het met Nouri helemaal goed gaat komen!!❗️

 5. Brokamp

  Ik heb in het verleden Marcel een paar keer mee mogen maken tijdens scoutingsdagen. Hrt is gewoon een heel aardige vent die ook zijn emoties kent. Ajax mag heel blij zijn met deze trainer want hij zit er nog maar net en als je dan dit voor je kiezen krijgt. Geef daarom steun aan de hele selectie en technische staf.

 6. AFCA my World

  Als ze weten dat alles goed komt (er zal dan wat tijd over heengaan) zal het voetbal weer de boventoon gaan vieren,dat moet ook gebeuren er komen belangrijke tijden aan ! ⚽️

 7. Slingertje.

  Het zal niet meevallen om de knop om te zetten voor die gasten maar het zal toch moeten.
  Misschien kot er vandaag meer nieuws over het hersenonderzoek bij Appie en als dat goed is haalt het veel druk van de ketel.

 8. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Keizer kreeg ook paar stellingen waaronder: winnen of spektakel. Helaas zei hij niet: winnen met spektakel. Hij koos voor winnen. Toch beetje Stam antwoord. Cruijff had ongetwijfeld gezegd: met spektakel win je, het publiek wil vermaakt worden. Hierin is Keizer nog niet de man met branie, Amsterdamse branie. Nu maar hopen dat we sowieso winnen waardoor er alle tijd is voor spektakel.

 9. Teuntje

  Tot nu toe blij met Keizer. Vind hem prettig overkomen. Rustig, durft zijn emoties te delen en open en eerlijk in zijn antwoorden.
  Zeer lastige start voor een jonge trainer maar volop bereid achter deze man te gaan staan!

 10. ajacied078

  het is gewoon hopen dat Appie er goed En gezond uitkomt. er werken als het goed is allemaal pro’s bij Ajax. ze zullen uiteindelijk toch verder moeten. hopen dat de selectie als groep sterker ervan wordt. En ik hoop voor Appie als hij er bovenop Komt en kan blijven voetballen op niveau dat hij heel belangrijk wordt voor ajax1.

 11. Emilio4Ajax

  Kan het wel allemaal begrijpen, maar je kunt dit, hoe erg het voor iedereen die dr bij betrokken zijn ook is, ook positief gebruiken door de motivatie te vinden om voor Appie de CL te halen. Denk dat die dat gewild zou hebben als je het hem vroeg…

 12. Emilio4Ajax

  Kan het wel allemaal begrijpen, maar je kunt dit, hoe erg het voor iedereen die dr bij betrokken zijn ook is, ook positief gebruiken door de motivatie te vinden om voor Appie de CL te halen. Denk dat die dat gewild zou hebben als je het hem vroeg… 🕯❤️🙏👍⚽️

Reageren is niet mogelijk.