There are no ads, please add some


Update Ajax over situatie Nouri: Zeer stabiel, middenvelder wordt nog in slaap gehouden

Zondagavond kwam Ajax met een update over de situatie van Abdelhak Nouri. Om 19:00uur was zijn situatie zeer stabiel, aldus Ajax via de website van de club. Na een relatief goede nacht en dag heeft hij minder medicatie nodig. De middenvelder wordt nog wel in slaap gehouden op de Intensive Care. Tot maandagavond worden er geen updates vanuit Oostenrijk verwacht.

 


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Charka53

  Gelukkig weet Nouri zelf niet wat er aan de hand is nu maar hopen dat hij er goed uit komt en weer een normaal leven kan hebben met of zonder voetbal.

 2. rickert

  Nouri, hoewel je dit vast niet gaat lezen. Toch een woordje voor jou.
  Nouri, jij beweegt jezelf als een nieuwe sneijder, klein als Messi, creatief nog beter dan dan Eriksen. Mogelijk een gouden toekomst.. Nu in Coma. Onze jongens, daar hoor jij bij Appie. Een van onze Jongens, ligt daar te knokken. Buiten levensgevaar betekent in veel gevallen, niet meteen dat je leven buiten gevaar zijn.
  Mogelijk gaan er veel dingen veranderen Appie, je blijft onze appie. Onze potentiele wereldtopper.
  Want soms Appie, is weten dat iemand genoeg is, echt genoeg om te geloven in iemand. Ik heb nog nooit iemand gezien hier, die twijfelde aan jouw kunnen. Wat de toekomst brengt, je blijft onze Appie.

  1. nick-afca95

   Rickert, ondanks je mooie woorden moet ik je toch vertellen dat zijn potentie als wereldtopper na dit weekend misschien wel verledem tijd is. Ik denk dat Nouri en zijn familie al enorm blij zullen zijn als hij er de rest van zijn leven relatief weinig last van zal hebben. Met een beetje pech zal hij een pacemaker krijgen. Of hij uberhaupt nog mag voetballen is maar de vraag. Hoe jammer ik het ook zou vinden. Dit is de keiharde realiteit. En toch hoop ik echt dat ik het volledig mis heb. Ik hoop dat Nouri snel weer terug naar Nederland kan komen en dat er een goeie diagnose komt.

   1. rickert

    Dat had ik al in gedachte Nick, vandaar dat ik zei.. er gaat waarschijnlijk veel veranderen. Zijn leven en alles wat ooit normaal was, is nu onzeker. Afwachten op het wakker worden, afwachten op de schade en op hoe dat zich wellicht moet herstellen.. Ik denk dat we allemaal iets van pijn voelen, die moeilijk uit te leggen is… Het leven kan echt in een middag. een moment veranderen.

 3. Remco425

  Kom op Appie, ik hoop dat je er weer snel bovenop komt en dat je volledig hersteld. Blijven leven is nu het belangrijkste, maar ik hoop toch ook dat je je passie, dat waar je alles voor opzij zette, weer volledig kan beoefenen zoals jij dat voor ogen had. Sterkte!

 4. JohnDoe77

  Dit was in ieder geval een positief statement! Alles is zo relatief opeens. Zet hem op Appie en sterkte! Ook voor iedereen in zijn directe omgeving en de selectie en staf van Ajax!

 5. Marc Overdwars

  Nog steeds in slaap gehouden…..dat is niet goed jongens….ik maak me ernstige zorgen.

  Hup Nouri!

 6. Moosie

  Ik heb eens wat navraag gedaan bij iemand die in het zelfde schuitje heeft gezeten en die zei dat als er verder geen ernstige complicaties bij zijn opgetreden kan Appie over 2 weken in principe bijna alles weer doen.
  Ik vond dit wel de moeite waard om effe te delen, wat betreft zijn carrière als profvoetballer kon hij me niet zeggen, maar die vriend van me is daarna nog 2 keer zonder problemen op missies geweest naar verweggistan en dat is ook topsport zo zei hij.
  Laten we er het beste van hopen.
  Oh en het kunstmatig in slaap houden is een standaard iets heeft te maken met het herstel zo kan je lichaam zich volledig concentreren op het hart.

  1. Dagrump

   Laten we dat hopen! Dat alles goed komt en dat Appie over 2 weken gewoon weet op veld zal staan!!

   1. Moosie

    Op het veld weet ik niet, maar op de club moet kunnen.
    Mijn gabber zat op de motor toen het gebeurde en brak ook nog iets in zijn rug heeft een jaar gerevalideerd en is toen voor de marine nog naar Somalië geweest als wapendeskundige en dat doen ze niet als het niet kan.
    Ik hoop dat ze hem genoeg zuurstof hebben kunnen toedienen toen hij weg was want daar wringt meestal de schoen.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     Aan alles wat hoop geeft hoyden we ons vast Moosie. Bedankt voor de info. Appie, gozer hou vol jongen. Iedereen denkt aan je en velen bidden voor je. Hoe je ook straks het Johan Cruijff stadion binnenkomt ……. een staande langdurige ovatie zal jouw deel zijn. We willen je zo graag weer zien rondlopen. Als dat op het veld kan …… dan is dat een super bonus voor jou maar ook voor ons.

   1. HURBIE

    Het enige wat we kunnen doen is afwachten en het beste er van hopen voor hem en familie

 7. Iceman

  Mooi nieuws maar het beste nieuws zal zijn dat als Nouri wakker wordt dat hij geen hersenbeschadeging heeft en dat hij nog wel op top niveu kan blijven voetballen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Maar laten we hopen dat er verder niks aan de hand is verder.

Reageren is niet mogelijk.