There are no ads, please add some


Riedewald speelt op eigen verzoek niet mee in oefenwedstrijd en maakt zich op voor transfer

Jairo Riedewald is na Kenny Tete en Davy Klaassen de volgende Ajacied die vertrekt bij Ajax. Nadat hij rugnummer 36 heeft gekregen is het voor Riedewald duidelijk wat hem te doen staat. Vanmorgen liet hij aan de nieuwe trainer Marcel Keizer weten dat hij de oefenwedstrijd tegen Werder liever niet zou spelen met het oog op de aanstaande transfer. Ondanks het vertrek van Peter Bosz, die geen vertrouwen in hem had, zal ook Riedewald vermoedelijk dus niet meer bij Ajax blijven. Riedewald laat via Twitter weten dat meerdere club interesse hebben in zijn diensten.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

63 reacties

  1. Bakkie

   Inderdaad, twee goals bij zijn debuut! Maar heeft zich niet genoeg ontwikkeld helaas

  2. nick-afca95

   Hij word in verband gebracht met Feyenoord…… Als dat zo is word ik echt gek.

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Waarom, voetbal is zijn vak. Sinds wanneer moet je clubs uitsluiten om je beroep uit te oefenen? Omdat het 010 is? Compleet flauwekul. Als jij € 100.000 kan verdienen in Rotterdam ga je als een speer er naat toe, waarom hij dan niet als je een paar ton kan verdienen.

  1. Charka53

   Er liggen zeker mooie kansen voor hem maar helaas niet meer bij Ajax.

 1. Jari10

  Riedewald gaat het wel redden. Wat ik van anderen van de Raiola clan nog moet zien. Doodzonde👎

 2. BobbyHaarms

  Verdomme, zo beginnen steeds meer hoopvolle toptalenten de club te verlaten. Een hele slechte ontwikkeling dit.

  En maar overal buitenlandse talenten vandaan trekken terwijl je zelf goud in huis hebt 🤔

  1. Litmanen

   Bobby, we trekken geen verdedigende middenvelders aan uit het buitenland. Er is een groep talentvolle Ajaxspelers afgevoerd de laatste andehalf jaar die net geen top bleken. Als je serieus bij de subtop van Europa wil aanhaken, dan moet je hard zijn en die jongens een eerlijke kans geven elders verder te gaan.

   En je moet niet vergeten dat het grootste deel van deze groep na een paar reservebeurten al ging muiten. De echte profs blijven, ook al zijn ze no. 13 of 14. Je speelt toch voldoende wedstrijden per seizoen.

   1. De Nees

    Mee eens litmanen. We moeten mss iets minder naar de emotionele waarde kijken en gewoon beoordelen op pure kwaliteit en naar de ambities die je als club hebt.

 3. Iamsterdam2015

  Wederom eentje weg. Zo zonde. Succes want zal binennkort wel bekend worden dat hij weg gaat

 4. Dagrump

  Ga maar lekker weg !! Ik zou ook niet bij het mooie Ajax willen spelen!! Nee natuurlijk niet !! GVD!! Gewoon blijven en knokken voor je basis plaats. Zorg dat je Keizer geen keus laat en hij voor jou moet kiezen en niet om je heen kan !! En geen waarde hechten met welk nummer je speelt. Ik heb al vaker geschreven dat bepaalde speler moeten blijven. En gaan dan ze weg !! Dus nu zeg ik een keer ga maar weg. Mischien dat ie dan blijft😜

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Als je nr 36 krijgt weet je genoeg. Knokken heeft dan echt geen zin.

  2. De Nees

   Wat zijn we, zo’n 3 jaar verder met Riedewald? Hij is nog steeds niet doorgestoten naar het gewenste niveau dan is het beter om een andere oplossing te zoeken.

 5. a.p.

  Zijn debuut vergeet ik nooit meer. Jammer maar heel begrijpelijk dat je weg wilt. Hopelijk krijg je een mooie club. Succes verder!!

  1. Dagrump

   Kan me niet voorstellen dat ie naar fey gaat. Kan toch niet waar zijn!!

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Waarom niet. Die jongen wil voetballen. Er zijn vele voorbeelden van over en weer.

    1. vak411

     Dan moet overmars er voor gaan liggen.. concurentie niet sterker maken! Dan aan zn contract houden. Nooit meer spelers met die klote vette pizza bakker graag.

 6. Iedereen heeft een mening

  Jammer, had gehoopt dat hij zou blijven maar met het toekennen van rugnummer 36, zonder toelichting (?) wist hij ook dat zijn tijd bij Ajax er op zat. Ik zou het zelfde gevoel hebben als mijn werkgever mij bijv. van het “hoofdkantoor” naar het “archief” verplaatst. Succes Riedewald, waar je ook naartoe gaat. 👍👍

 7. De seijs

  Gvd Weer zo een zonder mentaliteit! Staan ze er naast omdat ze niet goed genoeg zijn Willen gelijk weg. Ik kan wel begrijpen dat ajax talenten uit het buitenland haalt. Die gasten knokken nog voor hun plaats. Jonk heeft ze leren voetballen maar de mentaliteit is hij ze vergeten bij te brengen. Nou ja daarom zit hij nu bij een stelletje amateurs in België. De echte willen hem niet hebben, die hebben hem tegen het licht gehouden en te licht bevonden vrees ik.

  1. vjci

   Dit heeft toch niets met mentaliteit te maken…..
   Als er nu een mooie club voor hem komt, betekent het dat deze jongen wel degelijk kan voetballen en potentie in hem zien.
   Het punt is dat Ajax nu op, oo de posities waar hij kan spelen, spelers genoeg hebben.
   Als je dan ook nog rugnummer 36 krijgt weet je genoeg.

   Ik weet niet wat voor werk jij doet, maar als jij aangenomen word voor een managersfunctie, en je word vervolgens koffiemeneertje, dan wil ik jou ook wel eens horen.

   Zo’n jongen moet elke wedstrijd spelen, en al kan dat niet bij de mooiste club van Nederland, dan hoop ik dat hij een mooie club kan vinden en via die weg Ajax kan laten zien dat ze een fout gemaakt hebben!

   1. De seijs

    Juist hij moet elke wedstrijd spelen. En het liefst bij ajax, maar als het effe niet meezit omdat een ander beter is op dat moment, dan ga je gvd nog harder knokken om er in te komen. En als je geen mentaliteit hebt dan donderstraal je maar gvd op. Wij willen winnaars en geen lulletjes. Neem eens een voorbeeld aan schone!! Enne een mooie club!!! Er is maar EEN mooie club, AJAX

   2. Litmanen

    Nou vjci, voor het salaris van een directeur wil ik wel koffieschenken. Scheelt een hoop stress.

  2. Moosie

   jij lult maar wat krijs want Jonk heb hem niet opgeleid maar daarom zit jijook in een instelling en bewaakt Jonk de erfenis van Cruijff fucking pannekoek

    1. Moosie

     Kijk uit met wie je ruzie zoekt vriend we zijn niet allemaal zo aardig als AB

     1. Moosie

      Oh idd en jij gaat die bal binnenkort krijgen ik schrijf iets over longkanker en jij begint over hoesten? Dan ben je aan de beurt mafketel zullen we zien wie hier straks hoest ,maar dan is het geen slijm hè

     1. Moosie

      oh nee hoor Assendelft toch? laat wel weten als ik in de buurt ben gaan we kopje koffie drinken neem je vrienden mee zul je nodig hebben c u soon

     2. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Moosie, denk aan je kleine. Die gast is het echt niet waard.

     3. Moosie

      Je had alles kunnen zeggen maakt me niet uit maar grapjes over mijn longkanker niet dus ik zie je binnenkort wel, laat wel weten wanneer ik in dat dorp van je ben

     4. KBouter

      Moosie…relaxed kerel, het is mooi weer buiten, lees er overheen en laat gaan.

     5. De Nees

      Moosie…laat je niet uit de tent lokken door een 1-cellig brain. Sta boven de lagere zielen van deze wereld, dan behoor je vanzelf tot de hogere zielen.

     6. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Eigenlijk de Nees, gun ik de Seijs wel een flink pak rammel. Als je leest wat hij nu weer zegt over Moosie en hiervoor over mijn moeder. Ik ben zelf al een keer in Assendelft geweest. Had de keus uit twee adressen maar heb het toch laten gaan. Ik kan Moosie echter heel goed begrijpen maar hij heeft een kleine waar hij aan moet denken.

 8. Moosie

  Pas als de lichting va Nouri weggaat kun je spreken over de generatie die de opleiding heeft gehad na de revolutie riedewald tete en al die anderen zijn daarvoor opgeleid dus jullie zouden eens motten nadenken voordat je elkaar begint na te lullen heel vermoeiend dit.
  En als ze niet goed genoeg zijn of spelletjes willen spelen met hun rioola rotten ze dus ook maar op.
  het is allemaal niet zo moeilijk.
  En als riedewald voor die kakkies wil spelen gaat hij dat toch lekker doen net als tete zijn ze alleen maar met zichzelf bezig totaal geen binding met de club alleen met hun eigen ego.
  Lekker opzouten zijn alleen maar een stoorzender in de selectie.
  Kapitaalvernietiging is als je Dolberg niet laat spelen of Sanchez maar dit is opruimen van de puinhoop die van gal ooit van onze opleiding heeft gemaakt.
  En Overmars laat zich niet ringeloren door rioola en zijn spelers heel goed.
  We zijn geen liefdadigheidsinstelling we zijn een topclub op de weg terug en daar hoort knokken bij.
  Bergkamp ziet dat goed ze moeten veel meer weerstand hebben dan al die slapzakken uit het verleden die nooit en dan ook nooit iets gewonnen hebben in Europa en alleen maar bezig zijn met de miljoenen die ze toch wel verdienen bij al die subtoppers uit het buitenland.
  Misselijke mannetjes met een grote bek en geen mentaliteit dat zijn het dat hebben we al die jaren opgeleid dankzij van ga.
  En als je geen absolute top hebt op een positie of je weet dat iemand weggaat binnen 2 jaar en je weet niet zeker of de vervanger al klaar is koop je idd iemand uit het buitenland of uit NL dat ia niet dom dat is vooruit kijken en jezelf indekken voor het geval dat.
  Mot toch allemaal niet zo moeilijk zijn stelletje ouwe wijven.

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Simpel antwoord: niet eens met je 😉 ze verkloten het gewoon. Mot toch niet zo moeilijk zijn om dat te begrijpen ouwe.

   1. Moosie

    De Ligt is beter Viergever is beter Schone beter v.Beek beter dus z zien het in dit geval goed.En die rioola kan ook de tyfus krijgen dus… ik zie het probleem in deze niet.
    Er zijn nog genoeg zaken waar ik me wel kapot over erger maar in dit geval niet.En by the way is goed dat we het afentoe niet eens zijn anders zijn we weer de zelfde persoon met een andere nickname al gebruik ik mijn echte naam. 🙂

    1. AFCA my World

     Als jij je zo kapot ergert aan alles,sta dan eens op de stoep bij de directie en pak hun eens aan,daar begint het gesodemieter ! ⚽️

     1. Moosie

      Nou gappie ik heb me tijdens de laatste poging van Johan actief bemoeit maar dat had achteraf gezien allemaal dus geen zin en ik heb een vrouw en dochter die mij niet graag in een of andere gevangenis willen komen opzoeken omdat ik bij de directie op de stoep stond.
      Ik ben 47 heb heel wat meegemaakt voor en met de club en nu is het tijd dat de jongere generatie het stokje overpakt.
      Ik heb andere dingen die ik belangrijker vind zoals mijn 4 maanden oude dochter.
      Maar als jij leukemie hebt gehad en longkanker en je leeft dan nog en je krijgt dan ook op je 46ste je eerste kindje begrijp je dat misschien ook.
      Ik geef en heb een mening daar is dit forum namelijk voor.
      Als jij met je vrindjes naar de directie willen stappen be my guest ik doe daar niet meer aan mee ik heb andere dingen te doen.

  2. Indojood

   Gelul. Hij speelt al een jaar niet of nauwelijks en dit seizoen zijn de vooruitzichten ook slecht. Normaal dat je verder gaat kijken.

   1. Moosie

    tuurlijk is dat normaal maar vorig seizoen was dit ook al zo waren ze ook op hun pikkie getrapt en dat heeft echt wel met karakter te maken

  3. KBouter

   Moosie…toen de revolutie begon in 2010 was de lichting Nouri 13 jaar en aangezien toen ook de opleiding veranderde en Nouri toen later onder Jonk in het belangrijkste elftal van Ajax speelde, de A1…vind ik wel degelijk dat die lichting actief deelgenoot waren.

   Verder 100% met je eens over mentaliteit van sommige gasten die gelijk weg willen en alleen maar aan zichzelf denken.

   Ook wat je zegt in de achterhoede is gewoon Ligt, Sanches, Viergever velen malen beter dan Riedewald en op het middenveld ook iedereen die wij hebben. Snel weg ermee voordat ze stemming gaan maken op de trainingen.

 9. JohnDoe77

  Als hij niet wil of zich niet meer 100% kan motiveren; doei en bedankt!

 10. AFCA my World

  Zo jammer, in de knop blijven zitten nooit tot bloei gekomen,het had zo mooi kunnen worden ! ⚽️

 11. PvL020

  Dubbel gevoel. Ik denk dat hij kansen heeft dit seizoen, maar is wel een speler zonder diepgang en steeds weer balletje breed……. ik weet het niet ……

 12. Pantelic

  Er is maar één persoon verantwoordelijk voor de mentaliteit van deze speler/spelers en dat is volgens mij Raiola. Hij maakt deze speler(s) kapot.

 13. Jimmy1971

  Dat hij na vorig seizoen nog Nr 4 verwacht is ook niet echt helder of slim …
  Dat ie een nummer in de 30 krijgt betekent waarschijnlijk toch dat hij een luis in de pels is ..
  Anders is het niet te verklaren , en ik geloof niet dat hij toevallig dat nummer gekregen heeft !

 14. koote207

  Zo gaan er toch wel veel weg zeg, we zijn nog 7 weken verwijderd van de transferdeadline🙈

Reageren is niet mogelijk.