There are no ads, please add some


Keizer benoemd Veltman tot nieuwe aanvoerder Ajax

Joël Veltman is door trainer Marcel Keizer benoemd tot nieuwe aanvoerder na het vertrek van Davy Klaassen, zo werd vanmorgen duidelijk op de training in het oostenrijkse Zillertal. Veltman maakt inmiddels vijf jaar deel uit van de eerste selectie van Ajax en maakte in augustus 2012 zijn debuut tijdens het uitduel met NEC. De nieuwe aanvoerder werd vandaag tijdens het trainingskamp in Oostenrijk met applaus begroet door zijn teamgenoten. 

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

148 reacties

  1. nick-afca95

   En ook terecht lijk me. Ik vind niet dat hij zo slecht is als sommigen hier beweren. Sterker nog, ik vind hem gelijkwaardig aan Tete. Hij heeft inmiddels al 166 wedstrijden in het eerste gespeeld, gaat bijtekenen en blijft Ajax trouw ondanks interesse van buitenlandse clubs. Ik denk dat er een hele hoop voetballers een voorbeeld mogen nemen aan Veltman. Als het zo door gaat, gaat hij pas na zijn 26e de deur uit bij Ajax.

   1. Amoebe

    Goed verwoord!

    Je kunt fan van hem zijn of niet maar hij is wel een ajax-man.

    1. HURBIE

     Zeker weten Amoebe hij verdiend het wel
     Ondanks dat hij af en toe met de grond gelijk gemaakt word op deze site

   2. Reservewissel

    Hij vertrekt niet eerder omdat hij niet goed genoeg is. Ik ben het met je eens op een flink aantal punten, maar leiderschap, charisma ontbreekt en dat maakt een aanvoeder gerespecteerd.

  2. stylo1984

   Goeie keuze, maakt zen fouten wel eens maar word daar keer op keer ook keihard op afgerekend hier… ik vind et een prima leuze👍

   1. AjaxKat

    Ben het zeker eens met de meesten hier. Tete is beter maar is hard op weg naar de uitgang, Veltman is dus onze man op die plek. En voor de rest vind ik het onterecht dat ie soms wordt neergezet alsof ie nog erger is dan boilesen.

   1. KBouter

    Typ vauten is niet zo belangrijk…voetbal jongens onderling verstaan de taal wel.

     1. Widi

      Ik neem het de redactie niet kwalijk. Ik wijs er op. Ik krijg jeuk van zulke fouten. Zulke fouten zijn zoooo 010😂

   2. Mijn Club

    Misschien was het wel in de verleden tijd bedoelt!? En is enkel de -e vergeten. :)) Just kidding

   3. Indojood

    Er staat ook een extra spatie tussen Veltman en toe, pffffffff irritant!

   1. Ajax1958

    Kan de verdediging niet leiden, geen persoonlijkheid, kan niet verdedigen, pakt veel domme kaarten, loopt in zijn enthousiasme overal waar hij niet moet lopen, maaaaaarrrrrrr…………hij heeft wel een schitterende crosspass.

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Jammer voor Veltman dat de Europese clubs er anders over denken. En nu weer onder je steen Litmanen.

     2. Ajax1958

      Idd rechtsback van oranje, maar is dat de maatstaaf? Oranje staat op de ranglijst tussen Andorra en Luxumburg. Staat al 3 seizoenen stil in zijn ontwikkeling en zal nooit bv een Trabelsi kunnen evenaren, dus hij mag blij zijn dat hij het zover geschopt heeft.

    1. Cootje Adriaanse

     Ben het met je eens….mijn mening is dat hij daarmee ongeschikt is als aanvoerder.

   1. HURBIE

    Beter voor hem hoop dat hij het kan waar maken daar
    Het is hem gegund paul

  1. stylo1984

   Ziyech goeie speler… komt net om de hoek kijken bij ajax en heeft ook aangegeven ajax als een tussen station te zien dus gun et em ook niet ondanks het 1 van de beste bij ajax is.

 1. FrankiC

  Verwacht, logisch, terecht. Hoop dat hij er wat rustiger van wordt en niet constant voetbalt alsof ie zich binnen een uur moet bewijzen.

 2. De seijs

  Reinste discriminatie dit. Ziyech had dit moeten zijn. Veltman kan zijn eigen broek amper ophouden.

  1. Charka53

   Gelul De Seijs , Veltman heeft een Ajax achtergrond en Ziyech komt net kijken bij Ajax dus laat Ziyech eerst maar eens bewijzen dat hij een Ajacied is dan kunnen ze hem in de toekomst misschien die band om doen.

   1. De seijs

    Is geen gelul. Ziyech is 10x beter en onomstreden. Dat kan je van veltman niet zeggen!

    1. Charka53

     Ze spelen op verschillende posities dus daar kan je ze niet mee vergelijken ,Ziyech moet nu eerst maar eens een heel seizoen laten zien wat hij kan en misschien heeft die aanvoerdersband wel een positieve in vloed op Veltman.

    2. koote207

     Is wel een 100% Ajacied uit de jeugd, goede beslissing toch, de rest komen hier meestal om een “tussenstap” te maken.

    3. stylo1984

     Ziyech is meer een psver met een akax shirt, speelt net bij ajax… et moet veldman of shone zijn 👊🏻

    4. Remco425

     Wel gelul, de beste speler is niet per sé de beste aanvoerder. Discriminatie haha…, moet jij zeggen…

   2. Charlie2011

    Van jou is meer gelul charka53. Als je een speler hebt gekocht die de uitstraling sterk in de groep ligt en ook gewaardeerd word een echte leider. Dan moet je die gewoon aanwijzen

    1. Charka53

     Laat hij het eerst maar eens bewijzen hij heeft heel lang onder zijn mogelijke niveau gespeeld dus eerst een heel seizoen laten zien wat voor een leider hij is. maar als je bedoelt dat hij elke Vrijetrap opeiste en daar meestal niets van bakte dat is hij zeker een leider 😁

     1. De seijs

      Een heel seizoen? Oh en veltman heeft de afgelopen 5 seizoenen top gespeelt. Volgens mij wil 95% van de ajacieden hem kwijt! Het laatste half jaar niks anders gelezen hier. Wat Ziyech het hele afgelopen seizoen heeft laten zien bij ajax daar doet veltman 20 jaar over! Nee Charka hier zijn we het dus niet over eens.

     2. Widi

      Het is een misverstand dat de beste speler ook de aanvoerder is. Een aanvoerder doet veel meer dan goed voetballen. Het lag voor de hand dat een van de oudste selectiespelers, die al reserve-aanvoerder was en die ook de hele jeugdopleiding heeft doorlopen, aanvoerder zou worden. Ik zou bijna zeggen: voor wie zelf heeft gevoetbald is dat volkomen logisch.

     3. Ajax1958

      @Widi, oneens, dat is bij bierelftal 9 misschien zo, want het is geen gegeven dat de oudste ook de leider is. Sterker sommige ouderen hebben het leiderschap helemaal niet, die moeten blij zijn dat ze in dienst kunnen spelen van, dan gedijen ze nl het best en voelen zich daar prettig onder.

     4. Widi

      58, in wat jij zegt zit ook wel wat. Ik heb nooit in een bierelftal gespeeld. Dus dat weet ik niet. Maar de oudste is inderdaad niet automatisch de leider. Het valt me op dat het hier vooral gaat over een aanvoerder in het veld. Maar de functie die Veltman krijgt, heeft wat mij betreft vooral ook betrekking op alles wat geregeld moet worden buiten het veld. Dat is veel meer dan je zou denken. Veltman weet hoe de hazen lopen bij Ajax en kan dat prima regelen. Ziyech moet je met die dingen (nog) niet belasten. Verder ontwikkelt de hierarchie in de selectie zich vanzelf. Huntelaar zal hoe dan ook dominant zijn. De staf van Ajax is in elk geval dezelfde mening toegedaan. Maar ik hou er over op.

     5. Ajax1958

      Nou goed een compromis: laten we Veltman aanvoerder van de thee inschenken in de rust maken. Sorry beetje flauw, maar ik zie in Veltman geen aanvoerder zoals een aanvoerder behoort te zijn. Heeft zijn handen vol aan zijn eigen spel en kan geen scheidsrechter bespelen. Misschien de ideale schoonzoon, maar goed laten we er maar over ophouden, want hier komen wij niet uit.

     6. Widi

      Als je het zo stelt, dan zie ik bij Ajax niemand die een aanvoerder is zoals jij dat ziet. Alleen Huntelaar, maar die zal naar verwachting niet vaak in de basis starten. Het gaat zich allemaal vanzelf wijzen. Goed weekend.

     7. Ajax1958

      Op dit moment misschien niet, maar waarom kiezen voor iemand die geen leider is en zijn handen vol heeft aan zijn eigen spel en zich daarop moet concentreren. Kies dan iemand die meer potentie heeft. Als Veltman nou iedere week zijn tegenstander in zijn zak heeft zeg ik ja, maar helaas is dat niet zo. Evengoed ook een fijn weekend.

     8. Charlie2011

      Keizer en co zullen het beter in scope hebben maar ik vind hem ook niet echt een leider. Al vind ik sommige cynische reacties wel grappig. 2e aanvoerder zal vaker de band dragen.

     9. jojo123

      Een aanvoerder moet je ook tegenop kijken. Dat kun je niet als je als speler veel beter bent. Wie ben jij om dat te zeggen kan een reactie zijn en dan wordt het lastig …

     10. stylo1984

      De seijs je 95% wil em kwijt? Spreek voor jezelf denk eerder 25% waarvan 20% succes supporters zijn🤔

     11. Charka53

      Zoal ik al eerder aangaf jojo ze zijn twee verschillende spelers op verschillende posities die kun je net vergelijken.

     12. Widi

      Jonge spelers kijken nauwelijks nog tegen anderen op. Ze denken meestal sowieso dat ze beter zijn (dan ze eigenlijk zijn). Het werkt niet meer zo

  2. Widi

   Ik schreef het een paar dagen geleden al. Lag voor de hand. Dat ziet een kind. Bovendien: laat Ziyech maar lekker voetballen en mooie passes geven. We moeten hem niet belasten met extra gedoe.

   1. Ajaxslied

    Nee Veltman belasten met het aanvoerderschap is een goed idee joh. Hij maakt veel fouten in wedstrijden en ook hele domme hoe wil hij andere hier op aanspreken. Daarnaast is het een waardeloze positie voor een aanvoerder dat hoort gewoon een middenvelder te zijn zeker met het spelletje wat Ajax speelt. Maar ja degene die zelf gevoetbald hebben zullen dat wel begrijpen.

     1. Litmanen

      Indojood, wat jij en Ajaxlied in de darkroom doen hoef je hier toch niet te bespreken?

     2. Indojood

      Litmanen, een erg slechte en mislukte poging om lollig te zijn.

      Ajaxslied heeft een tijd geleden verteld dat hij vader is geworden. Als mede-forumlid en Ajacied toon ik belangstelling en hoop ik dat alles goed gaat met zijn gezin. Gewoon eens opletten wat mensen hier af en toe vertellen over hun privésituatie en daar aandacht voor hebben. De ziekte van jood84’s vrouw, de geboortes in het gezin van Woody79 en Ajaxslied, Geroldkohlen die een tijdje afwezig was wegens privézaken.

      Die obsessie met homoseksuele fantasieën (ieder zijn/haar ding, niet aan mij besteed) is geheel voor jouw rekening.

     3. Litmanen

      Indojood, jammer dat je om deze erg leuke grap niet kunt lachen.
      Vreemd genoeg zeg jij dat alle beledigingen etc onderdeel zijn van het cabaret hier.
      Dan vraag ik me af wat jij onder humor verstaat.

      Maar, hoe dan ook, de groeten aan “die kleine”.

    1. Widi

     Aanvoerders staan vaak in de verdediging. Ook tijdens de 30 jaar die ik voetbalde.

     1. Ajax1958

      Idd, STONDEN vaak in de vedediging.Was in de tijd van Velibor Vasovic, Rinus Israel, Eepie Drost, Aad Mansveld enz zo. Zeker een tijdje niet meer gevoetbald?

     2. Remco425

      Danny Blind, Jaap Stam, Sergio Ramos. Verdedigers als aanvoerder, het is van alle tijden.

     3. Widi

      Zo oud ben ik ook weer niet hoor. Krol. Koeman. Baresi. Lahm. Terry. Ik kan er nog wel wat opnoemen. En jij waarschijnlijk ook. Never mind. Veltman aanvoerder. Verder zal het me een zorg zijn.

  3. Amoebe

   Klopt hij is geen aanvoerder om hij marrokaan is…..de gehele ajax organisatie bestaat uit nazis en fascisten.

   Jij ziet het tenminste seijs

     1. Remco425

      En het grappige is dat je seijs beaamde met de sarcasme. En zie zijn reactie nu 😂

 3. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Vrees dat de 2e keus de band regelmatig zal dragen.

 4. AFCA my World

  Het zal wel aan mij liggen,maar ik snap die keuze niet, Viergever of Sjeune komen er veel meer voor in aanmerking,of dan nog Ziyech al kun je die beter vrij in zijn hoofd laten ! ⚽️

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Ik vind ook dat het aanvoerderschap Veltman veel te veel zal gaan afleiden van zijn eigenlijke taken in het veld.

 5. Indojood

  Vind het geen aanvoerder/leiderstype. Slecht voorbeeld met zijn onsportieve gedrag tegen Sparta.

  1. stylo1984

   Elke speler maakt zen fouten…. waren ook zoveel die nigel terug wouden… heb je zijn “sportieve” speelstijl wel eens gezien😂

   1. Indojood

    Nigel de Jong heeft er geen kloten mee te maken. Is geen aanvoerder en geen speler van Ajax.

    1. Widi

     Het gaat elke dag over Jonk. Die is geen aanvoerder, geen speler en geen trainer van Ajax. Jouw opmerking over Nigel vind ik daarom inconsequent.

     1. Indojood

      Nee, want we hebben het vandaag nog steeds bij Ajax over plan Cruijff.

     2. Indojood

      Vermaak me prima, Widi. Jij heb hier ooit gezegd dat je je reputatie serieus neemt, daar past natuurlijk geen ontspannen gedrag bij. Hoe komt dat trouwens, dat je nu de moraalridder gaat uithangen? Lid van de kerk geworden?

     3. Widi

      Mijn gedrag heeft niets met moraal te maken. Ik ben dat gezeur gewoon zat. Dat is morgen of volgende week ook weer over. Vraag me af wanneer dat bij jou zo zal zijn. En nee, ik ben geen aanhanger van die andere JC. Ik heb niets met religieuze instituties. Dus ook geen lidmaatschap. Blind volgen lukt mij niet.

     4. Indojood

      Mijn reacties zijn al jaren dezelfde hier, Widi. En ik ga dat niet veranderen.

 6. JohnDoe77

  Prima keuze! Qua positie en spel zou je ook Ziyech kunnen kiezen maar die lijkt communicatief niet echt heel aanwezig! Van harte Veltman!

 7. JohnDoe77

  Prima keuze! Qua positie en spel zou je ook Ziyech kunnen kiezen maar die lijkt communicatief niet echt heel aanwezig! Dus dat geleuter over discriminatie… die kaart wordt te pas en te onpas getrokken! Van harte Veltman!

 8. dickst14

  Er moest iemand aanvoerder worden. Blijkbaar komt Viergever niet in de basis, die vind ik meer geschikt. We moeten gaan kijken of iemand de leidersrol van Klaassen overneemt. Hopelijk gaat Ziyech dat doen. Denk namelijk dat Schone niet alles gaat spelen met een de Jong Nouri en Eiting achter hem. en de rest is te jong. Huntelaar zou het kunnen als hij speelt dan he.

  1. Widi

   Ik denk dat Viergever reserve aanvoerder zal zijn. En Huntelaar zal sowieso veel invloed hebben. Ook zonder band.

 9. Dagrump

  Denk dat shone te langzaam is voor het huidige spel van ons mooie Ajax. Zie liever Frenkie de jong in zijn plaats maar die trekt het nog niet een heel seizoen. Maar die komt er echt aan !!

 10. De Nees

  Veltman maakt standaard een knullige actie of weer een rode kaart en dan ben je ook nog aanvoerder. Ik weet niet, maar ziet er wel lullig uit voor de captain van Ajax. Ik had liever Ziyech gehad of anders Viergever, maar goed een halszaak is het niet voor mij dus doe je best Veltman.

 11. Basisspeler

  Grote flater. Geen uirstraling, toont geen leiderschap en vind hem geen vporbeeldfunctie hebben. Ook is hij op zn zachts gezegd omstreden qua voetbalkwaliteiten.

  Geen aanvoerder dus.

  1. Mijn Club

   Hopelijk komt ie aan spelen toe, anders is enkel zijn salaris een verbetering.

   1. Remco425

    Lyon is een mooie en grote club. Hebben de afgelopen 15 jaar wel wat meer gepresteerd dan Ajax en ook afgelopen seizoen bleek het best een goed team te zijn.

 12. Mijn Club

  Absoluut terechte en goede keuze om Veltman aanvoerder te maken. Ik had ook echt niet anders verwacht.
  Veltman is een ECHTE Ajacied, net als Klaassen de jeugd doorlopen, heeft veel ervaring en een nette vriendelijke uitstraling, wat gewoon belangrijk is bij een scheids. Schöne had ook gekund, maar ik verwacht dat Schöne niet elke wedstrijd gaat spelen. Tweede aanvoerder zou ik Viergever doen. Mocht er een derde aanvoerder moeten worden benoemd; Ziyech.
  Mooi dat ook deze lucht is geklaard. Jammer dat sommigen op dit forum zo anti Veltman zijn, maar ik zou van enkelen van die sommigen ook niet anders verwachten. Helaas schopt een enkeling werkelijk overal tegenaan.

  1. Litmanen

   Prima Mijn Club, goed verwoord. Er wordt hier zoveel onzin gestort.
   Ik had Veltman, Schone of Ziyech staan, maar idd, Veltman is de enige ervaren speler uit de eigen opleiding.
   Terecht dus.

   1. Widi

    Als jij nu ook gewoon stopt met die Litmanen opjutten! Jullie geven elkaar nooit gelijk. En na 1000 keer dezelfde opmerkingen weet ik het nu wel. Doodmoe van dat gezeik.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     Als jij gewoon mijn commentaar niet leest heb je nergens last van. Vrij forum, geen gedragsregels, snap je? Als ik mensen wil afzeiken en afbranden dan doe ik dat wanneer ik daar zin in heb. Duidelijk? Alleen een ban kan dat stoppen.

  2. De seijs

   Ja ik word ook doodziek van die enkeling 😎maar hij gaat gelukkig op vacantie.

   1. Mijn Club

    Dus jij gaat lekker op vakantie :)) Heerlijk. Veel plezier SEIJS. Rust lekker uit.

 13. ajacied078

  veltman gefeliciteerd! je hebt tegen united je beste wedstrijd ooit gespeeld voor Ajax 1 in mijn ogen. trek die lijn door en wees een stuurman voor je verdediging en er komen mooie tijden aan.

 14. De seijs

  Echt de enige die hier altijd voor veltman is, is litmanen. Hij verdedigde alsof het zijn eigen vlees en bloed is. En iedereen maar zeiken tegen litmanen dat Veltman helemaal niks is en dat hij beter kan gaan. Tete is veel beter werd er geroepen door iedereen hier. En wat doet de nieuwe trainer. …….. Hij maakt veltman aanvoerder. En zie hier de meelopers. ……… Allemaal zijn ze het er over eens dat ,jaja veltman is de juiste persoon om de aanvoerdersband te dragen. pffffff meelopers met geen eigen mening. Dat blijkt hier wel eens! Beetje jammer. En dat noemen zich nog ajacied ook.

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Volgens mij ben jij niet de juiste persoon om anderen te wijzen op gedrag. Maar dat is slechts mijn bescheiden mening.

  2. Indojood

   Ben het met je eens, de seijs. Apart dat Veltman met dat bandje opeens gans erbij heeft gekregen.

  3. Widi

   We kunnen niet allemaal een Seijs zijn……………..willen we niet ook😂

  4. Remco425

   Ik had ook liever dat Tete was gebleven en Veltman was vertrokken. Maar Tete is weg en dan ben ik blij dat Veltman er nog is. En ja ik heb dan ook liever Veltman als aanvoerder dan Ziyech. Dan kan Ziyech zich lekker op het voetbal richten. Dit is waar de discussies over gingen en dus heb ik nog steeds dezelfde mening als voorheen. Niet alles is zwart/wit. Alleen had ik liever Viergever als aanvoerder gehad.

  5. Mijn Club

   DE SEIJS: Ik ben bang dat je er toch een aantal vergeet buiten Litmanen. Of je leest de helft niet, ook mogelijk. Zelf vind ik het erg jammer dat echte Ajacieden (zoals Veltman er een is), zo door oa jou door het slijk worden gehaald (ten favoure van Tete meestal). Tete stond niet voor niets reserve, lijkt me. Wij als buitenstaanders weten immers niet wat er op de trainingen speelt, wie daar het best voor de dag komt. Vaak is het ook van tactische aard dat een van deze twee spelers de voorkeur geniet. Overigens vond ik Tete ook een meer dan prima speler, die absoluut ook goede wedstrijden heeft gespeeld (in de EL bijv.). Blijft dat het jammerlijk en ergerlijk is dat Joël hier wordt bespot. Dat verdient hij absoluut NIET !!

   1. De seijs

    mijn club als mens zal veltman een beste jongen (schoonzoon )zijn. Maar als je na 5 seizoenen in ajax 1 staat en nog steeds kinderlijke fouten maakt dan hoor je op een gegeven moment afscheid van elkaar te nemen. Met andere woorden ik vind hem niet ajax waardig. Ajax wordt ook niet beter met hem. En ja dan kan ik wel eens uit mijn slof schieten wat betreft veltman. En op de training wat daar gebeurt maakt mij niets uit. In de wedstrijd moet het gebeuren. En ja bijna iedereen is het erover eens dat Tete gewoon beter is. Heel jammer dat de verkeerde is vertrokken.

    1. Ajax1958

     Tja, helaas mee eens. Na 5 jaar er nog steeds niet met kop en schouders uitsteken, dan zeg ik doorselecteren.

 15. Overdwars

  Bij een aanvoerdersband hoort ook voorbeeldgedrag. Een speler die hier moeite mee heeft (onnodige kaarten, toch de bal maar niet uitschieten) kun je door hem meer verantwoordelijkheid te geven hier toe bewegen. Als dit de motivatie was dan begrijp ik ‘m wel.

  1. Mijn Club

   Jawel hoor. Haal die oude koe maar weer uit de sloot. Liever een keer zo’n hilarisch moment, dan een verdediger die zijn tegenstanders verrot schot of ellebogen geeft of zoiets. Veltman is een correcte speler.

   1. Ajaxslied

    Lol Veltman is absoluut niet zo’n keurige speler als jij denkt. Heeft zat uitgedeeld in wedstrijden wat ook hoort. Hij is alleen niet zo slim als de meeste.

    1. Mijn Club

     AJAXLIED: uitdelen hoort er gewoon bij. Daar heb ik geen enkele moeite mee. Je kunt onmogelijk als verdediger uit het duel blijven. Sanchez deelt ook uit. Prima toch. Beter dan een watje in de achterhoede.

     1. Remco425

      Alleen is Veltman niet slim genoeg door er vele kaarten voor te ontvangen op bijzonder domme en onnodige plekken, waardoor hij het team regelmatig totaal onnodig in de steek heeft gelaten.

 16. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Off. Gaat er nog iemand het staf tenue aanschaffen? Is nu te koop las ik.

 17. Jimmy1971

  Volgens FdB , Bosz , Keizer en Advocaat kan Veltman best voetballen !
  Is een jongen van de club , eerlijk , heeft een Ajax hart , staat altijd voor de camera als het moet ( ook na een foutje ) !
  Ik denk dat omdat hij erom bekend staat iederen gefocust is op zijn foutje ( ik ook ) en het meer opvalt !
  FdB had dit vroeger ook , maar weet iedereen wel hoeveel foute paasjes bijv. Ziyech wel heeft gegeven afgelopen seizoen ?!
  Echt niet minder dan Veltman ..
  Laten we nou eens achter onze jongens blijven staan , en zeker zo’n jongen met zo’n groot Ajax hart !!
  En Ja , ook ik zal hem komend jaar best wel eens vervloeken !

  1. Indojood

   FdB was aanvallend ook sterk, kon mensen passeren en had scorend vermogen. Veltman is daar lichtjaren van dat niveau verwijderd.

   1. Widi

    Dat is ook waar Indojood. Wat ik goed vind aan het betoog van Jimmy is achter onze spelers blijven staan. Het zit er immers dik in dat Veltman komend seizoen heel veel wedstrijden gaat spelen.

 18. Fareed

  Veltman gelijk aan Tete taal mij niet lachen Tete is veel beter dan veltman als rechtback. Ik heb niks tegen hem maar tete is beter voor die positie

 19. Fareed

  Maar ik moet wel zeggen dat ik het klasse vind van hem dat hij niet op zijn favoriete positie kan spelen en op de plek van Tete wordt neergezet dat hij dat zonder een hangend gezicht heeft gedaan. Daar kunnen andere spelers een voorbeeld van nemen. Kan er meeleven dat hij aanvoerder is.

 20. Fareed

  En nog iets veltman die wilde wel weg maar geen enkele club had zich gemeld bij ajax er waren alleeen maar geruchten

 21. -buitenkantje rechts-

  Omstreden figuur maak je geen aanvoerder.. maakt mij nier zoveel uit.. de aanvoerder op papier hoeft nog niet de werkelijke aanvoerder in het veld te zijn..
  Je maakte vroeger de beste voetballer de aanvoerder.. nu kennelijk degene met het langste dienstverband.

 22. Forever nr14

  Verdorie zeg! Altijd weer wat he!
  Heb/had? Erg veel vetrouwen in Keizer, maar om nu de meest onstreden speler aanvoerder te maken, vind ik echt onbegrijpelijk! Dan ligt er nog meet druk op zo’n jongen die al vol spanning aan een wedstrijd begint, een positie staat waar geregeld gebikkeld “moet” en hij dat vaak niet alleen daar doet maar ook bij de goal van de tegenstander!

  Nee onbegrijpelijk dit???

Reageren is niet mogelijk.