There are no ads, please add some


Ajax ziet Van Leer geblesseerd trainingskamp verlaten

Een fikse tegenvaller voor Benjamin van Leer. De kersverse Ajax-doelman heeft het trainingskamp in Oostenrijk verlaten wegens een blessure aan een bilspier. ‘Het lijkt erop dat er een scheurtje in de spier zit. Na het weekend wordt Van Leer verder onderzocht in Amsterdam. Dan is er ook meer duidelijkheid over de verwachte hersteltijd’, zo meldt Ajax via de officiële website. Een flinke tegenvaller voor Van Leer, die als nieuweling juist zo uitkeek naar de oefenwedstrijden omdat hij, bij afwezigheid van Andre Onana, mocht keepen.

Morgen (zaterdag 8 juli 16:00uur) in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen staat Stan van Bladeren of Norbert Alblas, daardoor nu onder de lat. Edwin van der Sar nam vrijdag tijdens de training de honneurs waar van Van Leer onder de lat. Onana is momenteel nog op vakantie na zijn optreden in de Confederations Cup.


Gerelateerde posts

37 reacties

  1. KBouter

   Domme pech?

   Dat zou Raymond Verheyen wel anders over denken, de trainings intensiteit is verhoogd, waar Bosz geen geblesseerden had, heeft Ajax nu al een keeper met au.

   Ligt aan het hardere training zal Raymond zeggen!

   1. Charka53

    Goed een zware training dan zijn ze klaar voor wat er gaat komen en hebben een goede basis om op verder te gaan.

  2. Amoebe

   Volgens mij weten we het gewoon niet….nieuwe lichamen, nieuwe trainers….het randje opzoeken blijft toch een gokje dan, ja ook voor de allerbeste trainers of zo.

   Alles moet op elkaar worden afgestemd, en zelfs dan heb je ook nog altijd te maken met pech!

    1. Amoebe

     Nee dat bedoel ik….we kunnen alles zo goed mogelijk maken maar als je de grens opzoekt dat kan je er weleens overheen gaan.

 1. Jimmy1971

  Misschien doet de jeugdkeeper het nu net zo verrassend goed als Onana afgelopen jaar ..

 2. Iedereen heeft een mening

  Dat begint al goed. Hoop dat het niet te lang duurt ⚽️⚽️

   1. Widi

    Ik behoor niet tot de selectie. Zou in dat geval ook graag een eenpersoonskamer hebben.

    1. Indojood

     En nog een serieus antwoord ook, haha.

     Ontspan je eens een keer, Widi. Ik zie vandaag van jou een reactie waarin je klaagt over AB’s gedrag. Heb je je wel eens gerealiseerd dat jouw moraliserende praatjes anderen wellicht ook irriteren? Ik ben er zeker van dat mijn bijdragen en mijn stijl ook niet door iedereen gewaardeerd worden, ik doe het daarom ook soms bewust. Het groepje mensen met een grote waffel hier (daar reken ik mezelf ook onder) moeten daarover niet zo hypocriet doen. Dit forum met haar leden is één groot cabaret, niet serieus te nemen.

     1. Mijn Club

      INDOJOOD: Een enkele uitzondering daargelaten dan, mag ik hopen :))
      Zou het wel prettig vinden wanneer de strijdblijl tussen sommigen hier na de vakantie zou worden begraven. Leest een stuk fijner.

     2. Indojood

      Mwoah, ik scroll er gewoon doorheen met een glimlach. Heb alleen niets met dat hypocriete gedoe. Widi heeft actief meegedaan met het wegjagen van EugAjax en gaat nu een pleidooi houden voor correct gedrag. Wat heeft EugAjax daar aan?

     3. Widi

      Niet voor correct gedrag. Voor het stoppen met discussies die uitgekauwd zijn. Verzin iets nieuws. Niet fijn dat je mij hier verkeerd neerzet.

     4. Widi

      Als we dan toch bezig zijn: wanneer ga jij eens ontspannen om met het vertrek van Jonk bij Ajax? Je maakt mij niet wijs dat het elke dag cabaret is wat je er over schrijft. En de wijze waarop je de mensen die de dagelijkse verantwoordelijkheid hebben bejegent, heeft zeker ook iets moraliserends. De pot verwijt dus de ketel dat die zwart ziet. Ik ben vooral op dit forum voor het leuke nieuws over Ajax en om over dat soort dingen te discussieren. Niet voor discussies die al een jaar dagelijks terugkeren waarbij alle argumenten al 1000 keer uitgewisseld zijn. Hier en daar is het puur narcisme. En voor de commentaren van mensen die ongeveer alles afkeuren wat de directie doet, zit ik hier ook niet. Niet alles gaat goed. Maar het gaat wel goed. Veel te goed om alles af te kraken. Dus neem je eigen advies ter harte Indojood.

     5. KBouter

      Relaxed jongens…neem desnoods ff een time-out totdat de competitie begint en begin dan weer fris te discussiëren.

      Waar we vorig jaar nog vaak op 1 lijn zaten, vallen we elkaar nu af om het niets eigenlijk!

     6. Indojood

      Ik ben relaxed, hoor. Vind het opmerkelijk dat mensen van de een op de andere dag zich gaan voordoen als een ander persoon. Merkwaardig fenomeen.

 3. RickyAmsterdam

  Wordt dat het nieuwe aankoopbeleid? Keepers kopen die geblesseerd aan het seizoen beginnen 😅

 4. Mijn Club

  Zonde voor hem. Was erg benieuwd naar zijn spel. Beterschap Benjamin.

 5. JohnDoe77

  Super jammer! Leuke positief ingestelde gozer die super graag voor Ajax wilde spelen. Had ik morgen graag even zien keepen! Snel herstellen!!

 6. koensiemerink

  Dit is echt sneu voor hem ik wou hem ook graag zien keepen morgen ik hoop dat hét gauw hersteld word voor de rest geef ik van de leer beterschap ermee

 7. AFCA my World

  Nou ben je klaar mee,sta je in de basis ,raak je geblesseerd, Sterkte Jongen !

Reageren is niet mogelijk.