There are no ads, please add some


Ajax maakt twee miljoen over voor Danilo Pereira da Silva (Incl video)

Ajax heeft de achttienjarige Braziliaanse spits Danilo Pereira da Silva zo goed als zeker gecontracteerd (zie eerder bericht) en inmiddels is bekend dat Ajax zo’n twee miljoen overmaakt naar Santos, de huidige werkgever van het jonge talent. Danilo speelde bij Santos in het onder 20-elftal. Voor die ploeg begon hij ijzersterk aan het seizoen met zeven goals in de eerste acht competitieduels. Opvallend is dat Ajax niet eerder is gelinkt aan het talent die ook in de belangstelling stond van meerdere clubs uit Europa. Danilo zal via Ajax O19 en Jong Ajax klaar worden gestoomd voor het eerste elftal.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. KBouter

  Teken aan de wand…of Ajax vind hun eigen jeugdspitsen niet goed genoeg om de Internationale top te bereiken, of ze zien hier een goudhaantje in.

  Wel mooi voor Neres..een landgenoot erbij. Voor twee miljoen kun je niet echt de bietenbrug op gaan als dit niets word.

   1. FrankiC

    Nee, zomeravondvoetbal. Als dit zijn ‘finest moments’ zijn dan zal hij flink aan zijn handelingssnelheid moeten werken. Maar als Neres zich hierbij beter op zijn gemak voelt, is dat hopelijk win/win.

    1. HURBIE

     Of we hem echt nodig hebben lijkt me stug
     Maar voor de handel in de toekomst is het misschien een goeie zet van Marc

     1. De seijs

      Wat zeg jij nou Hurbie?? Gaat ajax in de mensen handel? Zal toch niet! Dat hebben we al eeuwen achter ons gelaten. Kijk maar uit met dit soort uitspraken.

    2. koote207

     Zo is het Frankic denk dat hij hoofdzakelijk voor de “handel” is gehaald

  1. BobbyHaarms

   KBouter het kan toch niet anders of zo’n jongen wordt nu gekocht om later met dikke vette winst door te verkopen? Je maakt mij niet wijs dat er na Dolberg en Huntelaar niks komt. Zo niet dan mogen ze zich bij Ajax wel eens achter de oren gaan krabben.

   1. Prinsengracht

    De realiteit is dat een spits van ons na een goed jaar meestal weg is. Milik was na een redelijk jaar weg. Dolberg kunnen we ook zo kwijt. Er staat heus iemand achter Dolberg. Namelijk Sierhuis. Maar daarna moet er weer 1 zijn.

    1. BobbyHaarms

     Dat betekent dus concurrentie voor Sierhuis van buiten de club. Dit kan volgens mij niet de bedoeling zijn van onze opleiding zoals Johan het voor ogen had, mits het een exceptioneel talent is. En daar twijfel ik dus aan..🤔

     1. Widi

      Sierhuis gaat in Jong Ajax spelen als hij hersteld is. Voor de onder 19 was er echt even niets. Laatste 2 maanden met de Deen Flemming (achternaam even kwijt) gespeeld. Die is gewoon niet goed genoeg. Danilo zal wel meestal in onder 19 spelen. Laten we gewoon eens kijken hoe goed hij wel of niet is.

 2. nick-afca95

  Talentje is het zeker wel. Maar ik heb mn vraagtekens bij deze transfer. 18 jaar en 2 miljoen, en dan stallen bij de A1…. als je echt goed bent kom je gewoon bij het eerste toch? En helemaal op die leeftijd.

  1. paullus

   misschien overbruggings jaar
   volgend jaar dolberg de hunt er andets heen

  2. De seijs

   Ik denk dat ajax een maatje voor Neres zocht. En als je dan zo’n iemand kan halen is dat niet verkeerd. En hij kost niet veel.

   1. Charlie2011

    Ik denk dat ook is toch een aankoop van +- 15 mil. Als hij zich niet happy voelt presteert hij ook niet. Maar zou grappig zijn als deze danilo neres overtreft.

   2. BobbyHaarms

    Nou ik vind 2 miljoen Euro best prijzig voor een maatje voor Neres. Naar de hoeren is goedkoper 😄

  3. Remco425

   JeugdinternationalWaarom moet dat? Kan ook iets met potentie te maken hebben of gewenning? Een jonge gozer naar een ander werelddeel, helemaal alleen in een totaal andere cultuur…

   1. BobbyHaarms

    Ja maar die zie ik uiteindelijk niet slagen bij Ajax. Cassierra heeft me zeker nog niet overtuigd.

 3. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Ook nog maar een Duitser dan, voor Younes. Ook meteen maar twee Mexicanen. We hebben minimaal nog een type Neeskens nodig. Noemen we het stadion de ark van Marc.

 4. AFCA my World

  2 jaar aclimatiseren en er dan staan misschien? Als het echt zo’n talent is zal hij boven komen drijven, zo niet was het een goedkoop foutje ! ⚽️

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Goedkoop foutje en een teleurgestelde en uit zijn persoonlijke omgeving weggehaalde jongen. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Het gaat alleen maar om het geld en of het object geen te grote verliespost is.

 5. Indojood

  Laat ik me maar eens mild uitdrukken, het is een beleid geef het a.u.b. een andere naam…

 6. De Nees

  Heel flitsend vind ik de beelden niet, maar kan aan mij liggen. Ik dacht ook soms een licht Danny Hoesen loopje te zien, maar ook dat kan aan mij liggen. 😅 Ik ben wel blij dat Ajax wat vaker in ZA gaat kijken, kan niet altijd raak zijn maar als er eentje wel goed is dan is het vaak ook een echte klapper, zie Sanchez.

  1. Mijn Club

   NEES: Zo denk ik er ook over. Bijkomend voordeel is dat men de gedachte; wat goed is komt van ver, ook in Spanje, Duitsland of Engeland kent. Maw, slaagt hij hier niet, kan ie altijd nog voor zo’n 5-6 mln worden verkocht. Die Engelsen zijn er dom genoeg voor. Maar hopelijk voor het een tweede Ronaldo.

 7. Indojood

  Vind het apart on te lezen dat Zuid-Amerika staat voor een generiek profiel met Sanchez als voorbeeld. Alsof Colombia en Brazilië dezelfde type spelers voortbrengen en alle Zuidamerikanen een winnaarsmentaliteit hebben.

  1. De Nees

   Deze conclusies trek ik ook nergens, ik ben vooral blij dat ZA meer in de scouting picture staat waar voorheen dit vaak beperkt was tot europa (vnl Scandinavie een poosje). Ik doel dus meer op de blikverruiming, voor de rest is het aan de scouting hoe goed zij hun huiswerk doen.

 8. Peter en zijn Rockets

  Zo. Weekend. Ik ga me er ook weer eens mee bemoeien. Is er nog wat gebeurd deze week? Is Veltman al verkocht? Heeft Tete al bijgetekend? Is Ziyech al aanvoerder?

  1. Emilio4Ajax

   Wordt echt tijd dat je van je dak af komt en weer met beide benen op de grond staat…😂😂😂☀️🍻😎

Reageren is niet mogelijk.