There are no ads, please add some


Ajax-flop Sanogo transfervrij van Arsenal naar Toulouse

Yaya Sanogo vervolgt zijn loopbaan in Frankrijk. De inmiddels 24-jarige spits heeft een driejarig contract getekend bij Toulouse, uitkomend in de Franse Ligue 1. De aanvaller komt transfervrij over van Arsenal waar hij in 2013 door Arsène Wenger gehaald werd als grote belofte. In het seizoen 2015/16 haalde Ajax hem op huurbasis naar Amsterdam, maar een succes werd dat nooit. Drie competitiewedstrijden en geen enkel doelpunt leverde hem de sarcastische bijnaam ‘No-goal’ op en Ajax stuurde hem terug naar Londen.

Vorig seizoen werd Sanogo door Arsenal uitgeleend aan Charlton Athletic. Hij kwam daar tot acht wedstrijden en drie doelpunten in de Championship. Bij Toulouse hoopt Sanogo zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.


Gerelateerde posts

34 reacties

  1. Amoebe

   Toch grappig om te zien hoe de grootste miskopen soms toch overal weer aan de bak komen…of het nu is door een goede zaakwaarnemer…het feit dat er bijv arsenal op je cv staat.
   Vaak lijkt het wel dat clubs ook gewoon maar gokken.

  1. Fred

   Zit jij in de welstandscommissie om te beoordelen wat er wel en niet gepost mag worden? Je kunt ook zelf redactielid worden. Er is nog hulp nodig hoor!

   1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Jimmy heeft wel beetje gelijk. Is echt heel erg komkomer nieuws. Als je dan vrijwilliger bent neem dan de verheten topics als je tijd over hebt zoals de verjaardag van Sjaak Swart. Mister Ajax vergeten en Sanogo volgen staat wel heel erg vreemd.

    1. Litmanen

     Alle respect voor de redactie, zelfs als het nieuws niet altijd hot is.
     Dat de redactie wel eens iets mist is niet erg zolang wij dan met zijn allen het nieuws wel brengen.
     Zoals het boek van Daphne Koster.

     Als je zelf op de dag van Sjaaks verjaardag je kalender niet bekeken hebt moet je het de redactie ook niet verwijten.

     Ik heb zelf de tijd niet om in de redactie te zitten, maar zonder jullie had ik mijn vriend AB nooit ontmoet.

     Hoe erg zou dat geweest zijn….

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Zelfs ironisch of sarcastisch bedoeld vind ik het woord vriend erg ongepast. Een zichzelf respecterende Ajax site, al of niet met vrijwillegers, dient een aantal verjaardagen gewoon te weten en behoort daar aandacht aan te besteden. Mister Ajax niet noemen vind ik betreurenswaardig. Dat Daphne op haar leeftijd al haar memoires heeft geschreven zal mij persoonlijk een zorg zijn. Om dit te vergelijken met de verjaardag van mister Ajax is bizar in mijn ogen. Straks krijgen we de memoires van van Rhijn en Veltman ook nog te verwerken. Een titel weet ik al: met mijn crosspass sta je nooit buitenspel.

     2. Remco425

      Van Rhijn of Veltman is wat anders dan Koster. Zij heeft een bijzonder groot aandeel gehad in de populariteit die het vrouwenvoetbal nu heeft. Zij heeft aan de basis daarvan gestaan. Ze is de grootste Nederlandste voetbalster tot nu toe. En haar boek helpt mee die populariteit nog meer te vergroten. Daarentegen zou een boek over Veltman of Van Rhijn iets totaal nietszeggends zijn.

   2. Jimmy1971

    Ik wil niemamd afkraken , maar Sanogo heeft echt helemaal niets voor Ajax betekent , een stukje frustratie dus !

  2. Remco425

   En toch open je het, lees je het en reageer je erop. Blijkbaar is het toch je tijd waard…

 1. Indojood

  Ik ben wel blij om dit nieuws te horen. Vroeg me af wat er van deze topper terecht gekomen was.

 2. Widi

  Sanogo krijgt hier per jaar meer topics dan dat hij doelpunten maakt. En dan tellen we de training mee. Voor mij hoeft dat niet, maar ik vind wel dat de redactie zelf bepaalt wat er wordt geplaatst. En wij mogen blij zijn dat er iets geplaatst wordt.

 3. Indojood

  Kunnen jullie nog meer van dit soort artikelen plaatsen? Bv. over Atouba of Tainio.

  1. Remco425

   In het kader van: “Hoe gaat het met…”. Ik zelf vind dit soort dingen altijd wel leuk om terug te lezen. En juist bij dit soort spelers die uit het zicht raken.

   1. Indojood

    Je hebt gelijk maar de namen die ik hierboven noemde waren sarcastisch bedoeld. Op Ajax Showtime hebben ze zo’n rubriek, laatst iets gelezen over Arnold Scholten, dat was een leuk artikel.

    1. Remco425

     Ik begreep wel dat je het sarcastisch bedoelde, maar toch vind ík het wél leuk. En zo zullen er wel meer zijn. Als je het niets vindt hóef je het niet te lezen. De kop zegt al genoeg waar het artikel over gaat. Je kan het gewoon overslaan.

 4. JohnDoe77

  Leuk voor hem! Maar Ajax heeft niets aan dit soort huurlingen. Gewoon alleen eigen jeugd of kopen. Huren wellicht alleen in het geval van een blessure van een paar maanden oid.

  1. Remco425

   Bij een blessure moet je al een back-up hebben. Als je dan ineens moet gaan huren betekent het dat de selectie al niet op orde was. Traoré vond ik overigens voor een overbruggingsjaar wél een nuttige huurspeler.

 5. Mijn Club

  JOHNDOE77 … klopt. Maar erger nog; met regelmaat huurden we ook nog iemand die nog geblesseerd was of vanwege een oude blessure (of als reserve) geen enkel ritme had. Dan zeg ik idd nooit meer doen. Speler huren kan, mits hij wedstrijdfit is en een absoluut toegevoegde waarde heeft.

  1. Mijn Club

   Oh ja … Sanogo … over hem hoeven we het niet eens te hebben wat betreft zijn voetbal kwaliteiten. Dat was een Flop met hoofdletter F.

 6. AFCA my World

  Vooral geen nieuws over geflopte spelers geven,daar zitten we niet op te wachten,wij willen gewoon nog 1 of 2 goede aankopen,en geen kleuters meer, maar mannen met ervaring bijv N de Jong ! ⚽️

  1. Remco425

   Er is wel meer nieuws waar ik niet op zit te wachten. Die artikelen sla ik dan over en laat degenen die het wel willen lezen en over discussieren dat dan ook rustig doen. Tipje mijnerzijds. Scheelt jou en anderen een hoop ergernis.

 7. Slingertje.

  We kunnen allemaal lachen om deze hele middelmatige speler maar hij trekt toch een hele lange neus naar alles en iedereen want zijn bankrekening ziet er stukken beter uit dan bij de meesten van ons.

Reageren is niet mogelijk.