There are no ads, please add some


Internazionale zet streep door naam Sanchez

Internazionale ziet definitief af van Davinson Sanchez nadat Marc Overmars heeft laten weten dat de Colombiaan minimaal veertig miljoen euro zal moeten opbrengen. De Italianen vinden dat te gortig en gaan nu kijken naar alternatieven waarbij nu de pijlen worden gericht op Andreas Christensen die momenteel uitkomt voor Chelsea. Overmars heeft Inter al eerder laten weten dat Sanchez voor de juiste transfersom mag vertrekken en dat spelers als Dolberg en Younes deze zomer helemaal niet mogen vertrekken bij Ajax. Sanchez kwam vorig seizoen voor vijf miljoen over van Atletico Nacional en heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2021.

Bron: Corriere Dello Sport


Gerelateerde posts

47 reacties

  1. KBouter

   Juist, goed nieuws dit…volgend seizoen mogen ze het weer proberen maar dan zal het prijskaartje hoger liggen als hij weer een super seizoen heeft.

  2. AjaxKat

   @charka: als ik dit zo lees dan is hij helaas wél te koop. Nu maar hopen dat koopclubs niet gaan toeslaan, voor hun is 40 miljoen een schijntje. Ik verbaas me erg over het draaikonten-gedrag van Overmars. Hij zet Sanchez praktisch in de etalage.

   1. Bakkie

    Er is op dit moment geen club in de wereld die 40 miljoen neer gaat leggen voor een verdediger uit de Eredivisie hoor, AjaxKat.
    Ik snap wat je bedoelt, maar ik zou me geen zorgen maken.

   1. Ajax1958

    @Remco, idd Sanchez is te koop voor 40 milj. Overmars geeft een slecht teken af hier.

 1. Bert62

  Er liggen nog meer kapers op de kust. Hoorde dat Frank de Boer hem wil kopen.

  1. nick-afca95

   Denk je nou echt dat Crystal Palace dat kan betalen??? 40 miljoen is voor zo’n club het dubbele van wat ze voor een speler kunnen betalen. Hoewel ze uiteraard wel meer te besteden hebben als Ajax helaas…

   1. HURBIE

    Bert FDB moet niet als VGaal spelers weghalen bij AJAX waar ze groot zijn geworden Zwak

   2. Widi

    Hoe kom je daar bij nick? CP krijgt alleen aan tv gelden al meer dan 100 miljoen pond. Ze kunnen dat wel betalen.

    1. Remco425

     Inderdaad Widi. Zelfs de degradant van de EPL heeft meer verdiend dan Real Madrid in de UCL…

 2. hubert

  ook sanchez niet laten vertrekken das ook een zeer grote sterkhouder. dus marc ook die is niet te koop ook niet voor 40 miljoen

 3. Reservewissel

  Ik vind dit oprecht een spannende tijd. Ik heb echt het gevoel dat Marc geleerd heeft van voorgaande jaren en dat we nu niet met een uitgekleed team beginnen waar we weer aan moeten bouwen (wat dan pas loopt als je uit de CL ligt en t kampioenschap hebt vergooid).

  1. BobbyHaarms

   Inderdaad. Het heeft wat jaren geduurd maar je bent nooit te oud om te leren zullen we maar denken 😄

   Maar wat een fantastisch nieuws dit! Altijd lekker om met Sanchez de voorrondes in te gaan, al moeten we natuurlijk nog niet te vroeg juichen.

 4. DanielenRico

  Beter blijft/blijven alle spelers bij Ajax, want Ajax heeft nog voorronde Champions League. En ik neem aan dat Ajax de Champions League in wil.

  1. Litmanen

   Buiten een goed elftal heb je ook een beetje geluk nodig met de loting.

 5. Ajaxstaff

  Wanneer komt Ajax die een speler verkoopt boven de 100 miljoen duurt zo niet lang meer .

 6. Jimmy1971

  Toch zijn er genoeg clubs die niet schrikken van 40 miljoen ..
  Hoop dat hij minimaal 1 jaar blijft , is goed voor hem en goed voor ons !

  1. FrankiC

   Precies. Poot stijf houden nu. En hij wordt wrs niet minder waard Jimmy, dus je pakt dit bedrag (of meer) gewoon 1 of 2 jaar later. We hebben wellicht een team dat de poulefase CL kan overleven. Daar moet nu alles voor wijken!

 7. Mijn Club

  Prima reacties hierboven. Veel duimpjes gegeven 🙂
  Idd Sanchez is een krachtpatser die nog sterker en nog beter gaat worden. Zeer bij dat ie (hoogstwaarschijnlijk) blijft. Je zou trouwens wel gek zijn om hem te verkopen onder de 50 mln, want je krijgt echt geen betere voor hem terug. Hij is hartstikke jong en erg talentvol. Dus vasthouden en liefst pas over drie a vier jaar (met tussentijdse contractverlenging) pas verkopen. Dan heeft hij voldoende ervaring voor de grote topclubs, want daar zie ik hem (en de Ligt) wel terechtkomen. Maar aub … verkoop deze toekomstige toppers niet meer voor bedragen onder de 40 mln. Elke Engelse club kan dat met gemak betalen. Ik zie daar middelmatige spelers voor gigantische bedragen verkocht worden … dus laat je als Ajax zijnde niet meer piepelen. Profiteer van die Engelse gekte, mocht je toch willen of moeyen verkopen en wees niet het braafste jongetje van de klas.

 8. AFCA my World

  Iedereen is te koop,als er maar genoeg geld geboden word,gelukkig komen ze er bij Ajax achter dat als je heeeel veeeeel geld vraagt het makkelijker is om je team bij elkaar te houden ! Toch een prettige gedachte 😉 ! ⚽️

 9. Slingertje.

  Ik ben blij als het 31 augustus is en hij nog steeds het Ajaxshirt draagt.

  1. Mijn Club

   Ik hoop sowieso dat deze selectie – zoals ie momenteel is – in stand wordt gehouden. Volgens mij zijn alle posities goed bezet.

 10. De Nees

  Portugese clubs voerden dit afschrikbeleid met hoge afkoopsommen al jaren. Daar betalen ze weliswaar hogere salarissen waardoor de prijs meer in verhouding is, maar in NL kan je dat in dezelfde verhouding salaris – afkoopsom doen. Afkoopsom is niet alleen daarvan afhankelijk maar you get the idea…

  1. Widi

   Onze top 3 zou toch moeten kunnen concurreren met die van Portugal. Ze hebben daar verder geen goede clubs. Er komen niet veel toeschouwers. Ze doen daar toch iets goed. Ik denk met name contacten met Brazilie. En de taal natuurlijk. Aantrekkelijk voor Brazilianen. De laatste jaren verkopen Porto en vooral Benfica spelers voor behoorlijke bedragen. Hogere bedragen dan die wij vangen. Goed kijken wat die doen. Want dat moeten wij ook kunnen.

   1. Mijn Club

    WIDI: dat heeft idd met de taal te maken. Voor Brazilianen (ook Portugees qua taal), is Benfica of Porto een prachtige etalage richting elders in Europa. Helaas hebben wij niet zo’n ‘achterland’.
    Feit is wel dat vooral deze beide clubs al jaren erg veel cashen met dure verkopen. In principe doen wij dat op kleinere schaal door veel jeugd te kopen cq op te leiden, in de hoop dat deze later rendeert. En deze tactiek werpt in de afgelopen jaren ook zijn vruchten af. De EL finale kan er weer voor zorgen dat de grootste talenten in de wereld Ajax herontdekken als ideale springplank naar de topclubs in Europa.

   2. De Nees

    Precies Widi. Inwoneraantal 11 mln, maar toch zijn ze een stuk verder dan NL op clubniveau. Zij shoppen vnl jeugd in Zuid-Amerika, die zijn fysiek en mentaal vaak verder dan europese spelers. Portugese clubs doen europees echt mee en leiden toch ook veel topspelers op, kijk Portugees elftal maar heeft al decennia geen kwaliteitsdip.

    1. Litmanen

     Er zit veel meer geld bij de topclubs daar dan hier. Wat denk je dat een Bas Dost daar verdiend.
     Op basis daarvan kunnen wij alleen de concurrentie aan met België en Scandinavië.

     Zelfs in het straatarme Griekenland wordt meer betaald.
     Maar, de houding van Marc heeft hij zelf in de afgelopen jaren verdiend.
     Hij kan enig risico nemen op dit moment. Als Sanchezover een maand zijn kruisbanden afscheidt gaan er weer een hoop mensen lopen zeiken.

 11. Iedereen heeft een mening

  Hij is wel te koop maar voor minimaal €40 miljoen. Dus ligt de prijs tussen €45 en €50 miljoen. Die blijft (in principe) nog een jaar 💪💪. Dus toch duidelijke taal van Overmars. 😄😄

 12. Iedereen heeft een mening

  Ik voorzie dit seizoen geen grote uitgaande transferproblemen. Denk dat Ajax zich zorgen moet maken over het seizoen 2018-2019. Met een WK voor Sanchez, Onana en misschien Ziyech. Daarnaast de belangstelling voor Dolberg en De Ligt. Lijkt mij een veel groter probleem dan aankomend seizoen. 😎😎

 13. Iedereen heeft een mening

  Het blijft toch een vreemd fenomeen dat al die zuid-europese clubs zoveel kunnen betalen terwijl die landen zo goed als failliet zijn. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

 14. PvL020

  Klaar met spelers verkopen !! Je hebt gelijk Marc. Ze zoeken maar ergens anders

Reageren is niet mogelijk.