Van de Beek ruikt kansen na vertrek Klaassen

Het klonk Donny van de Beek als muziek in de oren dat het vertrek van Davy Klaassen intern zal worden opgevangen bij Ajax. De middenvelder ruikt zijn kansen voor komend seizoen zijn en het worden van een vaste basisspeler is daar onderdeel van.

‘Davy heeft het natuurlijk fantastisch gedaan bij Ajax en ik hoop dat hij het heel goed gaat doen. Voor mij persoonlijk liggen er nu kansen en die wil ik met beide handen aanpakken. Mijn doel is om basisspeler te worden, de groepsfase van de Champions League bereiken en uiteindelijk kampioen worden. Mijn rugnummer dertig heb ik ingeruild voor nummer zes en daar ben ik al heel blij mee. Het is nu aan mij om trainer Keizer te overtuigen. Of ik gretig ben?, heel gretig’, aldus Van de Beek.

Bron: Ajax TV

Related posts

62 Comments

 1. theomar

  Van de Beek wordt een hele grote, en is een waardige vervanger van Klaasen. Ajax, zorg maar voor een heel langlopend contract. En Donny, ik hoop dat je enkele jaren blijft.

  1. KBouter

   Dat vermoeden heb ik ook, als Donny de tijd krijgt kan hij uitgroeien naar een nóg grotere en betere voetballer dan Klaassen is. Dat vermoeden heb ik nu éénmaal.

  2. paulvos

   Donny, het gaat jou lukken voor die basis plaats dat weet ik zeker, het zit helemaal in je om daar voor te knikken.

 2. De seijs

  Als jij de beste bent Donny dan sta jij daar op het middenveld. Pak je kans kerel het is met jouw inzet zeker gegund.

  1. rickert

   Donny is de beste, die jongen is er klaar voor. Hij loopt met de conditietesten vooraan. Zijn Fysiek is ver voor zijn leeftijd, dat gaat meegenomen worden voor de basis. Ziyech Donny zijn voor mij zekere basisspelers

 3. dickst14

  Hopelijk blijft hij nog lang bij Ajax en vormt hij in de toekomst het middenveld met Nouri en de Jong.

 4. -buitenkantje rechts-

  Nadruk ligt op doorstroming dit jaar. Jongens als vd Beek, Nouri, Kluivert, Zeefuik krijgen nu hun kans. Je ziet het ook aan de lijst spelers die nu in Oostenrijk zitten. Veel Jong Ajax. Als dit de hand van Keizer is bevalt het me nu al!

  1. Widi

   Eiting ook. Niet iedereen zal het met me eens zijn, maar die vind ik beter dan de Jong.

   1. HURBIE

    De jong vind ik nog zo’n jochie
    Af en toe invallen om te beginnen meer als zat voor hem dit seizoen

   2. dickst14

    Ik vind de Jong erg goed. Draait makkelijk weg, sterk aan de bal, combineert makkelijk en kiest goed positie.

    1. Mijn Club

     Mee eens DICKST14. Slimme voetballer ook. Moet alleen nog aan zijn scorend vermogen gaan werken, maar dat geldt voor zovelen.

    2. Widi

     Ik zei niet dat de Jong niet goed is. Voor alle duidelijkheid. Ik zei dat ik Eiting beter vind.

     1. dickst14

      Ik zeg ook niet dat dat niet zo is, maar ik vind de Jong erg goed. Grootste talent vd jupiler leguea. Daar heeft hij toch een seizoen gespeeld. En belangrijk, hij bleef goed uit de duels. Met Nouri en vd Beek was echt klasse. Eiting is goed maar heeft nog een langere weg te gaan denk ik.

     2. Widi

      Eiting heeft de grootste stap gezet afgelopen seizoen. Als hij nog zo’n stap zet, gaat hij een paar anderen voorbij dit seizoen. Als Carel zich ontwikkelt zoals ik verwacht, zal Schöne na dit seizoen niet vaak meer spelen. Afwachten maar.

     3. dickst14

      Ik had het idee dat de Jong Schone dit seizoen al niet veel zal laten spelen. We gaan het zien. Voordeel is dat onze nieuwe trainer de jeugdspelers beter kent dan wie dan ook

     4. Widi

      Best kans dat Schöne nu al het haasje is inderdaad. Het is gewoon top dat we 6 hele goede middenvelders hebben.

     5. dickst14

      inderdaad
      Widi. luxe probleem. Vertrek Klaassen is ook makkelijk op te vangen als bv Ziyech de aanjagers positie overneemt

  2. Geroldkohlen

   lees nu net nieuws waar ik al bang voor was!!!! veltman heeft bijgetekend!!!!!!!! die raken we nog niet kwijt aan de straat!!!! zal litmanen wel helemaal fantastisch vinden!!! zal wel niemand concreet interesse hebben in zijn fantastische crosspass es! ?

   1. Amoebe

    Al ben ik geen super fan van veltman maak jij het wel erg bont!!

    Het kan een drabber zijn maar jij doet alsof hij in een feijenoord pyjama slaapt!

    1. Geroldkohlen

     bont waar heb jij het over?? als hij in een feyenoord pyjama slaapt teken je niet bij lijkt me. Maar dat was mij bedoeling van mijn reactie niet.
     als je nadenkt en discussies gevolgd hebt ,weet je wat ik en andere bedoelen als we het bijvoorbeeld over een fantastische crosspass hebben. of moet ik even de statistieken erbij halen.?

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Doe maar pondje erbij hoor. Beetje leven in de brouwerij.

   2. dickst14

    Dit is wel heel erg vreemd. Hij had de clubs voor het uitkiezen toch. Tete dalijk naar Juventus en Veltman blijft bij Ajax. Hij tekent alleen bij omdat tot nu toe alleen FC Oss concrete belangstelling had, al zal Litmanen het nu interpreteren als echte clubliefde.

 5. Charka53

  Nou Donny pak je kans je bent een waardige vervanger en je gaat ons Davy doen vergeten , op het het veld natuurlijk.

   1. Charka53

    Goed lezen HURBIE er staat op het veld en natuurlijk zullen we hem niet vergeten .

 6. Dagrump

  Als de meeste jonge jongens een voorbeeld nemen aan Klaassen dan hebben we nog een aantal jaar plezier van de jonge jongens !! Dus boys hoop dat jullie goed naar Klaassen hebben gekeken!!

 7. AFCA my World

  Terecht dat Ajax de opvolging bij zichzelf zoekt,er lopen zoveel talenten rond,bovendien heeft van de Beek al laten zien dat hij het niveau aankan,af en toe aflossen met Nouri of de Jong en hij kan het het hele seizoen volhouden,heb wel vertrouwen in hem ! ⚽️

 8. JohnDoe77

  Hopelijk kan hij echt in zijn voetsporen treden en een jaar of vijf belangrijk zijn in het eerste! Als hij het goed doet en een basisplaats krijgt, zie ik hem volgend seizoen wel aanvoerder zijn. Ziyech zal het dit jaar wel worden, maar lijkt mij niet echt een prater!

 9. Iedereen heeft een mening

  Grijp je kans en laat zien dat je onschatbare waarde bent.

 10. AFCA my World

  Nou Ajax ga Larsson halen,heerenveen is bereid mee te werken ! ⚽️

 11. Ajax1958

  Even wat anders: waarom gister geen topic om Mister Ajax te feliciteren?? Sjaak, alsnog gefeliciteerd ???en dat je nog lang onder ons mag blijven.?

 12. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Inderdaad schandalig 1958. Redactie, dit kan je nog best rechtzetten met een excuus. Sjakie, gozer, van harte en op naar de 80.

 13. De Nees

  Dat Beek zijn kansen ruikt dat is nieuws van lik m’n vessie niveau…Even offtopic: Veltman moet vast wel ergens minstens het dubbele kunnen verdienen, maar hij schijnt toch te gaan bijtekenen. Schijnbaar is deze jongen gewoon tevreden met wat ie heeft, een basisplaats, zit in Oranje, happy in Amsterdam. Pas 25, nog een paar jaar hier en dan kan ie mss een grotere klapper maken dan de aanbiedingen van nu.

  1. De Nees

   Ja ik heb ook liever Tete, maar hij wil zelf perse weg, wilde vorig jaar al niet verlengen, was dat mss de ware reden voor zijn reserve rol? Je zou het denken omdat hij ook afgelopen weken niet wilde verlengen ondanks de vertrekspeculaties van Veltman…

 14. Basisspeler

  Doe nou niet alsof dit nieuws is. Vd Beek is al 2 jaar de gedoodverfde opvolger van Klaassen. Het enige wat vd Beek moest doen is voembehoud en geduld hebben.

 15. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  He Litmanen, ik mis jouw bijdrage. Nu heb ik niets om af te zeiken.

Comments are closed.