There are no ads, please add some


Overmars: ‘Dolberg en Younes niet te koop; Sanchez moet minimaal 40 mln kosten’

In De Telegraaf reageert Marc Overmars op alle geruchten in de buitenlandse geruchtencircuits over spelers van Ajax. ‘Kasper Dolberg en Amin Younes zijn niet te koop’, zo is de directeur aan en verkoop duidelijk. Ook de naam van Davinson Sanchez wordt veelvuldig genoemd, clubs zouden vele miljoenen voor hem over hebben. ‘Maar voor minder dan 40 miljoen gaat hij echt niet weg. Onbespreekbaar,’ aldus Overmars. Hij noemt verder ook berichten dat Onana wellicht naar Napoli zou gaan onzin. Volgens de directeur blijft Onana ook komend seizoen. Hij stelt verder dat Inter zich (nog) niet gemeld heeft bij Ajax voor Tete.


Gerelateerde posts

61 reacties

   1. De seijs

    Nou Charlie2011 gokken doe ik wel eens, maar ik ga hier niet om wedden😉👍

    1. koote207

     Prima en nu ook volhouden, hoop dat je gelijk hebt en je woord kan houden!👊🏻

     1. HURBIE

      Eindelijk laat Marcie zien dat hij ballen begint te krijgen Wij blij Vrouw blij

     2. -buitenkantje rechts-

      Nou Hurbie.. voorlopig nog even niet.. Kan me vorig seizoen nog herinneren dat Overmars zei dat Milik niet te koop was.. Er waren daarna toch 32 M redenen om hem toch maar te verkopen..
      Media wordt gebruikt om de prijs op te drijven.. Allemaal tactiek

   2. JohnDoe77

    Die weddenschap wil ik wel met je aan! Hij heeft met Barcelona al een deal dat als een grote club komt, zij ingelicht worden om mee te bieden. Dus; voor minder hoeft hij ook niet weg en hopelijk blijft hij nog twee jaar!

  1. De Nees

   😂 ja gewoon geduld hebben iedereen, al die meningen daar is een forum niet voor.

 1. dickst14

  Zet Sanchez op 60 dan gaat hij niet weg. Voor City Barcelona Inter Madrid is 40 zo te betalen

  1. Remco425

   Inter kan dat niet meer betalen joh. Die andere 3 inderdaad wel. Of eigenlijk ook niet, maar die doen het gewoon.

    1. Bakkie

     Klopt, Inter heeft geen cent.
     Maar (sorry, je vraagt er steeds zelf om) voor Tete is tenminste nog interesse…

    2. Moosie

     Voor iemand die in 1965 de F-SIDE heeft opgericht ben je echt een fucking klein kind jezus nogantoe man wat ben jij een zeikerd

     1. Moosie

      Hey gap ja lees de discussie wel , werd ercweer een beete gallisch van. Zit jij al op een eiland? Of ben je nog in Mokum?

 2. stylo1984

  Gewoon alles op slot gooien, evt veldman die zen contract verlengd heeft nog weg doen en riedewald mag ook wel weg

  1. Remco425

   Zijn vrijwilligers hier hè, geen betaalde journalisten. Deze mensen hebben gewoon een baan en doen dit ernaast. Als jij meer tijd hebt, meld je je toch aan?

  2. De Nees

   Gelijk heb je Remco, dat vergat ik zelf even. Sorry redactie waar ik eerder zei ‘scherp blijven’ bij dat ontbrekende Sjaak Swart bericht. Zeg ik zonder cynisme.

 3. Reservewissel

  Sanchez maakt een mega groot verschil. Zelfs al gaat hij voor 65 miljoen dan zou ik nog balen.

    1. Indojood

     Iedereen mag van mij een standbeeld krijgen, ook onze Litmanen en de seijs… 😉

 4. vak410

  Goed om te proberen het team bij elkaar te houden, maar gaat het lukken met overmars???

  1. De Nees

   Widi is de coolheid zelfe zeg, de rest zijn zenuwlijers en paniekzaaiers. We hebben ook helemaal geen referenties uit eerdere jaren, nee joh alles komt vanzelf goed net als al die jaren ervoor met dat geweldige voetbal in europa en de zovele zaadpartijen in de competitie.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     Zenuwenlijers is ook niet echt algemeen gebruikt Nederlands

 5. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Met zulk nieuws van Overmars is het al duidelijk: alle drie worden verkocht.

 6. Indojood

  Waarom al die meningen hier? Overmars en het TH zijn verantwoordelijk voor het transferbeleid, wij supporters hebben er toch geen invloed op, dus afwachten.

 7. -buitenkantje rechts-

  Alledrie worden ze verkocht.. wil er zelfs wel bedragen bij zetten. Dolberg 25M.. Sanchez 40M en Younes 15M
  Maaarrr.. We wachten af.

  1. Litmanen

   Ik denk niet dat er nu 50 betaald gaat worden voor Sanchez. Volgend jaar misschien wel. Die jongen heeft 1 goed seizoen gedraaid.

   1. Indojood

    Die jongen heeft de CL gewonnen vorig jaar. Had al een aardig CV voordat ie naar ons kwam. En heeft dus twee seizoenen achter elkaar gespeeld zonder noemenswaardige rust.

   2. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Wederom gelul Litmanen. Waarom? Omdat jij het zegt.

 8. De Nees

  Hahaha! Younes noemt ie snel wie niet weg mag, verkopen en daarvoor juist snel een versterking halen Marc! En de prijs van Sanchez is ook al rap gedaald zeg van 50 naar 40 mln, dan zegt het ook veel om een minimum prijs te noemen: verkoop is bespreekbaar. Kwaliteit behouden komt dus weer op de 2e plaats, dit is nu de denkwijze die ik bedoel van de NV Ajax, geld verdienen is belangrijker dan het sportieve plaatje. Dat gelul ophangen van aanhaken in europa maar onderwijl ieder zomer je sterke krachten te makkelijk de deur uitzetten en dan weer opnieuw beginnen.

 9. Yindi

  Hehe, we horen ook eens wat van Overmars. Zou tijd worden. ” Dolberg en Younes niet te koop”. Dolberg zeker niet te koop, Younes uitspraak is om prijs op te drijven maar dat lijkt me ook ok.

 10. AFCA my World

  Ik geloof er helemaal nix van,komen ze met grote zakken geld langs is iedereen te koop,we zullen het zien er gaan nog spelers vertrekken die WIJ (de supporters) niet kwijt willen ! ⚽️

 11. Iamsterdam2015

  Ja en omdat dit gezegd wordt kan je er op rekenen dat ze alle drie te koop zijn en hoogstwaarschijnlijk weg gaan nu danwel in de winter……
  nou dat zou wat zijn pfffft

 12. Mijn Club

  Sanchez toch minimaal 50 mln. Elke euro minder zou me enorm tegenvallen qua eventuele onderhandelingen. Echt sterkhouder achterin.

 13. Iedereen heeft een mening

  Momenteel duidelijke taal. Dat is/was toch wat het forum van Overmars wilde? Dus in principe alleen handel alsver waanzinnige bedragen betaald worden. 👍💪

 14. Iedereen heeft een mening

  Als ik alle commentaren een beetje lees kan Overmars (bijna) niets goed doen. Jammer, volgens mij doet hij het fantastisch voor Ajax. Uiteindelijk worden er zulke hoge bedragen geboden dat je daar toch op in (moet) gaan.

  1. Widi

   Dat is ook mijn mening. Hij doet het goed met aan- en verkopen. De het saldo op de bankrekening groeit en het elftal is ook nog sterker geworden. Ik begrijp dat gezeur over Overmars echt niet.

  2. Indojood

   Overmars gaf zelf aan dat het TH Bosz opzadelde met al hun fouten. Wat Overmars dus goed deed was toegeven dat het TH fouten maakt. Dat siert hem maar dat hij het fantastisch doet is door Overmars zelf weerlegd.

  3. Iamsterdam2015

   Klopt ” iedereen heeft een menig”. Zolang er maar voldoende wordt betaald. Hard roepen dan Sanchez niet voor minder dan 40 gaat en vervolgens verkopen voor 32 miljoen. Te vaak voorgekomen in het verleden helaas

 15. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Uitkijken straks doen ze een bod op Overmars of een ander van het TH en zijn we ze opeens kwijt. Onze kanjers, onze Cruijff believers, onze vrienden van Johan, onze steun en toeverlaten van Jonk. Zou toch wat zijn zeg.

 16. Basisspeler

  Younes mag van mij wel weg. Dolberg als hij wat actiever wordt mag blijven. Sanchez voor 40 miljoen vind ik een koopje.

 17. Dagrump

  Als dit waarheid is is dit heel mooi/ goed nieuws!! Marc niet voor minimaal 40miljoen €!! Gewoon Niet Te Koop❗️❗️

Reageren is niet mogelijk.