In Memoriam: Joark

Vandaag is het alweer zeven jaar geleden dat Joark ons ontviel. Veel oud Ajacieden zullen Joark kennen van de Diemenzijde, maar voor de jonge garde was hij een vrij onbekend persoon. Joark was een markant lid van de F-Side die nooit te beroerd was voor een fysieke confrontatie. Joark heeft zich op vele manieren voor zijn Ajax ingezet en was een graag geziene persoonlijkheid binnen alle geledingen van de club en de supporters.

Joark heeft zijn hele leven samengevat in een boek, ′Mijn leven, mijn verhaal, mijn Ajax′. Het boek is inmiddels volledig uitverkocht, wat maar eens bewijst hoe geliefd Joark was onder de Ajax-supporters. Joark was misschien wel de meest bekende Ajaxsupporter. Hij heeft veel voor de supporters en Ajax betekend. Joark is ook werkzaam geweest voor de Supportersvereniging Ajax. De laatste jaren liet zijn gezondheid hem steeds meer in de steek. Ondanks zijn slopende en zware ziekte bleef hij positief en bovenal zijn Ajax steunen.

De redactie van AjaxFanzone.NL wenst Mirjam, kinderen, familie, vrienden en bekenden veel sterkte!

Klik Hier om naar het condoleanceregister te gaan.

Related posts

15 Comments

    1. HURBIE

      Geweldig van de Redactie dat jullie JOARK niet vergeten zijn en weer eren

  1. koensiemerink

    Rust en vrede onze joark je bent een goeie strijder de boek van joark lees ik elke dag we zullen altijd aan je Herinneringen

Comments are closed.