El Haddadi wijst Zenit af en geeft Ajax hoop

Munir El Haddadi (21) heeft een aanbieding van Zenit Sint Petersburg afgeslagen en zal zich op 12 juli melden bij Barcelona. Het jeugdige talent werd afgelopen seizoen verhuurd aan Valencia en als het aan de speler ligt zal hij komend seizoen weer worden verhuurd maar wel aan een club waar hij een goed gevoel bij heeft.

Twee jaar geleden had Ajax al belangstelling om El Haddadi te huren van Barcelona maar toentertijd wilde trainer Luis Enrique niet meewerken aan een vertrek. Afgelopen seizoen kwam El Haddadi op huurbasis uit voor Valencia maar die club wil de transfersom van twaalf miljoen niet betalen. De aanvaller voelt geen haast om spoedig een nieuwe club te vinden en neemt binnenkort met zijn zaakwaarnemer de opties door. Naast Ajax hebben ook clubs als Everton, West Ham United, Southampton en Crystal Palace interesse in de diensten van El Haddadi en lijken wel te willen voldoen aan de vraagprijs van twaalf miljoen euro.

Bron: Voetbalzone

Zie eerder bericht:
08-06-2017: ‘Ajax laat opnieuw oog vallen op Barcelona-aanvaller El Haddadi’

Related posts

38 Comments

 1. Charlie2011

  Hij komt toch niet. Het is aardig stil overigens rond ajax mbt transfer nieuws. Heb er wel zin in.

  1. HURBIE

   Echt weer zo’n verhaal van
   Als mijn tante wieltjes had was zij een trolleybus

 2. Johndevlam

  Er zijn alleen maar geruchten en mogelijke interesses van clubs maar niemand is nog concreet. Deze clubs worden vaak pas concreet als de competitie in nederland weer begonnen is en de spelers dan alweer 3 wedstrijden gespeeld hebben. Zo gaat dat ieder jaar in nederland. Laten ze de competitie gewoon begin september beginnen als de transferwindow gesloten is.

  1. BobbyHaarms

   Dat is een optie. Maar het idee alleen al om nóg langer te wachten voordat de competitie pas weer begint maakt me knettergek.

   Beter zou het zijn dat de transferwindow van bijvoorbeeld 1 juni tot 1 july zou zijn. 4 weken moet toch meer dan genoeg zijn om je selectie opnieuw op peil te brengen? En het houdt de rust in je elftal in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Het is tocg van de zotte dat je voorbereiding op de voorronde CL hierdoor nu verkloot wordt, en dat spelers weggekocht kunnen worden terwijl de competitie straks al in volle gang is. Waanzin ten top, en gewoon een vorm van competitievervalsing.

   1. BobbyHaarms

    Maar wat El Haddadi betreft..spelers die op huurbasis naar ons toekomen, daar lijkt wel een soort van vloek op te rusten. Gemengde gevoelens dus, hoe goed dat ventje misschien ook is.

    1. Litmanen

     Eens Bobby, soms komen er verrassingen uit de hoed, maar die zijn dan al vastgelegd. Die geruchten, het aal allemaal wel, maar als er ook Engelse clubs in het spel zitten, dan wordt het geen Ajax.

   2. Basisspeler

    Helemaal eens Bobby. Ook zou ik transferwindow tijdens de winterstop willen afschaffen. Je moet er toch vanuit kunnen gaan dat je een elftal 1 seizoen bij elkaar kan houden?

    1. BobbyHaarms

     Vandaag de dag is dat al een hele prestatie Basisspeler, de waan van de dag regeert in voetballand en verandert met de dag. De supporters kopen een dure seizoenkaart met de verwachting hun favoriete speler(s) aan het werk te zien. En dan wordt plots jouw favoriete speler op 30 of 31 augustus verkocht, dan voel je je toch zwaar genaaid? Vaak kost het je als club een aantal punten, en/of dus ook de titel of plaatsing CL als je pech hebt..

  2. Indojood

   Eens, johndevlam, het wordt nog een hete zomer maar we hebben voor hetere vuren gestaan. Hopelijk heeft Ajax wat ijzers in het vuur en zal ze het ijzer smeden wanneer het heet is. Niettemin brand ik van verlangen naar 1 september.

 3. Iedereen heeft een mening

  Misschien alleen artikelen plaatsen over spelers die WEL haalbaar zijn c.q. WILLEN komen. Deze komt gewoon echt NIET. En huren,…..niet echt des AJAX

 4. Iedereen heeft een mening

  De echte transfers gaan pas half/eind augustus spelen. Nu krijg je alleen maar geruchten

 5. Iedereen heeft een mening

  Vooralsnog staat het 2 – 1 voor Ajax. Binnengehaald: Huntelaar en Van Leer. Uitgaand: Klaassen

 6. Jimmy1971

  Tenzij Younes wel voor meer dan 10 miljoen toch opeens verkocht wordt , dan is het financieel mogelijk en een aantrekkelijke vervanger die gewend is aan onze speelstijl .,

   1. Jimmy1971

    Hij is opgeleid bij Barcelona , zou jij met jouw naam toch moeten weten , AB !!

 7. knudde32

  las net ook dat inter Sanchez wil halen en daar 45 miljoen voor over heeft

 8. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Laten we ons nu maar richten op onze eigen jeugdige talenten.

 9. AFCA my World

  Het zou geweldig zijn,maar marc kennende laat hij het weer voorbij gaan, word het niet eens tijd dat we weer eens wat goed transfernieuws horen of is het weer dat alles aan het eind van het transferseizoen vertrekt en wij weer geen respectabel elftal hebben en er weer een paar paniekmislukkelingen komen (voor veel te veel geld) ? Laat eens wat horen, Haps Larsson Lucassen om er maar een paar te noemen,of dat Tete toch bijtekent ? Kom op we willen echt nieuws en geen hoop op spelers die toch niet gaan komen,andere clubs betalen veel meer salaris en daar valt iedereen voor ! ⚽️

  1. Liam

   Tete wil al 2 jaar weg. Naar Italië. Alle andere opties worden gesaboteerd door hem en zijn zaakwaarnemer . Naam beter niet meer noemen hier.

 10. JohnDoe77

  Als de andere clubs ook echt interesse hebben ga je als 21 jarige niet van Valencia naar Ajax maar naar de Premier League! Bovendien vind ik huren van dit soort spelers niks, staan alleen maar in de weg van onze talenten!

 11. Liam

  We moeten niet opnieuw de fout maken door te denken dat Barca goede spelers aan ons uitleent. Alleen spelers die erg ver van de selectie afzitten komen daarvoor in aanmerking wat hun betreft. Dus maw: als hij een versterking is komt hij niet, willen ze wel dan is t geen versterking. Nooit aan beginnen dus.

 12. Emilio4Ajax

  Off topic: interessante lijst voor Oostenrijk… Dijks en Tete niet mee, want die willen weg…dat probleem ook opgelost en 4 spelers van Jong Ajax gaan mee… Niet dat ik ze ken…☀️??

 13. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  @Jimmy, maar hij heeft zijn laatste ervaring opgedaan bij Valencia dus hij is momenteel aan die speelstijl gewend.

  1. Jimmy1971

   Ai , dit vind ik echt een domme opmerking AB , die ik van jou eigenlijk niet verwacht !
   Dus als Nouri 1 jaartje aan Utrecht uitgeleend wordt kan hij daarna niet meer mee in het Ajax systeem ?! ?

 14. f-side64

  als het 1 super talent zou zijn was hij wel basis speler geweest toch en dat vonden ze van bojan k. ook

Comments are closed.