There are no ads, please add some


Vrijdag start verkoop blinde passe-partouts Europese voorrondes

Aanstaande vrijdag start de verkoop van blinde passe-partouts voor de komende Europese voorrondes die Ajax gaat spelen. Het gaat om dit geval om passe-partouts voor beide voorrondes want Ajax speelt sowieso twee Europese thuisduels. De passe-partouts beginnen vanaf 35 euro en kosten maximaal 60 euro. Het grootste deel van de Arena is overigens niet duurder dan 40 euro. Vanaf vrijdag 12:00 uur kunnen seizoenkaarthouders hier een passe-partout aanschaffen. Op vrijdag 14 juli zal de loting plaatsvinden en onderstaand de mogelijke speeldata van Ajax.

Derde voorronde Champions League: 25 of 26 juli, of 1 of 2 augustus
Play-off Champions League: 15, 16, 22 of 23 augustus
Play-off Europa League: 17 of 24 augustus

Bron: Ajaxlife

Gerelateerde posts

17 reacties

 1. JohnDoe77

  Hopelijk trekken we de lijn van Europees voetbal door en zitten we straks in de CL loting! WZAWZDB!

  1. Charka53

   Ik vrees dat we weer een stapje terug moeten doen , de wisseling van trainer en de transfermarkt is nog open dit maakt niet gerust.

   1. Mijn Club

    Nog wel ja, maar over een aantal dagen zullen er beslist nog meer spelers worden verkocht. Tete bijna exit, Veltman wss. Vraag me af of Zeefuik het nu al aan kan. Middenveld is oke, mits Schöne blijft, aanvallend op de flanken ga je tekort komen.

    1. Prinsengracht

     Je speculeert. En je onderschat Overmars. Zeefuik kan het nog niet aan. Je doet onze vleugelspelers tekort. Die zijn erg goed. Misschien is 50 wedstrijden nog teveel. Maar Younes is nog niet weg. En Dekker en Cerny zijn er nog.

     1. Reservewissel

      Ik onderschat Overmars niet. Ik kijk gewoon naar wat er de laatste jaren is gebeurd. Elke keer verkochten we op een cruciaal moment een belangrijke speler en waren we niet op sterkte bij het begin vd competitive/CL voorronde. Zo simpel is het. Als het blijft zoals het is, dan heb ik vertrouwen. Maar ben je tete/veltman/sanchez/younes kwijt of zelf Dolberg dan ziet het er ineens total anders uit. Cerny heeft laten zien er nog niet klaar voor te zijn, dus de vervangers staan niet zomaar klaar.

     2. Jimmy1971

      Ik ben het wel met je eens reservewissel , maar ik ga er vanuit dat Ajax en Overmars daarvan geleerd hebben , en de snelheid waarmee ze een goede 2de keeper hebben aangetrokken geeft me hoop !

 2. Mijn Club

  Ik dacht dat we doordat we de finale hadden gespeeld, die eerste voorronde mochten overslaan en direct konden doorstromen in die laatste beslissende twee wedstrijden. Waarbij we bovendien ook nog ’s geen topper tegen konden krijgen. Blijkbaar heb ik het mis :((

  1. Prinsengracht

   Zou mooi geweest zijn. Maar ik heb dat nergens gehoord of gelezen verder. Gedroomd?

  2. AFCA my World

   Doordat je de finale haalt ben je nog nergens zeker van,in dat geval is het gewoon de europese plek van je eigen competitie haalt,alleen als je de finale wint ben je verzekerd van een plek in de CL, doordat wij in de competitie 2e werden en nederland niet hoog genoeg in europa staat moet je dus zo wie zo 2e ronden winnen,we zijn wel geplaatst dus de allersterkste tegenstanders zou je moeten kunnen ontlopen,maar ja in de iets mindere hebben we ons ook al eens verslikt ! ⚽️

 3. AFCA my World

  In ieder geval zullen mijn dochter en ik er weer bij zijn,zoals altijd ! ⚽️

 4. PvL020

  Ik zit er klaar voor. Hoop op mooie tegenstanders alleen ben ik bang dat de CL te hoog gegrepen is…. met de eeuwige zelfde clubs en geld. EL is realistischer

Reageren is niet mogelijk.