There are no ads, please add some


‘Birmingham City informeert naar Dijks’

Birmingham City heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om Mitchell Dijks over te nemen. Harry Redknapp bevestigde tegenover Birmingham Mail dat hij navraag heeft gedaan. Vooralsnog is de club nog niet concreet geworden. ‘We hebben naar zijn situatie geïnformeerd. Dat is de status op dit moment.’

Afgelopen seizoen werd Dijks door Ajax uitgeleend aan Norwich met een optie tot koop. Hoewel Dijks enorm populair was onder de fans en ook een goed seizoen draaide zagen de Engelsen af van de optie waardoor Dijks vooralsnog terugkeert naar Ajax.

Gerelateerde posts

69 reacties

 1. rickert

  Het lijkt verdomme wel alsof we uitverkoop hebben… We zoeken een linksback en we hebben nog altijd een linksback.

  1. Widi

   We hebben een linksback. Maar dat is niet Dijks. Die staat alleen nog onder contract. Maar is voor september weg.

  2. Geroldkohlen

   daar lijkt het wel op rickert! ik lees nu net dat as Roma een bod van 15 miljoen gedaan heeft voor Dolberg!! gelukkig heeft ajax dat afgewezen!!!! 15 miljoen wat een giller!😂😂😂😂😂

   1. -buitenkantje rechts-

    Gewoon net als bij Sanchez.. 50 miljoen of anders opzouten! Dat schrikt ze wel af.

   2. -buitenkantje rechts-

    Lees net dat Dolberg bij een bod van 20 miljoen verkocht wordt..

    1. Geroldkohlen

     belachelijk !paar weken terug toen Bosz naar dortmund ging, wilde hij dolberg meenemen. en toen zei van de sar nog minimaal 40 miljoen, nu ineens 20!!!

   1. Indojood

    Ja toch? Kont naar achteren, afschermen, alles staat stil en de bal rolt over de zijlijn, haha.

 2. Reservewissel

  Ik hoop dat Dijks en Tete bij Ajax blijven. Dijks is zwaar ondergewaardeerd maar is natuurlijk vele malen beter dan Sinkgraven op die plek. Als aanvaller is het toch wel even slikken een verdediging met Tete, Sanches, De Ligt, Dijks. Mooi stel sloperts die nog een voorzet hebben ook.

    1. Reservewissel

     Frank de Boer noemde hem de beste linksback van Nederland. We kunnen hier van alles roepen, maar ik ga toch liever uit van de mening van een erkende verdediger.

     1. AB never forget Johan

      Klopt reservewissel maar dat was met een heel andere tactiek dan waar Bosz mee aan de gang ging. Dijks heeft zelf aangegeven dat niet aan te kunnen. Dus als jij terug wilt naar het behoudende spel van de Boer …….. ga naar Engeland maar volgens mij wil veruit het merendeel van de supporters het spel van Bosz (oftewel van Johan).

     2. Indojood

      Fouten maken we allemaal. Zelfs Johan stelde Carles Busquets op als drollenvanger bij Barça.

     3. Widi

      Dat was dan een dwaling van Frank. Denk niet dar hij dat nog steeds vindt. Ik in elk geval niet. Het is een stijve boomstam. Verdedigt niet heel goed en aanvallend een drama. Op P2 liggen nog steeds ballen die hij het stadion heeft uitgeschoten.

     4. AB never forget Johan

      Nee Widi, P2 is onmogelijk, dan had hij rechtsback moeten zijn.😉

     5. Widi

      We spelen twee helften toch? En twee kanten uit? Als Gudelj het kan, kan Dijks het ook. Ik heb veel te veel “voorzetten” hoog over het doel zien vliegen. Ik begrijp ECHT niet wat mensen die Ajax echt veel zien spelen in Dijks zien.

     6. AB never forget Johan

      Klopt dat we twee kanten op spelen, dat heb ik gemerkt. Als hij naar Zuid speelt ligt P2 ver rechts achter hem. Als hij naar Noord speelt komen zijn voorzetten volgens mij tussen de rails uit. Veltman kan echter als hij naar Noord speelt wel P2 halen.

     7. Prinsengracht

      Dijks moet gewoon weg. Niet eens mee laten trainen. Loopt alleen maar in de weg. Het moet hem duidelijk zijn dat zijn toekomst niet in Amsterdam ligt.

 3. -buitenkantje rechts-

  Je kunt Dijks best gebruiken, maar dan in een 3-4-3 systeem.. Voetballend middenveld met achterin echte verdedigers. Dan zou je dus best met Dijks – Sanchez – Tete kunnen spelen. Verdedigers alleen gebruiken waar ze goed in zijn.. bal afpakken en inleveren bij het middenveld.

  Bv met middenveld: Nouri
  Ziyech. vd Beek
  Schöne

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik vind hem zoals destijds bij FdB een uitstekende verdediger. Alleen moet hij het daar bij laten. Hoewel hij ook aanvallend soms verrassende dingen doet.

    1. AB never forget Johan

     Hij kan het tempo wat nu vereist is niet aan BR. Zijn ook overigens zijn eigen woorden.

    2. Widi

     We zijn het gewoon niet eens. Ik hoop voor jou dat je hem vanaf augustus iedere 14 dagen in Heerenveen kunt bewonderen. Wat mij vooral bij blijft is dat hij Dirk Kut binnendoor liet komen en scoren.

     1. -buitenkantje rechts-

      Wel een goede deal.. Dijks en Sinkgraven naar Heerenveen voor Larsson.. 😏

     2. Prinsengracht

      Jij hebt af en toe je Heerenveen pet op. Maar de meeste anderen, waaronder ik, zijn echt alleen voor Ajax.

     3. -buitenkantje rechts-

      Ach.. valt wel mee..zie hier zoveel onderwerpen voorbij komen die niet eens met voetbal..laat staan Ajax te maken hebben.. Bovendien was ik niet degene die begon over Heerenveen.

 4. JohnDoe77

  Precies, over de middelijn had hij niets te zoeken. Dat is gelukkig ook niet wat ze bij dit soort ploegen in Engeland wensen, maar wij wel! Lekker gaan Dijks en wij voor de verdediging Haps ophalen!

  1. AB never forget Johan

   We lullen hier zo vaakover Haps dat Overmars het straks serieus gaat nemen. Haps is een goede ere divisie speler en dat is het.

  2. Prinsengracht

   Zeker geen Haps. Veel supporters willen maar kopen om het kopen. Overmars is ons deze zomer steeds een stapje voor. Voor we het wisten was Huntelaar er al. En nu ook weer een tweede keeper. Het is in goede handen. Op de mening van een amateur zit niemand te wachten.

   1. AB never forget Johan

    Bij Overmars en consorten blijft bij mij de Jonk situatie irriteren. Hij doet het nu misschien leuk maar heeft ook vele missers op zijn conto waarbij situatie Jonk de grootste is. Wat hij nu doet is gewoon zijn werk. Als dit bijzonder is is dat juist hetgeen bijzonder is.

     1. AB never forget Johan

      Ach joh, jij durft dat soort dingen nooit in iemands gezicht te zeggen. Veilig achter je schermpje, kwijlend en hijgend van opwinding met een klein dik snikkeltje in je handje. Veel plezier ermee.

     2. De seijs

      😂😂😂😂😂Ik was er. Jij niet! Dus enigste wat jij kan is blablabla! 👋👋👋

     3. AB never forget Johan

      Je blijft je eigen stommiteit maar herhalen he. Weet je, dat is ……. heel erg dom. Maar eh …. laat ik je niet afleiden van de rukjes. Ik heb weer leukere dingen te doen nu.

     4. De seijs

      En het blijft een feit! En een stommiteit was het zeker van jou. Daar kom jij nooit meer vanaf😂😂😂😂

    1. Prinsengracht

     Als je het loskoppelt van Jonk (dreigt een frustratie te worden?), doet Overmars gewoon goed werk. Veel beter dan bijvoorbeeld die rat die het in 010 moet doen. Die heeft heel veel ervaring, maar slaat de plank veel vaker mis. Nu zitten ze daar weer met het probleem dat jong kakkerlakken toch niet de voetbalpyramide in mag. Een probleem dat is ontstaan door de zeer slechte beslissing om niet meteen in te stappen toen Ajax en 040 dat wel deden. Inmiddels hebben ze in 010 ook door dat jonge spelers echt beter worden van de Jupiler League. Maar nu is rat van Geel te laat…..geef mij Overmars maar!

   2. -buitenkantje rechts-

    We zitten hier op een Ajaxforum PG.. bedoelt om je mening over bv spelers te geven.

    1. AB never forget Johan

     Ach, op sommige meningen zit ik ook niet te wachten hoor 😂😂

 5. Iamsterdam2015

  Ieder jaar loopt ajax meer leeg dan dat er bij komt…. en in de laatste 3 dgn komen er wat spelers bij. We wachten af

  1. Peter en zijn Rockets

   Nee, jij wacht niet af. Jij bent nu al in paniek. En je probeert paniek te zaaien. Gewoon kalm blijven en echt afwachten.

   1. Iamsterdam2015

    Paniek?!?!?! Peter en zijn Rockets..??!?!?!?
    Oowwww ke, next!!!!
    🤔😏

 6. Indojood

  Harry Redknapp is trainer daar. Die man is 24/7 ladderzat. Geen wonder dat ie wat in hem ziet. Vooral niet nuchter worden, ‘Arry, meteen kopen.

 7. AFCA my World

  Het was niet Norwich die afhaakte ,maar Dijks zelf hij wilde alleen op het hoogste niveau verder ! Misschien net niet goed genoeg ? ⚽️

 8. fjonkman

  Ik gun Mitchell wel een transfer, hij heeft zich altijd teruggeknokt na tegenslagen en hij heeft zich altijd voorbeeldig opgesteld en is nooit gaan lopen zeiken. Als hij zich sportief verder kan ontwikkelen bij Birmingham, zeg ik:”Het ga je goed gabber!”

Reageren is niet mogelijk.