There are no ads, please add some


Ajax neemt doelman El Maach over van Vitesse

Ajax heeft doelman Issam El Maach overgenomen van Vitesse. El Maach speelde afgelopen seizoen in het 017 elftal van Vitesse en zal bij Ajax gaan aansluiten bij de selectie van 019. De jeugdinternational van Marokko zal bij Ajax 019 de strijd aangaan met de doelmannen Gorski en Plomper. El Maach zette donderdagochtend zijn krabbel onder een tweejarig contract met een optie voor nog een extra jaar.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

21 reacties

  1. AjaxKat

   En ondertussen is er nog steeds geen extra keeper voor het eerste gehaald. Nog even en de voorronde CL begint weer. Zijn ze onder de radar bezig of zo? Je leest alleen geruchten over evt. vertrekkende spelers, bijna niks over nieuwe spelers.

  1. Widi

   Ik heb hier al vaker gezegd dat we in de oudste jeugd geen uitzonderlijke keepers hebben. Daarom is deze jongen aangetrokken.

 1. Charka53

  Wat we zelf in de jeugd hebben is dat niet goed genoegd of is deze jongen van bovennatuurlijk talent

 2. Mijn Club

  Precies. Goede zet dus. Kan op google nergens vinden hoe groot (lengte) hij is. Ik ben altijd voorstander van het type Courtois … die lengte en spanwijdte 🙂

  1. AB never forget Johan

   Volgens mij is hij 1.63 maar hij is nog in de groei. Hij heeft een dubbel paspoort en dan mag je de lengte straks ook dubbel tellen.

 3. AFCA my World

  Hij was afgelopen seizoen fenomonaal bij vitesse onder 17, daarom is hij gehaald zit nog veel potentie in ! ⚽️

  1. AB never forget Johan

   Hadden ze wel een driejarig contract mogen geven met optie op vierde jaar. Vind dit toch wat magertjes.

   1. Prinsengracht

    Die jongen is gek van Ajax. Als hij het echt heel goed doet, kan hij over een jaar een iets verbeterd en goed verlengd contract krijgen.

Reageren is niet mogelijk.