There are no ads, please add some


De Boer: ‘Veltman zou een interessante optie kunnen zijn’

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat Frank de Boer graag Joรซl Veltman naar Engeland wil halen. In het Algemeen Dagblad laat Frank de Boer weten inderdaad wel wat te zien in Joel Veltman als aanwinst voor zijn nieuwe club Crystal Palace. ‘Hij zou een interessante optie kunnen zijn. Ik ken hem door en door, maar ik heb nog geen contact met hem gehad.’ De Boer denkt voor versterkingen vooral aan gretige spelers van 23,24 jaar met al de nodige ervaring die via Crystal Palace een volgende stap kunnen maken naar de Premier League.


Gerelateerde posts

54 reacties

 1. marcussboss

  DOEN DOEN DOEN!! we gaan er met geen mogelijkheid op achteruit en voor veltman zelf is dit ook een mooie stap! mooie competitie en kans op een basisplaats!!

 2. AjaxKat

  Doe het, FdB!
  En Ajax: hou Tete binnen! Ook voor de rust binnen het team, niet teveel nieuwe spelers kopen die nog moeten wennen.

  1. HURBIE

   Idd Kat er word veel te veel gekocht terwijl er nog 2 teams achter het eerste lopen om in gezet te worden

 3. Charka53

  Het zou mooi zijn voor Veltman en wij zijn klaar met het gezeik Veltman of Tete dus Frank kom hem maar halen.

  1. HURBIE

   Als hij zo blijft spelen als in het Nederlands elftal met 2 doelpunten mag hij van mij blijven

   1. Charka53

    Hij stond op de juiste plaats en maakte af maar het gaat mij meer om het verdedigen daar moet hij 100% scoren.

  1. Geroldkohlen

   zo lees ik het ook BR! andere woorden als hij niemand anders kan halen, dan is veltman pas een optie. nou fingers crossed! misschien heeft ajaxpers een telefoonnummer van de boer, om hem te overtuigen dat hij gewoon eerste keus moet zijn om te halen.๐Ÿ˜‰

  2. Geroldkohlen

   nou het word idd kunnen BR! De boer heeft tete bij palace op het oog, en lyon zijn concreet! lijkt me duidelijk , is er al een club concreet over veltman???๐Ÿ™ˆ jammer genoeg niet.๐Ÿ˜ง

  3. Geroldkohlen

   BR heb al gelezen dat ,palace en lyon concreet zijn over tete! van veltman komt ajax niet af! raar dat er nog geen club concreet is voor veltman. terwijl hij een fantastische crosspass heeft , geweldige statistieken en sterkhouders is! daar zouden de clubs toch in de rij voor staan zou je denken???

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik denk dat ze speciaal voor Veltman het salarisplafond verhoogd hebben en dat hij daarom zelf niet weg wil.. Als hij zou willen speelde hij volgend seizoen rechtsback bij Barca, Real of Bayern.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜œโšฝ๏ธ

    1. afcabran

     Nou dat is dus niet altijd even verstandig. Zeker niet in een wedstrijd waarin je onder druk staat. Dan moet je je soms wel even inhouden in plaats van onnodig overtredingen maken.

     1. Bakkie

      Bovendien dekt hij vaak aan de verkeerde kant en heeft hij moeite met de ruimte in de hoeken.

 4. KBouter

  20 Mio voor vragen, Veltman is natuurlijk wel een ervaren speler รฉn International!

  Die gaan niet voor een spotprijsje de deur uit!

  1. Geroldkohlen

   dat kan je vergeten, er werd al aangegeven dat hij rond de 10 miljoen weg mocht naar spurs. meer is hij ook echt niet waard!

 5. Iedereen heeft een mening

  Of een vertrek van Veltman een aderlating is voor Ajax zal later blijken. Nu zal een meerderheid zeggen “lekker laten vertrekken”.

 6. AB: Limanen het een geestelike versteuring. Hybdink dat hy die vader is van Veltman. Baie liefs uit Sesfontein.

  ๐Ÿ‘‹

 7. JohnDoe77

  Dat lijkt mij prima! Van wat ik al die jaren gezien heb, gaat hij geen vervolgstap maken na CP… toch; nuttige speler en Frank kent hem als de beste!

 8. Veltmaniak

  Wat zou Litmanen vinden van het feit dat de kongere Karsdorp veel meer waard is dan Veltman. Veltman op een ervaren leeftijd, beste speler in de finale EL en hoger in de pikorde bij Advocaatje maar wel minder waard dan een speler uit 010.
  Qua statistiek ook veruit beter dan dat karsgehuchtje. Dat moet toch een enorme domper zijn.

 9. Veltmaniak

  Toevoeging aan de statistiek van ons geacht forumlid:
  Van alle geslaagde passes was 65% gespeeld naar Sanchez, oftewel opzij, over een afstand van nog geen 5 meter. Veltman heeft 14 keer een verkeerde pass gegeven waardoor de tegenstander direct gevaarlijk werd. Uit 5 van deze passes kwam een doelpunt voor de tegenstander. De doelpuntenmaker was merendeels de man van Sanchez die door de verkeerde pass uit positie was gespeeld.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Als we allemaal op deze manier onze eigen statistiek gaan invullen dan kan je zelfs aantonen dat Messi een prutvoetballer is. Als er iemand in de Ajax verdediging staat die voldoende past dan is het Veltman wel. De zo geroemde Tete is hier een stuk minder bedreven in.

   1. Litmanen

    Eindelijk iemand die realist is. Er wordt nu gelachen om de eventuele 10 miljoen, maar vergeten wordt dat Veltman dezelfde coulance krijgt als Klaassen.

    Overigens hoor of zie ik niemand lachen over het feit dat niemand in Europa 3 miljoen over heeft voor “de beste rechtsback van Nederland,”.

    1. Widi

     Als jij niet zo zou drammen, zou je ook niet zoveel tegengas krijgen Litmanen. Ik hoop dat Veltman snel verkocht wordt, en dat jij dan verder stopt met drammen.

    2. Hoeda Fak Ajoe

     Ik was/ben ook een fan van Tete. Ik was/ben ook lyrisch over zijn verdedigende capaciteiten en zijn rust op dat gebied. Veltman is daarin veel druistiger en dat kan wel eens verkeerd uitpakken. Veltman is opbouwend echter veel sterker en zeker in het spel dat Ajax speelt beter passend. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Tete weinig kans heeft gekregen om zich te bewijzen, maar Veltman was gewoon goed afgelopen seizoen. Terechte keuze geweest dus. Ik hoop dat Tete blijft als Veltman weggaat. Ik zou dat ook wel snappen; hij is toe aan een volgende uitdaging en Ajax aan fris bloed. Ik twijfel echter wel of Tete het gaat winnen van Zeefuik, omdat ik daar toch ook al veel moois van gezien heb.

   2. AB: Jonk terug naar Ajax. Maar dat is logisch.

    Zijn niet de cijfers van Messi maar van Veltmuis. Was toch duidelijk?

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Statistiek van Veltman? 65% naar Sanchez? Over 5 meter? 14 verkeerde passes?
     Ja hoor AB, het is me helemaal duidelijk … Veltmaniak heeft een natte droom gehad.

     1. AB: Jonk terug naar Ajax. Maar dat is logisch.

      Volgens mij heb ik die cijfers ook ergens gelezen. Kan het fout hebben maar van wat ik gezien heb van Veltmuis komt het aardig in de richting.

     2. Litmanen

      fijn dat je net als ik je bron vermeld.
      jammer dat het virus bij jou wel werkt, maar een beetje te langzaam.
      een van de kenmerken is om elke vijf minuten een andere nicknames te kiezen.

      Overigens, je leugenachtige aard komt wel weer in beeld “ik heb bij al mijn nicknames AB gebruikt”

      Geestelijk gehandicapt. En nog zwaar ook.

  2. beni

   En zo is het. Zoekt ook nooit zijn tegenstander op loopt er altijd van weg. En gaat hij het duel aan loopt het altijd uit op een kaart. Bagger!!

 10. Ajax1958

  Stabiel? Ja in het aan de verkeerde kant verdedigen, overal lopen waar hij niet moet lopen en zich kinderlijk aan de kant laten zetten door spitsjes uit de onderkant van de eredivisie. Was even een aanvulling op de rode kaarten pakken๐Ÿ‘๐Ÿ˜‚

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Wat een kul! Veltman loopt alle gaten dicht die anderen (met name middenvelders en aanvallers) veroorzaken. En dan de schuld krijgen als de linksback opkomt en een voorzet geeft! En rode kaarten is kennelijk alleen bij Veltman een probleem. Jan Wouters, Jaap Stam, Edgar Davids, Nigel de Jong en Christian Chivu waren er ook niet vies van en worden toch door iedereen bewonderd. Ook ons aller Frank de Boer had ook zo zijn momentjes. Allemaal stemmingmakerij.

   1. Litmanen

    Viergever heeft volgens mij de finale gemist door een onnodige rode kaart….
    Niemand neemt hem dat kwalijk en ik ook niet. Gestreden tot de laatste seconde!
    Maar zeik dan ook niet over Veltman.

  2. afcabran

   Precies. Ik vind veltman niet slecht maar zeker niet een van de betere spelers in de selectie en verdedigend staat tete ver boven veltman. (verdedigen is verdedigen en dat is een primaire taak van een verdediger ๐Ÿ˜‰ )

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Daar denken de Cruijff visionairs toch anders over. Vandaar dat ik het zo vreemd vind dat ze dit aspect van de filosofie loslaten om Veltman te lozen. Het TH c.q. Ajax volgt de visie van Cruijff in deze en kiest voor de verdedigend mindere, maar aanvallend en opbouwend sterkere Veltman, maar wordt vervolgens door de puristen op dit forum met de grond gelijk gemaakt. En steeds weer met het zelfde argument dat Tete beter verdedigt. Ik snap dat echt niet.

    1. afcabran

     Ja ik heb toch ook gezien hoe het is gegaan op het veld. De filosofie van cruijff is goed, maar dan moet je daar ook de spelers voor hebben. Als we nou een speler als marcelo hadden..

    2. Emilio4Ajax

     Je neemt me de woorden uit de mond Hoeda Fak Ajoe… Om het Cruijff spelletje te spelen heb je intelligente, technische spelers nodig die voetballend meedenken… Als Ajax zich als team goed weet te positioneren c.q doordekken en de afstanden kloppen dan komt het verdedigen op het tweede plan en met twee verdedigend ingestelde, intelligente CV’s, de Ligt en Sanchez is er in principe voldoende verdedigend vermogen aanwezig bij Ajax…Dijks een dijk van een verdediger en that’s it…genoeg dr over…kan mischien in bepaalde wedstrijden gebruikt worden, maar komt toch grotendeels op de bank te zitten…over Tete heb ik het niet meer…al genoeg gezegd over hem en ik kan de dialogen op dit forum af en toe ook niet meer volgen…snap er af en toe de ballen van…โ˜€๏ธ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž

 11. De Nees

  โ€ฆdaโ€™s dan duidelijk die gaat naar CP. Als Tete nu slim is tekent hij bij, speelt ie weer en volgend seizoen is zijn waarde omhoog geschoten naar 20 mln en heeft ie de keuze uit vele clubs. Zou die bolle pizzabakker ook zo logisch kunnen nadenken?

    1. Litmanen

     Niemand heeft hier nog steeds niet door dat Ajax niet met Tete door wil.
     Voor drie.miljoen in de aanbieding…. Dat bedrag gaat nog wel zakken.
     Ik gun die jongen een mooie club, maar het wordt geen PL

     1. Widi

      Het wordt een grote competitie. Of jij dat nu wel of niet wilt. Benieuwd welke speler je komend seizoen overdreven gaat “promoten”.

 12. AFCA my World

  Zo snel mogelijk wegdoen,en Tete een verbetering om hem binnen te houden ! Snel voor hij weg is ! โšฝ๏ธ

 13. Yindi

  Veltman weg, Tete weg, Klaassen weg, Younes weg, Traore weg, Bosz weg. Goed bezig daar zeg. Complimenten voor Overmars!! Wat een beleid daar.

 14. Yindi

  6 mensen die een dominante rol gespeeld hebben in berijken van EL finale. Ja ook Tete, die keren dat hij speelde was hij gewoon goed.

Reageren is niet mogelijk.