There are no ads, please add some


‘Ajax wil Van Leer van Roda JC aantrekken als tweede doelman’

Na het vertrek van Diederik Boer naar PEC Zwolle is Ajax uitgekomen bij Benjamin van Leer om Boer op te volgen als tweede keeper achter Andre Onana. De 25-jarige doelman staat echter nog tot 2019 onder contract bij de club uit Kerkrade waardoor Ajax nog tot een akkoord moet zien te komen aangaande de transfersom. Naast Van Leer had Ajax ook interesse in Hendrik van Crombrugge van KAS Eupen en Frederik Rönnow van Bröndby maar heeft men besloten om het vizier volledig te richten op Van Leer. Volgens De Telegraaf heeft Marc Overmars inmiddels al een eerste gesprek gevoerd met de doelman.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. AFCA my World

  Eigenlijk ken ik hem niet zo goed,maar hoor van anderen dat het een goede doelman zou zijn,maar ja kan hij het aan om 2e keeper te zijn ? ⚽️

  1. Hallo1000

   Nee psv heeft zoet en jurjus al denk dat ajax alle kaarten in handen heeft

   1. HURBIE

    We gaan het zien en beleven
    Eind van de transfer periode zien we wel welke Elf er staan

 2. JohnDoe77

  Een prima keeper. Maar wil hij met 25 al het hele jaar op het bankje? Misschien hier en daar een bekerwedstrijd, maar dat is wel iets anders als wekelijks spelen. Ben benieuwd!

  1. PvL020

   Ja dat is de vraag. Al denk ik wel dat de 2e keeper van ajax heel veel kan leren, beste materiaal, europese ervaring doen, ook al is het op de bank. Hij wordt er wel beter van. En dan ook eens, net als de Europa League, de KNVB beker serieus ingaan. Dan maakt hij ook zijnn minuten

  2. De seijs

   Over een jaar is Onana weg, na nog nog zo’n seizoen. Zo’n kans krijg je maar een keer. Dus als hij slim is pakt hij deze kans met bijde handen aan!

  3. Remco425

   Kan traject Cillissen lopen als Onana volgend jaar of het jaar erop vertrekt.

  4. frenkynairo

   @johndoe cillessen begon ook op de bank achter vermeer en speelt nu bij Barça. Buiten het feit dat ik onnana nog maar max 1 seizoen zie blijven.

 3. AFCA my World

  Doordat Onana pas net op vakantie is,zou hij in de eerste wedstrijden al eerste keeper zijn,mooi vooruitzicht toch ? ⚽️

Reageren is niet mogelijk.