There are no ads, please add some


Dijks keert donderdag terug bij Ajax en weet nog niet waar zijn toekomst ligt

Mitchell Dijks zal zich aankomende donderdag melden op de eerste training van Ajax. De linksback speelde afgelopen half jaar op huurbasis voor Norwich City maar die club lichte de optie tot koop niet waardoor Dijks nog niet weet waar zijn toekomst ligt, al heeft Engeland wel zijn voorkeur gekregen.

‘Het was een top half jaar bij Norwich waar waardering was en waar ik mijn geliefde spel kon spelen. Het was zelfs zo dat tijdens de laatste duels de supporters zongen dat ik moest bijtekenen, en dat gaf mij zeker kippenvel. Ik heb het afgelopen half jaar naam kunnen maken in Engeland en er is wel wat interesse maar momenteel speelt er niks. Aankomende donderdag zal ik mij melden op de eerste training bij Ajax en ik sluit zeker niet uit dat ik bij Ajax weer voor mijn plek ga knokken zoals ik dat al eerder heb gedaan. Ik ben klaar voor een nieuw seizoen en ik zie wel wat er op mijn pad komt’.

Bron: VI


Gerelateerde posts

26 reacties

  1. FrankiC

   Echt niet. Sinkgraven ging steeds beter verdedigen en brengt opbouwend veel. Hij heeft meer voetbal in zijn linkerteen dan Dijks in zijn hele lichaam.

   1. -buitenkantje rechts-

    De vraag is in hoeverre Sinkgraven zichzelf als back ziet. Ik heb nog steeds het gevoel dat hij zichzelf als aanvallende middenvelder ziet. Hij speelde onder Bosz back, omdat hij speeltijd wilde.

 1. Indojood

  Symbool van het wanbeleid (kan Dijks zelf niets aan doen). Opleiden van middelmaat, verkopen, terugkopen (nog steeds middelmaat), verhuren en nu zwaar onder de maat. Dijks is niveau Willem II, meer niet.

 2. Slingertje.

  Birmingham City heeft nog altijd belangstelling in hem en dat is een mooie club voor hem.

 3. Jimmy1971

  Dijks heeft gewoon niet het vereiste nivo van Ajax , ondanks dat het een hele symphatieke jongen is met een goede mentaliteit !

 4. -buitenkantje rechts-

  Dijks is verdediger.. daar moet je hem voor gebruiken. Dus ongeschikt voor Ajax..

 5. Ajax belg

  Dijks heeft lengte,kracht en mentaliteit.laat dat nu 3termen zijn die bij Ajax soms ver te zoeken zijn . ok Dijks is geen Messi. Dijks moet doe wat hij kan , bal afpakken en inspelen op dicht bijzijnde ploegmaat. en hij kan een voorzet trappen. succes Dijks

 6. Widi

  Ongelofelijk dat er nu weer of nog mensen op dit forum zijn die Dijks in Ajax1 willen zien. Ongelofelijk. Kom je dan nooit in een stadion? Of is je achternaam de Korte? Echt niet te geloven! Het verbaast mij al dat hij mag meetrainen. Die is echt binnen een maand verkocht hoor.

 7. JohnDoe77

  Hmmm… hij heeft daar zoveel waardering gekregen maar geen contract of andere aanbieding? Right…. gun hem een leuke club, ook goed voor Ajax!

  1. Emilio4Ajax

   Lees mijn antwoord nog eens…stond reeds eerder in dit rijtje…, CP next…☀️🍻😎

 8. AFCA my World

  Het liefst heb ik gewoon Viergever op die plek,mocht dat niet gebeuren dan toch liever Dijks dan Sinkgraven ! Of komt die Braziliaan gewoon naar Nederland ? Hoor weinig nieuws van het transfergebeuren ! ⚽️

 9. Emilio4Ajax

  Laat ik dan toch maar ff reageren, want ik begin er steeds minder van te begrijpen… Dacht dat we het er overeens om waren dat we de weg die Bosz ingezet had moeten volgen… Inherrent aan dat is dat Sinkgraven gewoon links achter speelt volgend jaar… Dr wordt geoppert dat Dijks een dijk van een verdediger is en dat ie lengte, kracht en mentaliteit heeft…drie termen die bij Ajax soms ver te zoeken zijn…Ok, maar ik heb dit jaar een Ajax gezien dat deze termen wel bezat… Genoten van de beleving en de techniek, gekombineerd met kracht en lengte… Begrijp ik sommige inleg nog!!??… Niet dus… En hier zitten dan ook nog een aantal zogenoemde experts van het Cruijffiaanse voetbal, het totaalvoetbal zoals dat de wereld veroverde in 1974 toen Oranje welliswaar de finale verloor, maar de hele wereld won met oogstrelend voetbal, die af en toe de plank behoorlijk mis slaan. Voor hen en ook voor die die het allemaal niet kunnen volgen of gewoonweg niet weten wordt het mischien eens tijd om “Johan Cruijff, mijn verhaal” te lezen zodat ze zich een deel basiskennis van het spelletje van Bosz, en Cruijff eigen kunnen maken… Wil daarmee niet zeggen dat ik expert ben, want dat ben ik in de verste verte niet, maar lees wel het boek voor de zoveelste keer… Het oranje van ’74 met Jongbloed, een meevoetballende doelman die in zn jeugd aanvaller was geweest, had slechts 1 echte verdediger, Wim Rijsbergen. Arie Haan was middenvelder en de backs Ruud Krol en Wim Suurbier waren van oorsprong buitenspelers. Bijna allemaal spelers die voetballend konden meedenken. Ze waren positioneel goed en technisch zelfs meer dan goed (blz.49-50). Geeft heel duidelijk de verklaring aan voor de keuze van Sinkgraven en het kleine aandeel “echte “verdedigers bij Ajax. Bovendien is het niet on-Ajax om aanvallers en middenvelders als verdedigers verder op te leiden…☀️🍻😎

Reageren is niet mogelijk.