There are no ads, please add some


‘Galatasaray haakt af voor Tete’

Kenny Tete kan een overstap naar Galatasaray zo goed als zeker vergeten, zo weet het Turkse Sporx te melden. Ajax en Galatasaray waren het in principe eens maar de onderhandelingen met zaakwaarnemer Mino Raiola hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. Galatasaray bood volgens Sporx een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro aan. Raiola zette in op zeker 2,5 miljoen en had daarbij ook nog diverse bonussen in gedachten. Een tranfser lijkt hiermee van de baan en volgens het Turkse medium zou Galatasaray inmiddels zijn doorgeschakeld naar naar Sebastien Corchia, een Franse rechtsback van Lille. 

Bron: Sporx


Gerelateerde posts

55 reacties

 1. Mooi

  Het komt hier op neer dat zaakwaarnemers in het voetbal de baas zijn ,het zijn grove nare zakkenvullers

  1. Remco425

   Klopt, al kan het er ook mee te maken hebben dat Tete eigenlijk helemaal niet naar Gala wilde.

   1. Litmanen

    Ze waren ook niet heel erg geïnteresseerd. 1,5 miljoen per jaar staat bijna gelijk aan het nieuwe salarisplafond bij Ajax.
    Als je dan ook nog weet dat ze maar 3 hoefden te betalen aan Ajax en niemand anders in Europa hem blijkbaar voor dat spotprijsje wil hebben, dan wordt Tete in Nederland een beetje overschat misschien?

    1. Bakkie

     Nee, hij heeft alleen veel te weinig minuten kunnen maken het afgelopen seizoen omdat..

    2. dickst14

     Veel dommer konden je commentaren niet worden dacht ik. Knap dat je jezelf toch elke keer weer overtreft.

     1. Litmanen

      Goed antwoord Dickst!!
      En nu graag een inhoudelijke bijdrage.
      Je zult zien dat Veltman bij een verkoop meer opbrengt.
      Hoe zou dat nou komen,?
      ALLE technische directeuren gek en die paar maffe supporters hier het gelijk?

      Wie is er hier dan maf?
      Hersenloos figuur.

     2. Litmanen

      Ik jou nog veel liever. Geef nou maar inhoudelijk afstand ipv wat loze dreigementen. Gewoon een goede reden bedenken waarom niemand -zelfs Ajax- Tete niet wil hebben.
      Zelfs een gemiddelde eredivisieclub kan Tete kopen voor dat schijntje.

 2. Jimmy1971

  Mooi Tete , gelijk van zaakwaarnemer veranderen en lekker bijtekenen hier !!

 3. Jari10

  En daarbij zijn de talenten die de pizzabakker heeft weg gebracht praktisch allemaal niet geslaagd. Hij maakt die jongens gek met enorme salarissen maar ee clubs trappen er blijkbaar niet meer in.

  1. Remco425

   Inderdaad. Raiola is een prima zaakwaarnemer voor al gearriveerde spelers, maar jonge talenten maakt hij stuk voor stuk kapot.

  1. Litmanen

   Vandaar dat Karsdorp 20 miljoen moet kosten en Tete voor 3 miljoen nog niet te slijten is. Word wakker!

 4. dickst14

  Ajax moet de jeugd al laten kiezen. Wil je Raiola als zakenwaarnemer?
  jammer zoek dan maar een andere club.

  1. Mijn Club

   Denk dat Raiola al contact heeft met de grootste talentjes en hun ouders in diverse landen, als ze nog moeten wisselen van tanden. Lijkt me het type dat bij ouders aan de deur staat en hun al op zeer jonge leeftijd een gouden toekomst en bergen geld beloofd. Ik hoop dat ie op strafbare feiten wordt opgepakt, voor vele jaren in de bak verdwijnt en daar wegrot

  2. Remco425

   Dat lijkt me ook prima en daar moest ik een paar weken geleden ook al aan denken.

   1. Emilio4Ajax

    Wordt hoog tijd om de voorlichting bij Ajax in te voeren en te updaten…. Ben het wel eens met dickst14…..☀️🍻😎

    1. Remco425

     Hij heeft eerder al aangegeven niet te willen, maar Ajax onderhandelde door. Met deze salariseis geeft hij eigenlijk nog steeds aan niet graag daarnaartoe te willen.

 5. Gert Ajax

  Dat vindt ik ver gaan bij ajax ligt het salaris rond de miljoen een 500.000 meer vindt ik ook wat karig van die turken.
  Als je naar turkije gaat moet je er ook wel flink financieel op vooruit gaan.
  Hoop dat ajax wakker wordt geef die jongen vertrouwen en een beter en langer contract.

 6. paullus

  iedereen brult dat hij moet blijven maar bosz en ik denken keizer zien het niet zitten in hem

 7. Mijn Club

  Wat ik totaal niet begrijp, is dat Tete weg ‘mag’ voor nog geen 3 mln, terwijl Karsdorp een slordige 20 mln moet opleveren. Is dat dan niet VEEEEEEL te weinig voor in mijn ogen de beste RB van NL? Ik kan hier met mijn verstand niet bij. Ik weet niet of Tete per sé weg wil, maar dan nog?! 3 mln is toch echt geen geld meer in het hedendaags topvoetbal!

  1. Litmanen

   Mijn Club, alleen al het feit dat ze voor een omgebouwde middenvelder (denk aan Sinkgraven) 20 miljoen willen betalen zegt iets over de beperkingen van Tete.
   Bosz wilde hem niet en als Keizer er net zo over denkt, dan kan Tete straks naar een subtopper in België of Nederland.
   Tete en zijn zaakwaarnemer vinden Tete vooral goed, de rest van de voetbalwereld denkt daar blijkbaar anders over.
   Hij kan beter proberen een contract verlenging bij Ajax te verdienen, maar ik krijg de indruk dat ze daar bij Ajax niet op uit zijn.

 8. Dagrump

  Wat een heerlijk nieuws voor de Fans!!! Voor Tete misschien minder leuk !!

 9. PvL020

  Hoe kan je dat nou eisen????? 2,5M en bonussen voor iemand die té weinig heeft gespeeld!? Lekker bij ajax blijven, andere zaakwaarnemer en knallen onder Keizer, Tete!!!!!

  1. Remco425

   Je kan dat eisen als je eigenlijk geen trek hebt in een Turkse club. Dan kan zo’n hoog bedrag hem wél over de streep trekken. Maar ik snap Gala dan ook dat zij dáár weer geen trek in hebben. Want dan zitten zij met een speler die eigenlijk niet wil, maar er alleen voor het geld zit.

 10. Iedereen heeft een mening

  Kan mij het wel voorstellen van Tete. Als je niet echt naar galatasaray wil vraag je gewoon een hoog salaris. Movhten ze toch zo gek zijn om dat te betalen ben je na 3 a 4 jaar binnen en anders komt er wel iets moois op je pad.

 11. Iedereen heeft een mening

  Wat mij veel meer stoort in het algemeen (staat los van Tete) is dat altijd gezegd wordt dat, in dit geval, voetballers zich in 10/15 jaar financieel “binnen” moeten voetballen. Hoezo, kan je na je 35ste niet meer werken? Er zijn hele bevolkingsgroepen die tot hun 70ste MOETEN werken.

  1. Mijn Club

   Daar heb je helemaal gelijk in ja! Het is iets waar eigenlijk (bijna) niemand aan denkt. Vroeger runden een aantal na hun actieve carriere een (tabaks)shop of zoiets, of werden trainer. Je hebt zeker een punt

   1. Iedereen heeft een mening

    Ze willen dezelfde levensstijl houden na hun voetbalcarriere. Dus relatief weinig doen maar wel heel veel verdienen (maar ja, wie wil dat niet 😄)

 12. JohnDoe77

  Turkije zou echt een hopeloos vervolg zijn op zijn carriere! Dat is nu toch geen land waar je heen wilt? Wellicht wil Frank de Boer hem wel. Als hij slim is, haalt hij hem op. Jammer dat hij niet bij wil tekenen!

 13. Iamsterdam2015

  Tete gaat sowieso weg bij Ajax anders laat je niet je zaakwaarnemer ” zoeken” naar een club. Jammer maar denk dat hij ff klaar is met zijn situatie en niet gaat zitten wachten op een mogelijke kans van de nieuwe trainer.

 14. Slingertje.

  Belachelijke salariseisen.
  Laat hij zich eerst maar eens echt bewijzen.

  1. Litmanen

   Je hebt gelijk Slingertje, die jongen staat nog helemaal aan het begin, is vorig jaar gedegradeerd naar het tweede en wil nu miljonair zijn. Gek he, dat niemand op die jongen zit te wachten. De zelfde trekjes als Depay.

   1. AB: Vauit Namibie: iedereen heel veel sterkte met mijn debiele broertje Litmanen.

    👋

Reageren is niet mogelijk.