There are no ads, please add some


Ajax verlengt contracten Dekker(20) en Kemper(18)

Ajax en Vince Gino Dekker (foto) hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2017, zo meldt de club op de officiële website. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2017 en loopt tot en met 30 juni 2018. Ook bereikte de club overeenstemming met Boy Kemper over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2017. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2017 en loopt tot en met 30 juni 2019.

Dekker werd geboren op 22 maart 1997 in Harderwijk. De aanvaller speelt sinds zijn zesde jaar in de jeugdopleiding van Ajax. Op 12 augustus 2016 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal in de Jupiler League wedstrijd Almere City FC– Jong Ajax (1-4). De buitenspeler werd in november 2016 geopereerd aan zijn linkerknie en revalideerde de rest van het seizoen. Tot nu toe speelde Dekker 11 officiële wedstrijden in Jong Ajax en scoorde daarin drie keer.

Kemper werd geboren op 21 juni 1999 in Purmerend. De verdediger speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. Het komend seizoen maakt hij deel uit van de selectie van Ajax O19.


Gerelateerde posts

14 reacties

 1. Prinsengracht

  Goed nieuws! Dekker komt er weer aan! Erg benieuwd of hij door gaat breken.

 2. Peter en zijn Rockets

  Goed genoeg nieuws om maar weer eens een poging te doen een bericht op deze site te plaatsen. Erg moeilijk bereikbaar nog steeds. Maar dit is goed nieuws. Een uitstekende linksbuiten en een vrij goede verdediger.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Gelukt jongen. Gefeliciteerd 😂

 3. Charka53

  Mooi , nu maar hopen dat ze ook een keer naar het eerste doorstromen en niet plaats moet maken voor een dubieuze aankoop.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Moeten er niet teveel oud spelers terugkomen 😂

   1. Charka53

    Daar moet je ook niet blij van worden , misschien kunnen de jonkies er wat van leren als ze maar de kans krijgen om te spelen.

 4. Iedereen heeft een mening

  Leuk voor die jongens maar lees toch ook graag dat bijvoorbeeld een DeLigt, Tete etc. verlengen.

 5. -buitenkantje rechts-

  Yes! Ik hoop dat hij snel hersteld.. vleugelspeler naar mijn hart.. buitenom en dan panklaar leggen.. Scheelt Dolberg 10 goals in een seizoen.

 6. JohnDoe77

  Goed om te lezen, beter dan dat kereltje dat in de jeugd speelde maar een contract wilde tekenen omdat hij dan gratis (lees met meer geld voor hemzelf) naar Chelsea te gaan!

 7. AFCA my World

  Is er geen transfernieuws ? Grijpen we zo weer achter alles ? En krijgen we afdankertjes ? ⚽️

Reageren is niet mogelijk.