There are no ads, please add some


Openbare training op maandag 10 juli

De Ajax-training van maandag 10 juli is openbaar voor supporters. De selectie van Ajax traint die dag op het hoofdveld van sportcomplex de Toekomst. De training begint om 10:30 uur. Naast de training zullen er diverse activiteiten op het terrein zijn, zo meldt Ajax via de officiële website.

Voor de fans is het de ideale gelegenheid hun helden van dichtbij te zien. Onder leiding van de nieuwe trainer Marcel Keizer werkt het team na terugkeer uit het Oostenrijkse Zillertal de eerste training op eigen veld af. De aanwezigheid van de teruggekeerde Klaas Jan Huntelaar zal voor velen een extra aanleiding zijn om erbij te zijn.

Na afloop van de open training op 10 juli zullen spelers langs de zijkanten van het trainingsveld lopen om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Supporters kunnen tijdens de open training hun auto parkeren op het parkeerterrein van Borchland. De kosten zijn drie euro per auto, en let op: vol is vol. Ajax roept de supporters op om tijdens dit evenement geen vuurwerk af te steken.


Gerelateerde posts

12 reacties

 1. HURBIE

  We gaan het beleven
  Kijken of alles er nog loopt bij de start van het seizoen

  1. Charka53

   Ik neem aan HURBIE dat ze er beter voor staan dan aan het begin van vorig seizoen .

 2. RonJ64

  Hopenlijk met versterking en dan op naar de 34e 💪🏻❌❌❌💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻⚪️🔴⚪️

 3. Jimmy1971

  Als ze maar zorgen dat de selectie dan al compleet is !!
  Voor de rest heb ik er vertrouwen in !

  1. Prinsengracht

   Waar is jouw reactie op gebaseerd? Niet op observaties van Bogarde tijdens zijn werk tot nu toe bij de jeugd. Misschien wil je gewoon grappig zijn. Maar je slaat de plank mis.

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Bogarde is toch perfect om de jonkies te informeren over de huidige goudprijs?

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Maar om Bogarde een voetbalgenius te noemen is echt wel lachwekkend. Sorry, maar die jongen heeft nog nooit iets anders gedaan dan zijn zakken te vullen. Ook hier een duidelijk geval van vriendjespolitiek maar dat was al eerder gestart bij hem. Als je het over een korte voetbalcarriere hebt dan heb je het over Winston. De meeste tijd zat hij op de tribune en dat was niet omdat hij zo goed was.

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Als je genius anders bedoeld …. ja 😉

Reageren is niet mogelijk.