There are no ads, please add some


Vink: ‘Ajax moet Larsson halen als Younes vertrekt’

Oud-Ajacied Marciano Vink weet wie de opvolger moet worden van Amin Younes als de buitenspeler besluit om deze zomer te vertrekken. Volgens Vink doet Ajax er zeer goed aan om Sam Larsson van Heerenveen te contracteren. De Zweed kende een goed seizoen bij Heerenveen en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. 

‘Onbegrijpelijk dat de topploegen in Nederland nog niet hebben toegehapt want Larsson is een hele complete speler. ‘Op dit moment zou ik buiten Larsson geen andere speler weten die genoeg kwaliteit heeft om met Ajax mee te kunnen’, zo laat Vink weten in gesprek met ELF Voetbal. Hij is technisch, kan een man uitschakelen, doelpunten scoren en spelers vrij voor het doel zetten in de zestien. Hij is echt een complete voetballer’.

Bron: Elfvoetbal


Gerelateerde posts

141 reacties

  1. rickert

   Mee eens, Larsson kan een grote meerwaarde zijn. Goede speler, mooie vrije trap ook.

   1. FrankiC

    Yep rickert, geplaatst én hard. (Ziyech heeft moeite met beide facetten.)

  2. Mijn Club

   FRANKIC: jij was toch altijd al een zeer grote voorstander van Larson? Of was dat iemand anders hier? Van mij mag hij ook komen. Goede actie in huis en redelijk scorend vermogen, maar is volgens mij toch iets meer middenvelder?!?!

   1. FrankiC

    Klopt, Mijn Club, goed van jou!
    Ik vind hem een voorhoede speler (eerder dan bijvoorbeeld Nouri of Sneijder (die ook nog 2 jaar op ‘6’ mee kan). 10 zou een ideale positie zijn maar Ajax speelt zo niet. Hij zal wel met andere dingen dan die jij noemt moeten doorgroeien voor het niveau CL. Dat hij kan voetballen, lijkt me duidelijk….

 1. Iceman

  Ok Halen die gast anders komen die pisvlekken straks eerst en vissen Marc en co weer achter het net.

 2. FrankiC

  Geniale speler, maar dattie een man kan uitschakelen, zoals Vink beweert, is mij nog niet opgevallen. Ook hij zal eraan moeten wennen dat hij een paar km per wedstrijd extra moet gaan afleggen en ook verdedigend energie moet aanwenden. Dat duurde bij Ziyech ook even maar dan heb he ook wat. BTW voor degene die het vergeten waren: ik ben een ook groot fan van Younes…

  1. rickert

   Super mee eens. Daarom zal je Larsson alleen halen als Younes zal moeten gaan. Ik zelf gaf op een eerder topic al aan. Younes heeft kwaliteiten die wij nodig hebben op onze vleugels. Ik hoop dat hij blijft.

  2. rickert

   pardon, ze moeten hem uiteraard wel halen.
   zoek maar op, larsson heerenveen akka. krijg je een youtube filmpje, van een klein momentje. handig spelertje in de kleine ruimtes deze jongen. Hij heeft iets natuurlijks en iets geniaals in zich. beetje wat Nouri ook heeft. hele goede speler die Larsson.

    1. rickert

     Neres had zeker mooie filmpjes. Larsson speelt in onze competitie en presteert uitstekend en constant. heb voor mn verdriet ook eens wat zaterdagavonden op de tribune gezeten voor deze jongen. woon helaas in de buurt daar. Ik wilde hem eens hele wedstrijden zien. Deze jongen doet me denken aan Nouri en Ziyech.
     Hij is nonchalant, want de druk bij Heerenveen is niet bar hoog. fouten maken kan. dat had ziyech ook. Nu werkt ziyech keihard. Hij is overal. Ik zie in Larsson een goede speler. een geniale dribbelaar. goed schot. en waar Younes dit seizoen laat op schot kwam, had Larsson er al een paar goed inliggen of legde hij ze af.

     1. dickst14

      Je schrijft dat hij op Nouri en Zyech lijkt, maar die hebben we al. Dan beter een echte linksbuiten.

    1. rickert

     Nouri is echter geen buitenspeler. Larsson wel! Nouri staat er nog niet. Larsson met goede hoop wel. maar dat blijft het onzekere, als je zekerheid als Younes gaat verkopen. Daarom zeg ik, Younes blijft. jongens als Neres en Nouri hebben dan net even meer tijd om klaar te zijn. Maar hoogstwaarschijnlijk zullen ze ook Younes in de uitverkoop zetten..

     1. Widi

      Nouri kan heel goed vanaf de linksbuiten plaats spelen. Zeker zo goed als Larsson.

     2. rickert

      dat weten we door een paar wedstrijden in jong Ajax? we hebben Nouri niet voor niks nog niet aan het werk gezet. in het hedendaags voetbal blijkt fysiek wel belangrijk te zijn. hij is blijkbaar niet zo klaar als Donny. Ik zag Nouri als middenvelder beter uit de voeten komen. Soort Sneijder, maar verfijnder.

     3. dickst14

      Nouri uitgeroepen als beste speler Jupiler Leguea, welke fysiek nog sterker is

     4. rickert

      Niet als ze niet kunnen voetballen. dan krijg je af en toe een tik. maar handig genoeg om uit de duels te blijven. Younes kon dat tegen Lyon. Is Nouri al zo ver?

     5. dickst14

      Younes kon de hele competitie al uit de duels blijven omdat hij nooit op snelheid buitenlangs ging en altijd weer naar binnen kapte.

     6. dickst14

      Buiten bovenstaande was het rendement van Younes na 30!! competitiewedstrijden 2 goals en 3 assist.

     7. Widi

      Ik baseer mijn mening niet op een paar wedstrijden. Ik volg Nouri al jaren. En dan niet alleen op tv. Vaak heb ik bij Jong Ajax vanaf de tribune bijna alleen op Appie gelet. Daarom weet ik dat hij het kan.

     8. rickert

      Dan hoop ik dat hij het nu al bewijst. Maar ik heb mn twijfels of hij niet nog een extra seizoen nodig heeft. ik stel de twijfel aan een verantwoorde keuze als je Younes verkoopt. niet of Nouri het ooit kan. maar nu.

     9. Indojood

      Hij kan op meerdere posities. Hoop en vertrouw erop dat Keizer hem gaat gebruiken. Dus Younes mag van mij vertrekken voor een mooie prijs.

     10. rickert

      Ik hoop dat je gelijk hebt, want dat hij weg gaat, begint er wel op te lijken.

     11. FrankiC

      Younes/Larsson en Nouri (links middenveld) kunnen uitstekend samen- cq tegelijk spelen.

     12. Prinsengracht

      Gewoon het geld op de bank houden en Nouri juist van de bank af. Het wordt tijd voor Appie!

  3. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Meer km maken is niet perse goed. Als je goed staat en het spel goed kan lezen pak je je man tijdig op bij vooruit verdedigen en laat je de bal de afstand maken bij aanvallen. Younes liep negen van de tien keer veel te ver mee terug waardoor bij heroveren bal voorin mankeacht te kort was.

 3. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Zullen we eerst eens binnen eigen gelederen kijken mocht Younes vertrekken?

  1. Remco425

   Eens AB. We hebben Kluivert en Cerny al die daar kunnen spelen en ook Nouri kan daar uit de voeten. En Sinkgraven.

   1. mr lays

    Cerny speelt ook niet echt de pannen van het dak ben ik bang
    Sinkgraven komt net iets te kort denk ik en Nouri zie ik toch beter op het middenveld uit de voeten komen., vrij lastig allemaal denk ik zo..

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Gewoon niet te moeilijk denken.

    2. Mijn Club

     Cerny is wel aantal keer geblesseerd geweest. Mits fit, zeer fijne doelgerichte speler, al kan hij dat zeker nog geen heel jaar fysiek aan. Larson wel.

 4. De Nees

  Niet weer een linksbuiten die vooral naar binnen draait. Er moet aanvoer komen van beide vleugels daarvoor hebben we de juiste spitsen rondlopen met Dolberg/ Huntelaar. Daarbij is Larsson niveau eredivisie, Ajax moet alleen europese kwaliteit aankopen of tenminste de potentie hebben in alle redelijkheid, dus ook kijkend naar fysiek en vechtersmentaliteit. Bij Larsson heb ik daarover mijn twijfels.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Het feit dat hij met 24 nog bij heerenveen zit zegt genoeg. Hij had nu al drie jaar bij de top drie van mederland moeten zitten. In mijn ogen wordt hij overschat. Hij kan bij Heerenveen tot de betere behoren (niet altijd overigens) omdat Heerenveen veel meer speelruimte krijgt dan een Ajax bijvoorbeeld.

   1. FrankiC

    Speelruimte, dat is nou net iets wat hij nauwelijks nodig heeft.
    Top 3 zit al jaren te slapen wat Larsson betreft.

    1. Indojood

     24 jaar oud, nog steeds bij die fierljeppers. Zit het buitenland ook te slapen? Ik zie best talent qua aanleg maar mentaal is hij zwak.

     1. De Nees

      Dat bedoel ik Indojood. En waarom zou je eigenlijk multifunctionele vleugelspelers willen? Dat leidt die speler alleen maar af. Je kan het ook simpel houden, vleugelspeler moet terugverdedigen, snelheid hebben, passeren en voorzetten. Simpel houden voor die gassies, 15-20 per helft diepte maken en voorzetten. Achter de spitsen heb je types als Ziyech/ Nouri, Beek, (Snijdertje?) spelers met openingen. Daarvoor heb je Larsson niet nodig, lijkt me dat ie van alles gaat willen aan de bal: achterlijn halen of binnendoor gaan, steekpasjes geven, allemaal niet nodig daar zijn die andere jongens voor. Vleugel moet voorzetten geven en veld breed houden, dat is zijn kerntaak. Zo ook de backs, als target per helft x aantal aanvallende acties die gevaar opleveren, niet dat meehuppelen maar ook echt wat toevoegen. Anders banken.

     2. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Waarom was je hier niet al jaren eerder de Nees. Meningen zoals die van jou zijn hier nog te weinig te lezen (we hebben er uiteraard wel een paar weinig).

     3. Indojood

      Idd, op de vleugel moet het spreekwoordelijke krijt op de schoenen, zo dwing je de verdediging ook minder compact te staan. Younes en Traoré liepen constant de ruimtes dicht. Daar hadden Dolberg, Ziyech, Klaassen en in mindere mate Schöne veel last van.

     4. De Nees

      Ik was er al heel lang AB. En als we het spelletje veel simpeler benaderen maken we de grootste stappen. Cruijff had dat zijn hele leven al door en wij supporters moeten zo dicht mogelijk in zijn gedachtegoed blijven staan.

     5. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ook ff vers begonnen 😉. Je mening valt in ieder geval op tussen die van de meesten hier. Je mening kent echter geen meerderheid hier helaas. Het is knokken om de gedachte van Cruijff levend te houden.

     6. De Nees

      Dan knokken we toch voor Cruijff’s gedachtegoed AB?  En dan niet eens perse omdat Johan het zei maar gewoon simpel omdat je het spelletje ook op die manier ziet. En er was niets in het voetbal wat hij niet had meegemaakt, zowel op het veld als in de club, en overal heeft hij succes achtergelaten, dus zijn theorieën had hij al 100 keer bewezen. Als er dan nog sjappies zijn die het toch anders zien moeten ze dat zelf weten.

    2. Basisspeler

     Ken je niet FrankiC. Begrijp je adoratie voor deze redelijke speler ook niet. Voegt 0.0 toe.

 5. AFCA my World

  Zou zo wie zo een aanwinst zijn,snap niet dat ze hem niet eerder haalden ! ⚽️

 6. dickst14

  Hopelijk gaan we komend seizoen met een rechtspoot op rechts en een linkspoot op links spelen. Met Dolberg/Huntelaar in de spits en inkomende middenvelders zijn we niet te verdedigen dan. Nouri als rechtspoot linksbuiten als het middenveld al bezet is vind ik ook niet erg. Heb in ieder geval vertrouwen in Keizer dat de jeugd meer minuten gaat maken (nouri vd beek de jong kluivert cerny de ligt).

 7. Basisspeler

  Blinde Vink kan zich beter stil houden. Larsson heeft geen snelheid, kan geen man passeren, heeft het laatste deel van de competitie geen knikker geraakt, kan een speler goed aanspelen( maar kan Nouri beter), heeft een goede vrije trap ( wij hebben Schöne en Ziyech daarvoor)

  Een speler die niks toevoegt aan het huidige team. Een speler die niks heeft laten zien de laatste 10 wedstrijden. En huidig talent in de weg zit.

  1. FrankiC

   Ik denk dat je een andere Larsson voor hebt. Een echte Basisspeler, mocht Younes vertrekken. Hij zal Cerny niet in de weg zitten want juist hij heeft het laatste (half) jaar niet gepresteerd. Met alle respect, maar leg gewoon even de vrije trappen van Larsson en Ziyech naast elkaar….

   1. Basisspeler

    Denk het niet. Cerny was herstellend van een rugblessure. Voor vrije trappen hebben we Ziyech, maar ook Schöne.
    Vertel me wat hij toevoegt aan het team. Zie liever Nouri als basisspeler.

   2. Remco425

    Cerny was geblesseerd FrankiC, gek hè dat hij niet gepresteerd heeft. Ik vond Larsson tegen Ajax, tegen de top dus, totaal niet imponeren. Ik lees van verschillendd mensen dat hij geniaal zou zijn. Sorry hoor, maar een geniale speler speelt op z’n 24e niet meer bij Heerenveen. En tegenwoordig zelfs niet meer bij Ajax…

 8. Emilio4Ajax

  Larsson is bijna een moeten als we op alle fronten willen slagen. Cibicki speelt momenteel met Zweden U21 het EK. Is volgens zweedse experten goed genoeg voor Ajax… Kluivert en Neres op rechts kunnen de kar niet trekken denk ik… Gewoon nog te jong en onevenwichtig… Moet iemand bij… Weet echter niet wat er van onderen aankomt, maar extra investeren kan nooit kwaad als beurs genoteerd bedrijf🍻😎

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Als we echt zo’n koopclub worden/blijven verloochenen ze definitief het gedachtengoed van Johan.

 9. JohnDoe77

  Het is altijd de vraag of hij ook de volgende stap kan zetten, maar getalenteerd is hij. Lees ook dat de Kakkies achter hem aan zitten, net als achter Haps die wij ook wel kunnen gebruiken!

 10. De seijs

  Mensen hebben het hier over Cerny dat hij de vervanger /opvolger van Younes moet worden. Nou mensen die hele Cerny gaat het echt nooit worden bij ajax niet en eigenlijk nergens niet! Hij kan de top niet aan , en ook de sup top gaat deze jongen niet redden. Te ligt!!

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Nee he, zou het echt??

   2. KBouter

    Ik geef Cerny nog 1 seizoen de kans. Het afgelopen seizoen was een kloten jaar voor hem met die blessure.

    Maar idd…hij zal het nu echt moeten waarmaken.

   3. dickst14

    Ik ben ook bang, maar heb nog hoop. We gaan zien hoe hij dit jaar na zijn blessure terugkomt. In de jeugd was hij van hetzelfde nivo als Nouri en vd Beek. Hopelijk kan hij nu ook de volgende stap maken. Was jarenlang een supertalent. Zag hem als b junior debuteren in a1 toernooi en hij was fantastisch. Hopelijk pakt hij het weer op.

 11. Iamsterdam2015

  Is zeler geen slechte voetballer en denk dat hij goed bij ajax zou passen

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Tsja Widi, maak je hem net twee complimenten, krijg je dit.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Is in principe aanvaller.

 12. Johan

  Denk dat we Cerny nog niet moeten afschrijven. Hij heeft de leeftijd om nu de stap te zetten en is aznvallend ingesteld ipv van tikkie terug. Meer vertrouwen geven en hopen dst ie de stap kan zetten.

 13. Roygie

  Persoonlijk denk ik dat Larsson en Dolberg een super goed koppel kunnen gaan vormen. Younes dribbelt zich af en toe vast, Larsson speelt vaak de diepe spits in en loopt dan zelf door dit is ongelovelijk moeilijk te verdedigen. Im zou zeggen kopen die gozer!

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Denk dat koppel Dolberg-Nouri of Dolberg-Kluivert of Dolberg-Neres ook wel leuk is en goh ……. die hebben we al in huis.

  1. Widi

   Nouri denkt snel, ziet alles veel sneller en kan de bal neerleggen waar hij wil. Hij hoeft niet te rennen.

   1. FrankiC

    Laat Nouri gewoon een linksbuiten wegsturen! Te weinig diepgang (maar dat geldt ook een klein beetje voor Larsson).

 14. -buitenkantje rechts-

  Mooi dat Vink ook een mening heeft.. Misschien kan hij meedoen op dit forum.. Leuk dat je ook weer even mee doet FrankiC! 👍⚽️
  Over Larsson als Heerenveen speler moet ik natuurlijk ook even mijn zegje doen. Heb hem geniale passjes zien geven en hij heeft idd een dodelijk precieze vrije trap. Hij zou in goede vorm zeker niet misstaan binnen Ajax.. Minpunten zijn dat hij niet gewend is aan he speltype van Ajax.. Bij Ajax andere spelers zich niet opofferen voor Larsson.. Ik benieuwd ben hoe hij zich ontwikkelt als hij een tijdje op de bank zit. Larsson is wel een speler die elke week moet spelen om fit te blijven. Heeft een luie inslag, geen trainingsbeest.. Wat je wel vaker ziet bij getalenteerde voetballers.
  Daarnaast denk ik dat Nouri van nog betere kwalteit is dan Larsson. Ook qua spel en medespelers beter “past” en op meer posities uit de voeten kan dan Larsson.. Maw, we hebben al een verbeterde versie van Larsson in huis..
  Nouri.

  1. FrankiC

   Ha BR. Goed van je te horen. Jij moet gedacht hebben, dat als FrankiC nú niet reageert dan horen we nooit meer van hem…. en jawel.
   Larsson zal inderdaad aan zijn werklust, instellin en dromerij morten werken. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Ik vind Nouri geen voorhoedespeler maar aanvallende middenvelder en vind (voorlopig) Cerny en Neres veel te kort komen in de CL. Anders dan voorgaande jaren is dat het uitgangsniveau.

   Ik heb er overigens he-le-maal geen trek in om Larsson bij PSV of Feijenoordvte zien schitteren, dat trek ik niet.

   1. -buitenkantje rechts-

    Haha! Moet eerlijk zeggen dat Larsson in vorm een genot is om naar te kijken. We wachten af.. zoals zo vaak in deze komkommertijd niks concreets.
    Blijft het een eenmalig optreden of kunnen we voortaan weer af en toe een iC’tje verwachten?
    😁

    1. FrankiC

     Ik vermoed zelfs dat er afgelopen winter door Ajax al een optie is genomen voor het geval dat …
     Eenmalig helaas, maar als ze Sam kopen beloof ik weer mee te doen (om elke week ter verantwoording te worden geroepen of de veren in ontvangst te nemen. Te veel halve discussies, te veel dooddoeners, te veel op de man en het zou leuker ziin sls we het met een paar forumleden in een cafeetje maandelijks xouden kunnen bespreken. Maar ja, je zult maar net tussen Widi/AB en De Seijs zitten…..

     1. Indojood

      Lijkt me een goed plan, en waarom niet. Afcadeluxe is een mattie van me geworden via deze site. Toch nog ergens goed voor, haha.

     2. -buitenkantje rechts-

      Zou zeker leuk zijn.. Ben soms erg benieuwd wat voor figuren er achter die laptopjes en I-padjes schuil gaan..
      😄

     3. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Dan ben jij een stuk nieuwgieriger dan ik BR. Ik wil het op zeker niet weten.

     4. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Hoef je niet bang voor te zijn FrankiC. De Seijs zal nog geen 5 seconden deel uitmaken van het gezelschap.

     5. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Nee hoor, totaal niet.

     6. Widi

      Wat jammer dat je mijn naam in dit verband gebruikt. Ik ben al tijden heel rustig. En mijn laatste twee reacties op Seijs waren complimenten.

 15. Mijn Club

  Aisatti speelde toch ook een tijd op LB. Beetje hetzelfde type speler als Nouri. Ajax zal zeer wss weer zeer dwingend (en hopelijk swingend) gaan spelen. Veel kleine ruimtes, en dan zit je juist weer erg goed met Nouri. Wat ik heb genoten van zijn schijntrap tegen ??? (Internationale wedstrijd was het), waarna hij zijn tegenstander mooi passeerde. Was ook op LB. Denk dat hij die plek ook kan invullen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Celtic-Ajax.. ook dat opspringen bij inkomende tackles doet me aan iemand denken..

   1. -buitenkantje rechts-

    Youth League tegen Spartak.. maar misschien doet ie t wel vaker..😁⚽️

 16. Jimmy1971

  Larsson is een buitenspeler die ook op het middenveld kan. Heeft juist veel snelheid een goede techniek en dribbel en een uitstekende vrije trap !
  Hij kost voor Feyenooit 5 miljoen maar als Ajax komt waarschijnlijk 9 miljoen ..
  Ziyech heeft trouwens qua vrije trappen bij ons nog niets laten zien terwijl hij er een behoorlijk aantal afgevuurd heeft maar met Nouri en Schone hoeven we daar niemand voor te kopen , ik denk dat Larsson het laatste stapje niet gaat maken en daarbij geef je door hem te kopen het verkeerde signaal aan de jeugd !!
  Bovendien zie ik in alle wedstrijden van Nouri wat leuks en zijn klasse terwijl Larsson soms leuke dingen laat zien maar ook in heel veel wedstrijden niet thuis gaf , en nauwelijks opviel.

  1. FrankiC

   Ik ben Larsson fan en toch vind ik dit, zoals heel vask van jou, een prima analyse. Ik denk dat de trap van Larsson even precies maar harder is, en daarom beter. Het is inderdaad de vraag of Larsson dat laatste stapje nog kan maken? Met name qua trainingsarbeid en meters maken. Hier had Ziyech ookbveel moeite mee in het begin, maar nu kan hij hard werken (doordekken en vastzetten) zonder dat het ten kosten gaat van de balbehandeling.
   Ik zou hem halen. Hij is nu beter dan Neres of Cerny e.d.
   Daarbij vind ik het een geniale ajaxvoetballer.

 17. Marc Overdwars

  ‘Ajax moet…….?!?’
  Ajax moet maar 1 ding en dat is weer eens prijzen pakken!

   1. Indojood

    Ach, onze Van Eugelen hoeft van mij niet weg. Hij is maar een supporter, net zoals iedereen. Het is wel schokkend dat Polleke er 13 maanden lang een teringbende van heeft gemaakt en doodleuk zegt dat ie met een goed gevoel weggaat.

    1. Widi

     Van Breukelen is een volslagen idioot. Die maar zelden zegt wat hij echt denkt/voelt. Het geeft mij in elk geval een goed gevoel dat hij vertrekt. Jammer dat Voetbal Insite zomerstop heeft.

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Denk dat hij op advies van van Eugelen is afgetreden. Die had hem een brief van 6 kantjes gestuurd met uitleg.

 18. Indojood

  Lees op AS dat Reiziger in beeld is voor JA, dat lijkt me wel een goede keuze. Heeft al enige ervaring als assistent en komt als persoon goed over.

  1. Indojood

   Bij nader inzien had ik Reiziger liever bij het eerste gezien i.p.v. Winter.

 19. FrankiC

  Sorry Widi, dat kan kloppen, want ik ben ook zo’n half jaar niet op het forum geweest, althans niet deelgenomen. Destijds werden er wat mij betreft hier te veel persoonlijke vetes beslecht of werd je een mening kwalijk genomen.

  Het idee van een live-forum staat sommigen toch aan…. wat vind jij?

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    FrankiC, als er iemand bij zit die je moeder meerdere malen een hoer heeft genoemd en aantoonbaar een racist is …….. als jij daarmee gezellig kan keuvelen, succes ermee.

    1. De seijs

     Jij zegt zelf in een van je zoveel nickname, dat jou moeder is wie ze is! En jij verdraait altijd mijn woorden. Altijd de negatieve kant op. Een racist ben ik zeker niet. Alleen in jou ogen. Maar jou neem ik al heel lang niet meer serieus Abe. Jij bent een stoker, zuiger en een ruzie zoeker. Maar dat zit allemaal in je hoofd. Burn-out!

 20. FrankiC

  O nee, dat lijkt me duidelijk AB. Die geef ik hier ook geen aandacht, dat werkt vaak het beste.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Kan ik begrijpen maar als iemand om zijn ras of geloof of gewoon kleur wordt aangevallen kan/wil ik mijn mond niet houden.

Reageren is niet mogelijk.