There are no ads, please add some


Internazionale ziet af van Tete

Kenny Tete zal de komende seizoenen niet in het shirt van Inter Milaan spelen, zo heeft de club aan zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten. Raiola had afgelopen week een gesprek met Inter en was positief gestemd over een eventuele transfer van Tete. Inmiddels heeft Inter laten weten dat het geen gebruik gaat maken van de diensten van de vleugelverdediger van Ajax die ook nog altijd in de belangstelling staat van Galatasaray. Onder meer De Telegraaf meldde onlangs dat Ajax en Galatasaray er in principe uit zijn over een transfersom. Nu moet Tete gaan bepalen of hij daadwerkelijk aan de slag wil gaan in Turkije.

Bron: Corriere Dello Sport


Gerelateerde posts

76 reacties

  1. marcussboss

   zou erg mooi zijn, maarjah het Kenny altijd meezitten he! hopelijk tekent hij bij, maar geef hem groot gelijk wanneer hij vertrekt. wanneer heel Nederland roept dat je beter bent dan veltman en dan nog nooit wordt opgesteld, dat lijkt mij erg frustrerend hoor..😠😡

   1. De Ajacied

    Ja dat is goed nieuws
    Hoop zo dat Kenny bij Ajax blijft, laat Veltman maar vertrekken
    ❌❌❌

 1. dickst14

  Hopen dat de rest ook afhaakt en dat hij een andere zaakwaarnemer neemt en bij Ajax blijft.

  1. Litmanen

   Ja, maar in het buitenland verdiend hij sowie veel meer en zijn zaakwaarnemer is niet iemand die nu los laat.

   1. Charka53

    Het buitenland betaald zeker meer maar Tete beslist toch zelf of hij gaat of niet en als Ajax met hem verder wil zullen ze dat toch wel kenbaar maken of gaat het niet meer over of hij voetbal .

    1. Litmanen

     Ik denk dat Ajax ook mee beslist. Als jij al een half jaar roept dat je weggaat dan zal je baas waarschijnlijk zeggen dat je maar moet gaan.
     En verder, als die pizzabakker geld kan verdienen…..

 2. BobbyHaarms

  Wat mij betreft gaan Ajax en Keizer er nu ALLES aan doen om Kenny hier te houden. Deze jongen ga je anders echt heel erg missen!

   1. Litmanen

    Nooit gedacht, waarom wil iedereen bij Ajax hem kwijt? Ik bedoel, vdSar en Overmars, maar ook alle technische mensen.

    1. Indojood

     Wanneer neem jij eens verantwoordelijkheid voor de uitspraak dat je een medeforumlid dood wenst?

    2. Indojood

     Of mogen alle mensen hier die willen dat Tete blijft ook tussen zes planken?

     1. Litmanen

      Ik heb net een prachtige tafel gemaakt van zes planken. Bemoei met je eigen zaken en herhaal even tien keer wat deze aardige dan schreef.
      Actie/reactie. Nou. Maar stoppen Albert vd Linden.

     2. Indojood

      Niet erom heen lullen. Een opmerking over zes planken is een omschrijving van een doodskist. Iedereen die een beetje taalgevoel heeft, begrijpt dat. Zolang jij hier iets opschrijft mag iedereen me ermee bemoeien. Die vrijheid hebben we op een forum.

      Beetje stoer doen op internet en dan niet thuisgeven. Bangerikje.

     3. dickst14

      Hoi Indojood. Vindt je het niet zonde van je tijd om op hem te reageren. Ik ben er even mee gestopt.Je zou haast denken dat hij het expres doet. Ze zeggen wel eens van domme mensen dat ze achterin de rij stonden toen de hersenen werden uitgedeeld. Ik denk dat de misbruiker vd naam Litmanen zich verslapen heeft die dag.

    3. Gido

     Willen hem niet kwijt. Hebben al meerdere contractvoorstellen gedaan die op onbeschofte wijze door zijn zaakwaarnemer geweigerd zijn. Dit speelde al vóór Bosz.

 3. Ajax Heracles fan

  Gelukkige waarschijnlijke veltman weg. En dan heb jij een basisplek en wordt je weer net zo veel miljoen als vorige jaar👍

 4. JohnDoe77

  Ja en Tete wellicht zelf ook, daar kunnen wij niet over oordelen! Wellicht heeft hij van Keizer een prachtig contract aangeboden gekregen maar wil hij simpelweg zelf niet. Dus om dan het TH zonder enige kennis van de zaak “pipo’s” te noemen…. als hij niet wil, dan niet. Maar of Turkije dan slim is op deze leeftijd…

  1. Emilio4Ajax

   De vraag is of Ajax hem en die Ravioli nog wil hebben als dat wat Gido zegt hier klopt. Tete’s Ajax hart kan best nog kloppen, maar onderschat de invloed van de pizzabakker Ravioli niet. Die verdient bij iedere move een van zn spelers maakt, daarom heeft ondermeer Zlatan half europa rondgereisd. Wil Ravioli dat Tete weggaat dan gaat Tete weg…komt nog bij dat er binnen Ajax volgens mij eerder al aangegeven was niets met deze zaakwaarnemer meer te maken willen hebben… Heel zeker weet ik dat laatste niet, maar dacht het ergens gelezen te hebben… Is en blijft zonde van Tete, maar zo is het… That’s life…☀️🍻😎

   1. Widi

    Dat klopt niet. Ze moeten af en toe dealen met Raiola en doen dat ook. Ze kunnen het zich niet veroorloven om hem compleet te weren.

 5. Mijn Club

  JOHNDOE: mee eens … wij kennen de ins en outs niet. Persoonlijk zie ik Tete ook nog graag een paar jaar bij ons blijven, maar als het TH ‘eensluidend’ is en het mogelijk niet in hem ziet zitten, of als Tete zelf per sé weg wil, kun je hem moeilijk dwingen te blijven. Wat mij betreft een absoluut gemis, daarnaast vind ik 3 mln zoooo weinig voor hem. Onbegrijpelijk. Veltman vind ik overigens WEL een goede speler! In tegenstelling tot wat anderen op dit forum.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   De discussie is ook niet zozeer of Veltman een goede voetballer is of niet. Het punt is dat velen hier Tete zien als een betere rechtsback dan Veltman.
   Met dit laatste ben ik het ook grondig eens.

  2. Emilio4Ajax

   Ja Mijn Club, Veltman is volgens mij en vele andere nog altijd de meest komplete speler van de twee. Verdedigend mischien de mindere maar technisch en kwa intelligentie beter al zit Tete hm wel op de hielen daar en is die verdedigend sterker. Tete heeft meer stappen gemaakt als Veltman het laatste jaar. Ander voordeel voor Veltman is zn funktionaliteit. Waar Tete een pure rechtsback is kan Veltman op meerdere plaatsen in de verdediging spelen. Een van de redenen ook dat Veltman speelt, bij Ajax en in Oranje, en Tete niet…☀️🍻😎

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Je stipt wel precies aan waar het om gaat. Verdedigend is Veltman de mindere van Tete en dat is nu net het eerste wat van belang is in een verdediging. Verder moet Veltman niet gaan opbouwen maar wel opkomen, daar zit een wezenlijk verschil tussen. Daarin zie je dat Tete dat, ondanks zijn weinige speelminuten, al beter onder de knie heeft. Hij bemoeit zich in principe niet met opbouwen.
    Veltman komt dan ook beter tot zijn recht als CV maar heeft op dat plekje Sanchez als betere voor zich. Dat Veltman rb in het Nederlands elftal staat komt wat mij betreft puur en alleen vanwege het feit dat Tete geen basisplaats heeft. Een uitverkiezing voor het Ned. elftal is dan sowieso raar. Als Tete straks elders in de basis speelt weet ik voor vrijwel 100% zeker dat hij ook de rechtsback in het Ned. elftal zal worden.

    1. Litmanen

     Het vervelende voor de fans van Tete is dat alle statistieken aangeven dat Veltman de betere verdediger en aanvaller is.
     Meest geslaagde tackles, minst scorende tegenstanders, minste assists van tegenstanders en meest aankomende passes van ALLE Ajaxspelers.

     Blijkbaar doen die feiten er niets toe bij veel mensen hier, maar gelukkig wel bij de technische staf.

     1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Het vervelende ben jij.

     2. Litmanen

      Tja, tegen de feiten kan jij zelfs niet op. En zeker niet toegeven dat de technische mensen bij Ajax het beter weten dan jij…..
      Want je bijnaam is niet voor niets Trumpie, het narcisje.

     3. De Nees

      Wat een onzinnige feiten Litmanen. Daar zitten ook nietszeggende acties bij die het spel geen zak vooruit hielpen maar wel goed doen in de statistieken. Je kan ook gewoon beoordelen naar wat je ziet op het veld ipv cijfertjes bekijken op een spreadsheet. Dit is van hetzelfde niveau als dat riedeltje van FdB na iedere wedstrijd ‘we domineerden en controleerden de wedstrijd….’ maar vergeten hoe triest het voetbal met de week werd.

     4. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Bedankt de Nees 👍

   2. De Nees

    Eens Emilio… Idd puur verdedigend is Tete beter maar Veltman heeft opbouwend en opkomend iets meer voorsprong. Maar daar kan heel snel aan gewerkt worden, vooral opkomend moet dat sterk kunnen verbeteren en dan is er geen twijfel wie beter is. Na de winterstop zag je een aanvallender Tete, maar in zijn invalbeurten tot de winterstop speelde Tete geregeld te behoudend met breedte- en terugpasjes, dat zat nog in zijn systeem uit de FdBoer tijdperk helaas. Dat had ie niet snel genoeg afgeleerd en droeg niet bepaald bij om Bosz te overtuigen aan begin van het seizoen. D’r kan ook iets persoonlijks spelen met Ajax of meer voor de hand liggend is dat hij met een 1 jaar contract niet wil verlengen en daarom nu in de verkoop is gezet. Maar met een nieuwe trainer nieuwe kansen voor Tete, denk niet dat hij perse weg wil als hij eerste LB is onder Keizer, hopen dat Keizer daar deze week duidelijkheid over geeft. Snel witte rook over de uiteindelijke selectie graag want over een maand zit je al tegen de vCL aan…

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Een rb moet in ieder geval niet opbouwen, wel opkomen en dat doet Tete ook beter dan Veltman.

     1. De Nees

      Eens AB…Maar op zich ontlopen beide mekaar niet veel qua opkomen, mss is Tete iets beter maar ik vind beiden aanvallend nog altijd onder niveau presteren. Daarom als Tete hieraan nodige trainingsuurtjes besteedt is hij helemaal compleet als LB. Cruijff zei ook opbouw van achter gebeurt door CV’s niet door backs.

     2. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Jij snapt het, nu ons sufferdje nog 😉

     3. Litmanen

      Leuk bedoeld verhaal, maar Bosz en zijn technische staf en ook Keizer bij Jong hebben met Tete intensief elke dag gewerkt. Als je dan niet voor deze speler in de basis kiest, statistieken of niet, dan doe je dat omdat een ander dus blijkbaar beter is. Alle fans van Tete kunnen dan wel anders willen, maar ik heb meer vertrouwen in mensen als Bosz c.s..
      Ik vind Tete een prima rechtsback maar niet een speler die een team beter maakt. De vraagprijs geeft aan dat Ajax daar bkijkbaar ook zo over denkt.
      Hoe dan ook, als Tete door die rampitaliaan bij een topclub terecht komt zit hij ook op de bank, alleen voor een hoger salaris.
      De toekomst zal uitwijzen of ze het bij Ajax goed gezien hebben.

     4. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ik natuurlijk nietmanen 😉

     5. De Nees

      @Litmanen… Je laat je wel erg blind leiden door wat van hogerhand wordt gezegd, dit is wel erg makkelijk gesteld want daarmee is de discussie dan af? De technische staf heeft toch niet het alleenrecht op wijsheid? Mijn ervaring met managers is dat zij zeker waardering hebben voor sparringpartners, afwijkkende meningen moeten welkom zijn. Goede managers staan open voor sturende kritieken van ook de uitvoerders, managers zijn lang niet altijd zeker van hun beslissingen, het zijn ook maar net mensen soms. Trouwens 2 seizoenen terug was er geen enkele wanklank over Tete’s kwaliteiten, iedereen was lyrisch over hem en terecht. En we hebben het over dezelfde technische mensen van toen minus Bosz. Maar diezelfde staf vind hem nu zoveel minder en plots is Tete nu slechts 3 mln waard? Iets klopt er dan niet in deze redenering. Bosz had daarentegen vast zijn redenen om voor Veltman te kiezen, zijn goed recht ook, ik vond Tete ook niet optimaal presteren, vooral opkomend niet en vertraagde het spel te vaak met breedte pasjes, daarbij zat ie mokkend op de bank en straalde weinig professionaliteit uit, zaken die moeten hebben meegespeeld in Bosz zijn keuze. Daarbij spelen er zaken als prive, instelling, contractverlenging e.d. die wij supporters niet kennen, maar waarop hun besluit over een verkoop invloed heeft. Wij supporters kijken echter naar het geleverde spel en daarin herkennen de meesten niet wat nu gezegd wordt over Tete’s kwaliteiten.

     6. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Plus dat het merendeel hiervoor volgens mij de mening van ene Derksen daar totaal niet voor nodig heeft. Persoonlijk ken ik de mening van Derksen en co overigens totaal niet over spelers. Vind het volledig onbelangrijk wat zijn mening is.

     7. Litmanen

      Als je je zelf op televisie vaak genoeg herhaald, dan krijg je van zelf genoeg voetvolk wat volgt.
      Zie Geert in de Tweede Kamer.
      Maar dat gegeven wil nog niet zeggen dat ze gelijk hebben, in tegendeel. Het zegt wel iets over de volgers van dit soort volks menners.

      Ja, ik heb meer vertrouwen in de mening van de technische staf dan die van de fans op deze app.
      En natuurlijk zegt AB dat hij gelijk heeft,/krijgt. Typisch een geval van narcisme.

     8. De Nees

      D’r zijn ook mensen die niet zomaar beïnvloed worden door tv of automatisch technische staf rapporten voor waar aannemen. Lijkt er op dat je zelf makkelijk beïnvloedbaar bent en je mening eerst daaraan toetst Litmanen, dat idee geef je i.e.g. Als je zelf hebt gewerkt op beleids/managementniveau dan zou je begrijpen hoe beslissingen tot stand komen, d’r zit nml vaak een zekere mate aan onzekerheid in, niet alle aannames zijn perse juist, d’r wordt rekening gehouden met foutmarges, maw d’r wordt wel weloverwogen besloten maar vaak met een beheersbare risico. Dus kom nooit met ‘omdat het zo is besloten zal het wel kloppen want zij weten het toch wel beter’. Je moet altijd kritisch zijn op beleidsbepalers en zelf zaken met je gezonde verstand beoordelen. Als je dat niet kan inzien dan weet ik het niet meer.

     9. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Flappie geeft zelf zijn eigen probleem aan: als je het maar vaak genoeg herhaald gaat je in jezelf geloven. Wel knap zulke zelfkennis maar …… niet slim. Zal wel weer overkomen als betweter, zeikerd o.i.d. Maar ach …… wel waar.

     10. Litmanen

      Ten eerste De Nees, maak je geen zorgen, buiten eigen bedrijven ben ik gestopt op het moment dat ik teamleider was over zo’n veertig mensen, verdeeld over twee locaties.
      Dus ik meen te mogen zeggen over management kwaliteiten te mogen bezitten.
      Tete mocht dan in zijn eerste seizoenen geprezen zijn, er waren ook heel veel fans die doodziek werden van zijn tikkies terug. Vandaar zijn bijnaam.
      Aan de andere kant speelde Dijks toen, dus het was geen tactische opdracht maar een gebrek aan voetbal vermogen dat hij steeds verkeerd indraaide als hij werd ingespeeld.
      Zijn snelheid had hij vaak nodig omdat hij positioneel uiterst zwak was/is. Om dan hem te roemen om zijn snelheid is bijna geen compliment meer.
      Ik blijf bij mijn standpunt dat Tete meer een cult figuur is dan een soort super rechtsback. En dus de reactie van Ajax op zijn vertrek, alsmede de vraagprijs.
      Een goede rechtsback, maar geen top.

     11. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ik ken heel veel teamleiders met grotere teams onder zich die een grote ramp waren. De teamleider die van zichzelf zegt over voldoende kwaliteiten te beschikken is, wat de feiten en statistieken betreft, meestal niet goed voor zo’n functie. Ik ben dat in mijn werk heel vaak tegen gekomen.

     12. De Nees

      Mijn punt was niet zozeer of je management ervaring moet hebben maar hoe een besluit tot stand komt met daarin dus ook de nodige onzekerheden, wat heel normaal is en waar niks mis mee is. Maar het stoort me als een besluit als onherroepelijk en waar wordt aangenomen alleen maar omdat diegene het zegt want hij zit op die positie.

 6. Iedereen heeft een mening

  Er zal meer spelen dan wij weten. Maar de opties voor Tete nemen wel af. Straks de keuze tussen Galatasaray, blijven bij Ajax en niet bijtekenen (dus zeker nog 1 jaar niet spelen) of bijtekenen en de strijd aangaan. Eens kijken hoe dat gaat uitpakken. Voor alle duidelijheid: ik ben een fan van Tete

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Transferperiode duurt nog meer dan twee maanden dus ik vrees voor ons dat er nog genoeg opties voorbij zullen komen.

 7. Jimmy1971

  Met die vraagprijs voor Tete , is het toch apart dat hij nog niet weg is ..

 8. Slingertje.

  Tete zou een tussenstap moeten maken bij een Spaanse of Italiaanse subtopper en dan doorgroeien naar de top. Portugal zou ook mooi zijn voor hem.

 9. Basisspeler

  Ben er klaar mee. We praten nu al een jaar over Veltman versus Klaassen.

 10. -buitenkantje rechts-

  De vraag dringt zich op:”Wat is hier aan de hand?” Als inter afziet van Tete ondanks de geringe vraagprijs.. Ajax die, zoals het lijkt, geen enkele moeite doet om Tete te behouden, Tete die plaats moet maken voor Veltman afgelopen seizoen.. Dit klopt niet.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Denk dat Raiola een te hoge commissie vraagt. Transfer 3 miljoen en commissie 3 miljoen. Hij is er gek genoeg voor. Maar ik ben het ook met je eens ….. er speelt meer.

  2. AFCA my World

   Het komt door die pizzabakker die vraagt meer bemiddelingskosten dat de transferwaarde,bovendien heeft hij Tete helemaal de hemel in geprezen om hem bij Ajax weg te krijgen, dat levert hem weer geld op ! Dat zo’n jongen beter kan bijtekenen is voor hem niet van belang want daar verdient hij te weinig aan en dat zo’n carriere naar de bliksem gaat,dat boeit hem niet als hij zijn pakken geld maar binnen harkt. Je ziet het aan Bouy en al die anderen ze gaan weg en je hoort nooit meer van ze ! Die rioolrat is gewoon een grote crimineel, maakt het leven van jonge goede voetballers kapot terwijl hij zich half doodlacht en zijn geld telt !
   ⚽️

   1. De Nees

    Die bolle is een gehaaide flikker en iedereen weet precies hoe hij handelt. Daarom moet je als speler zelf ook je hersens gebruiken, je zaakwaarnemer ook beoordelen op hoe transfers heeft uitgepakt voor andere spelers, d’r zijn genoeg vb van mislukkingen. Alle info ligt open voor de speler, hij kan zelf nadenken neem ik aan, als je dan nog in allerlei sprookjes gelooft en alleen het mooie wilt zien ben je net zo’n flapdrol als je zaakwaarnemer.

  3. Widi

   Ik heb hier de afgelopen maanden al vaak aangegeven dat er meer speelt. Toch blijf ik, ook vandaag weer, heel veel naieve reacties lezen over Raiola etc.

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Los van wat er speelt is Raiola gewoon standaard een ramp.

  4. Litmanen

   BR, misschien is Tete niet zo goed als veel mensen die nooit met hem werken denken. Er is een hele hausse op gang gekomen omdat mensen als Derksen hem de hemel in prezen.
   Ook bij Inter hebben ze wel verstand van verdedigen ( ze hebben het uitgevonden), dus als ze daar die fooi van drie miljoen niet neerleggen…..

   1. -buitenkantje rechts-

    Heeft dat waarschijnlijk met Raiola te maken.. Naast de drie miljoen zal meneer wel een compleet eisenpakket op tafel leggen met de daarbijbehorende financiële beloningen.. Daarbij zal hij proberen clubs tegen elkaar uit te spelen. Denk dat je de macht van sommige makelaars niet moet onderschatten.

    1. Litmanen

     Ok, zou kunnen, maar denk je dat hij dat bij juist Inter denkt te kunnen flikken? Een ding staat vast, Tete is de verliezer, maar als je die mafkees als zaakwaarnemer neemt roep je het ook wel over je zelf af.

     Leren die ouders en begeleiders van die jonge gasten het dan nooit? Want ook die hebben alleen maar dollartekens in hun ogen.

     1. -buitenkantje rechts-

      Nee, daarom hebben ze hem ook de deur gewezen. Maar geef toe, dit is puur van horen zeggen. Je hebt gelijk dat jonge spelers gouden bergen beloofd worden en dan een contract ondertekenen waarvan ze de gevolgen niet overzien.

     2. Litmanen

      Blijft de vraag, zijn ze bij Ajax gek dat ze drie miljoen vragen? Of vinden ze Tete niet zo geweldig. 010 vraagt 20 miljoen voor Karsdorp, niet eens reserve bij Oranje.
      Tete wordt niet opgesteld bij Ajax, hij mag weg voor een fooi en de fans blijven maar om hem roepen. Ik snap het echt niet.

     3. -buitenkantje rechts-

      Er zijn dingen die wij gewone supporters niet weten. Misschien dat er de komende maanden antwoorden komen.

     4. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      He flappie, je kan het niet laten dingen te verdraaien en anders voor te steeln he om je favo Veltman er maar goed uit te laten komen. Wordt nu wel heel erg triest hoor. Je krijgt heus wel gelijk van jezelf hoor.

 11. f-side64

  ik zou blijven maar als m. keizer hem ook niet opstel dan ligt het probleem toch echt bij dhr k. tête zelf

Reageren is niet mogelijk.