There are no ads, please add some


‘Torino brengt bod van twaalf miljoen uit op Younes’

Het Italiaanse Torino heeft een bod uitgebracht op Amin Younes, zo weet De Telegraaf te melden. Younes zou zich met zijn optredens van afgelopen seizoen in de Europa League in de kijker hebben gespeeld. Het contract van Younes bij Ajax loopt nog tot medio 2018. De buitenspeler kwam in 2015 over van Borussia Mönchengladbach dat een transfersom van 1,5 miljoen euro ontving. Inmiddels gaan de geruchten dat Torino maar liefst twaalf miljoen over heeft voor de kleine dribbelaar.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

88 reacties

    1. Litmanen

     Weer zo’n nep supporter. Younes, een van de spelers die Ajax naar de EL finale hebben gebracht en in zijn eerste jaar heeft laten zien hoe makkelijk hij scoort.
     Iemand die een basisplaats in het Duitse elftal heeft veroverd door zijn prestaties bij Ajax.
     Strik er om? Wat dacht je, kun je wat met zes planken?

     1. Toppertje

      Lees in de Telegraaf dat het om een bod van 12 miljoen zou gaan. Bij Younes zeg ik dan toch pakken. We zullen dan wel op zoek moeten naar een alternatief want Czerny, Kluivert, en Neres zijn te licht voor een heel seizoen.

     2. KBouter

      Cerny dit seizoen aan de deur aan het kloppen?

      Je bedoelt de deur van de uitgang?

     3. Kevke87

      inderdaad, veel te makkelijk laten gaan voor een passant. hij had nog gelijk ook. traore speelde ook drama en was bovendien op een plek waar hij aanvankelijk niet voor gehaald was

     4. dickst14

      Je vergeet iets over Veltman te schrijven. Het gaat toch wel goed met je?

     5. -buitenkantje rechts-

      Dankzij de coaching en crosspass van Veltman speelde Younes zo goed. Denk dat ook hier Veltman weer een percentage verdient bij een eventuele transfer.

     6. dickst14

      Ja en Younes heeft ook een basisplaats in het Duitse elftal die hij overigens nooit meer afstaat en dit allemaal doordat hij Ajax met Veltman naar de finale van de Europa League heeft geleid.
      Ongelofelijk, je zou als je niet beter wist haast denken dat ie het expres om reacties uit te lokken. Misschien is zijn echte naam wel jules de korte.

     7. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Goh Litmanen, netjes verwoord jongen “zes planken”. Dat staat gelijk aan een doodswens gericht aan DanielenRico. Vooral doorgaan met commentaar op anderen hebben. Klasse hoor minkukel.

     8. -buitenkantje rechts-

      Las het ook ja.. vreemd figuur die Litmanen.. Soms denk je dat hij er wel aardig kijk op heeft, maar zoals nu heeft hij weer een periode dat hij louter onzin uitkraamt. Zou hij soms een zij zijn? Vrouwen hebben soms ook hun mindere periodes 1 x per maand..🤔😜

     9. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Is het wel een hele erge lange maandelijkse periode. Overgang misschien, die duurt jaren. Zijn we lekker mee hier.

     10. Indojood

      Bizar. En de reden dat hij niet zo lang geleden opstapte was omdat hij het gescheld enzo zat was. Nu wens hij doodleuk (bedoelde woordspeling) iemand dood omdat deze persoon Younes liever ziet vertrekken.

  1. Amoebe

   Dan mag hij zeker weg maar in dit geval had ik niet te hebberig geweest!

   Hij wilt spelen en accepteert een wisselplaats denk niet en ik hoef hem niet in de wedstrijdselctie.

   Wat denk jij naar wie mark luistert????

   Juist ja….een amoebe!!

  1. KBouter

   Eerste seizoen van Younes was gewoon goed. Afgelopen seizoen bracht hij met name voor de winterstop veel te weinig.

   Maar een Younes als het eerste seizoen is gewoon Ajax materiaal.

 1. Jari86

  Ik wil hem nog wel een kans geven. Dreiging heeft hij namelijk wel, maar nu nog het rendement. Laat hij het niet zien, jammer dan. Dan geef je jeugd de kana. Als het op geld aankomt, dat Ajax niks aan Younes verdiend, so be it. Ik maak ik mij geen zorgen. Ajax is financieel nog nooit zo gezond geweest. Met mogelijke toptransfers voor veel geld al helemaal niet. De jeugd zal ons wederom weer verrassen aankomen seizoen.

  1. Basl

   Waar slaat dit op? Een mindere seizoenshelft in 2 jaar. 1,5 seizoen prima gespeelt.

 2. theomar

  Wie wordt de volgende? Er gaan te veel spelers, ik wil komend seizoen die schaal on Amsterdam zien. Volgens mij kan Younes nog groeien als hij meer wisselt met binnendoor en buitenom passeren. Van mij mag hij zeker blijven.

 3. Basisspeler

  Sympathieke Duitser. Te weinig oog voor medespelers en vaak voorspelbare acties. Ook sommige wedstrijden veel dreiging en je kan hem onder druk aanspelen

  1. Bakkie

   Klopt, dat is zeker een kwaliteit van hem. Dat is een belangrijk wapen, vooral in de omschakeling. Ik zou hem zeker houden.

 4. Charka53

  We waren niet altijd blij met Younes maar hij heeft ook goede dingen gedaan en zeker ik heb me soms lopen ergeren aan hem maar vergeet niet dat Keizer straks wel op nieuw moet beginnen en dat het weer even duurt eer het elftal weer goed gaat lopen .

 5. Jimmy1971

  Younes , je ergert je er inderdaad soms aan , maar hij doet het echt veel beter dan bijv een Ghazi deed !!
  Daarom begrijp ik sommige reacties niet , je wordt echt niet zomaar international van Duitsland ..

 6. Iceman

  Er blijft straks niks mee over van mijn Ajax wij worden leeg gekocht. En hoe kan je dan verder bouwen aan iets moois? De weg dat Ajax vorige jaar is ingeslagen gaat het nog lukken om die te bewandelen? Ze beginnen zo weer bij nul. En Macr en Co doen niks om de seletie op pijl te houden ze lopen allemaal de deur uit. Marc zal wel straks te laat zijn met spelers aantrekken waar het nodig is en dan haal je spelers wat geen toegevoegde waarde heeft voor Ajax.

 7. Kevke87

  hij zei toch een mr ajax te willen als sjaak swart? younes gewoon goede speler met name eerste seizoen. als hij speelt net als schalke thuis is hij erg waardevol. bovendien altijd dreigend. helaas is het altijd jammer dat er nep supporters tussen zijn die wel als eerste staan te juichen bij een doelpunt. dat er direct een strik omheen mag?? ene ibrahimovic vergeten?? we leren het ook niet he??

 8. AFCA my World

  We hebben toch teveel buitenspelers,en als je er nog wat aan kan verdienen ! Hij is wel via Ajax international geworden,dus het moet wel een redelijk bot zijn !

 9. AFCA my World

  We hebben toch teveel buitenspelers,en als je er nog wat aan kan verdienen ! Hij is wel via Ajax international geworden,dus het moet wel een redelijk bod zijn !

 10. Marc Overdwars

  Hij is al 24 net als onze vetrokken aanvoerder. Dus zou young(nes) is hij niet. En veel beter gaat hij niet worden.

 11. -buitenkantje rechts-

  Zoals misschien bekend zou ik er niet rouwig om worden als hij vertrekt. Ik vind dat hij betere spelers buiten de selectie houdt. Nu ben ik sowieso niet gecharmeerd van het type buitenspeler Younes.
  Zie daar veel liever een Kluivert, Cerny of Dekker ( hoe is het met hem?) spelen. Mooie prijs voor vangen en bedanken voor bewezen diensten.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zeker een groot talent. Ben beetje fan van hem.. Dat is nou het type buitenspeler die ik graag zie. Ben alleen benieuwd hoever hij al hersteld is..

    1. afcadeluxe

     heb weinig van hem kunnen zien,maar lees veel positiefs over hem,is alleen te hopen dat hij weer zn oude niveau haalt

 12. Johan

  Kunnen we bijna een afscheidswedstrijd van het hele team houden als het zo doorgaat.
  Marc netto moet op een gegeven moment ook aan ons, de supporters denken. Wellicht een seizoen geen kosten voor de seizoenskaart.

 13. Iedereen heeft een mening

  Eerste bod, niet slecht. Prijs rond de 15 miljoen en doorverkooppercentage. Heeft de slechts 1,5 miljoen gekost. Dus mooie winst voor een speler die heel vaak wordt afgezeken en Ajax niet waardig zou zijn.

 14. MokumAFCA

  Younes is echt niet zo slecht als iedereen zegt, voor Ajax goed gespeeld. Alleen 12 miljoen? Dan mag die wel gaan. Heb graag Neres een paar wedstrijden achet elkaar in de basis. Kijken hoe hij het doet . Hij heeft nog geen kans gehad.

 15. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Moet nietmanen een ding nageven: hij is net zo onnavolgbaar in zijn commentaar als Jari met zijn acties op het veld.

 16. EugAjax

  Younes een alleskunner. Zeer goede buitenspeler, en te weinig op waarde geschat onder de supporters. Inmiddels Duits international en maakt daar indruk. Even Confederation Cup afwachten. Dan gaat prijs helemaal omhoog. Mij word weleens verweten dat ik geen commentaar op TH heb. Zou kunnen, want ze zijn vrij goed bezig. Maar als Younes slechts 12 mln gaat opbrengen dan is het een van de minste acties in de afgelopen jaren. Niet de minste wat dat was Westermann. Younes moet min 20mln opbrengen. En anders niet weg doen. We kunnen hem meer dan gebruiken. Wat een klasbak!

  1. Indojood

   EugAjax, wat vind jij van Litmanen’s opmerking over zes planken (zie boven), aangezien jij een mattie van hem bent. Verder ben ik ook benieuwd naar jouw mening over de seijs’ opmerking dat PB voor het geld ging en daarmee Johan’s visie uitvoerde want Johan ging in 1983 ook voor de poen naar 010-zuid.

   Aangezien jij laatst een oproep deed om meer respect te hebben voor onze oud-spelers en elkaar.

   1. EugAjax

    Indojood, ik heb vaker aangegeven dat ik me vreselijk irriteer over bepaalde teksten op forum en ja de laatste zin over zes planken bij Litmanen hierboven valt daar ook onder. Dat kan niet wat mij betreft, en mbt Cruijff in 1983. Omschreef Hoeda het beter als Seijs alleen werd hij meteen uitgemaakt voor een massa moordenaar. Dus daar heb ik me verre van gehouden. Ik heb Cruijff zijn move naar Feyenoord zelf nooit vergeven. Ik vind dan ook dat Ajax Feyenoord 8-2 de beste wedstrijd ooit was van Ajax 😄

    1. Indojood

     Dat bedoel ik dus, je houdt je er verre van omdat het je niet uitkomt. Voor iemand die zo met respect begaan is, ben je wel erg selectief met het adresseren.

     1. EugAjax

      Indojood, grote onzin hier. Ik heb geen zin in uitgemaakt worden voor massa moordenaar, daarom houd ik me verre van. Jij weet net zo goed dat ik veel te verduren van sommige heb gehad. En dat vanwege normaal geschreven teksten. Ik heb inderdaad stellage dat als men mij zo aanspreekt of iets ik er dan wat van zeg. Maar goed ik zal wel overall statement maken. Ik ben de veelal verkeerde teksteb volledig zat niet alleen naar mij toe ook naar anderen onderling. Ik, en je zal me nu wel niet geloven maar we gaan het zien, ben het zelfs zo zat dat dit mijn laatste bijdrage is. Ga lekker door met mekaar voor alles en nog wat uitmaken. Ik heb dat nooit gedaan, ondanks de vele vervelende teksten naar mijn hoofd. Ik wens jullie nog veel wijsheid toe en heel veel Ajax plezier. Dat laatste is echt het belangrijkst voor alle Ajacieden en dit allemaal kan me gestolen worden. Gegroet man

     2. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Slachtofferrol.

     3. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Afscheid van Litmanen zal snel volgen.

     4. -buitenkantje rechts-

      Eug.. je laat je zo makkelijk uit de tent lokken. Doe dat nou niet! Ik denk dat je iemand bent die alles met argumenten gewend bent bespreekbaar te kunnen maken. Een bèta jongen, rationeel denkend. Sommige zaken moet je gewoon afkappen met een sneer of korte opmerking. Zal niet in je persoonlijkheid zitten denk ik..
      Verder handig om zaken hier met een flinke korrel zout te nemen. Zijn hier maar een paar die ik serieus neem. Jij bent daar ook 1 van. Vind dat er regelmatig buitenproportioneel op jouw gereageerd wordt. Maar op één of andere manier maak je dat los in mensen? Heb je daar in het ‘gewone’ leven ook vaker last van?
      Ik ken je verder niet natuurlijk, maar door de bijdragen denk je sommigen te leren kennen. Als dit je laatste bijdrage was..
      Het ga je goed kerel!

     5. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Komt vnl door de proportionele vervelende opmerkingen over Jonk die Eug blijft maken. De onwaarheden voor waarheid verkondigen maakt mij wat feller.

    2. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Je vergeet gemakshalve de excuses aan Hoeda Eugenaar. Persoonlijk vind ik de supporters die Cruijff zijn “move” niet vergeven zeer bekrompen. De schuldigen hieraan zaten bij Ajax en het getuigd van godvergeten veel lef om zoiets te doen. Bij mij dwingt dat alleen maar groot respect af. Je zal straks wel weer sorry zeggen tegen Johan.

     1. Indojood

      Toen voelde ik me ook genaaid maar toen hij in zijn eentje een café-elftal met André Hoekstra en Stanley Brard kampioen maakte, kon ik niets anders doen dan een diepe buiging maken. Verreweg de meeste supporters hadden het al weer achter hen gelaten toen Johan trainer werd en de show stal tegen Hellas Verona en Atletico Mineiro. Later toen er meer bekend werd over die teringlijer Harmsen begreep bijna iedereen het.

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Klopt van de excuses; getuigt van realiteitszin 😉.
      Ik vergeef het Cruijff best wel, maar vond het niet erg chique. Ik vind dat een voorbeeld van de minder fijne kant van Johan, die hij ook tijdens de ‘fluwelen revolutie’ heeft laten zien. Geen respect van mij voor Johan voor deze moves. Wel diep voor zijn voetbal inzicht en kennis.

     3. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Cruijff is Cruijff, aan de ene kant giga leergierig en aan de andere kant rechtlijnig. Wel altijd eerlijk en ook verschrikkelijk eigenwijs. Juist zo’n geintje als met Feijenoord maakt hem voor mij juist nog groter. Ook zijn eigenwijze eigenreide actie bij de aangifte van Jordi in Spanje vind ik grote klasse. Zat niets van een verborgen agenda bij deze man. Als je Johan belazerde kreeg je gewoon de rekening. Ajax destijds dus ook.

     4. -buitenkantje rechts-

      Johan was zeker rancuneus.. Als je hem iets flikte kreeg je dat vroeg of laat op je bord. Wat heb ik van hem genoten dat seizoen bij Feyenoord.. Wat was hij nog ontzettend goed!!

     5. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Het hele bestuur heeft de haren uit hun, overwegend kale, kop getrokken toen ze zagen hoe verschrikkelijk fout ze hebben gehandeld. Dat seizoen was ik toch echt een heel klein beetje voor Feijenoord 😉. Een mens kon in die tijd nl niet tegen de voetballer Cruijff zijn.

 17. AFCA my World

  Mooi bedrag,doen zou ik zeggen! We hebben genoeg vervangers, Kluivert,Neres,De Jong en Cerny kunnen daar allemaal spelen en ook De Hunter nog ! ⚽️

 18. Hoeda Fak Ajoe

  Ik denk dat komend seizoen een top seizoen voor Amin wordt (als hij blijft natuurlijk). Zijn eerste jaar was top, maar tien kende niemand hem nog. Nu wel en daar heeft ie wel last van gehad. Zoals iedere jonge speler heeft hij een flinke dip gehad. Steekt veel energie in zichzelf verbeteren en ik verwacht daar komend seizoen veel van.

 19. PvL020

  €€€ goeie investering geweest dus. Leuke voetballer, jammer dat het elke keer hetzelfde is met zn bewegingen…. achterlijn halen was niet, wat wel hoort bij een buitenspeler, zijn ding

 20. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Dit citaat geeft precies aan hoe Johan dacht. Prachtig:
  “Er is geen mens die in het voetbal meer van tactiek, techniek en jeugdopleiding weet dan ik. Dus waarom discusieer je met mij? Zinloos. Je kunt het alleen maar fout doen. Dus luister naar mij. Doe er je voordeel mee. Hoe groot kan je ego zijn als je dat niet inziet”. Echt prachtig, vooral die laatste zin.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Commentaar voor ondef BR.

 21. Hoeda Fak Ajoe

  Wel apart dat de eerste zinnen min of meer een statement is van het ego van Cruijff, due vervolgens anderen beticht van ego. Wel typisch Cruijff en een tikje arrogant. Hij kon dat echter wel (waar) maken; zijn volgelingen proberen dat ook te doen, maar daar werkt dat echt niet bij.
  Het geeft ook wel aan dat het in praktijk brengen van de visie van Cruijff eigenlijk niet te doen is, als de meester het alleen snapt.

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Juist vanwege die laatste zin is het voorgaande zo mooi. Hoezo groot ego inderdaad 😂. Toch is hij juist heel makkelijk te begrijpen. Klinkt vreemd maar je moet niet moeilijk denken bij hem. Gewoon recht toe recht aan denken. Mensen maken zijn uitspraken gewoon te moeilijk. Wat is er lastig aan: voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet. 😉

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik krijg door dit soort uitspraken een gevoel van heimwee naar JC. Prachtige kerel!

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Heimwee is gestart op 24 maart 2016 en niet gestopt.

   2. Indojood

    Zo is dat, er is niets moeilijks aan. Trouwens, we moeten ook gewoon naar het resultaat kijken, wat hij voor ogen had. Terugkijkend moeten we constateren dat Feyenoord het slim heeft aangepakt. Ze gaven Johan gewoon alle vrijheid en zie wat er van kwam. Die vrijheid hebben wij hem nooit kunnen/willen geven. Je leest het hier nu weer. “Ik vind dat een mindere eigenschap/hij is rancuneus, etc.” Altijd was er weerstand, om gek van te worden.

 22. dennis78

  younes moet je behouden. alleen als hij wat mindere wedstrijden heeft even aan de kant houden hem weer prikkelen en hij zal weer zijn vorm vinden. tja hij is soms egoïstisch, maar dat is ook zijn gevaar. naar binnentrekken en schieten. volgens mij had Overmars ook zo’n stempel. Die had zijn snelheid mee, maar schoot geregeld op doel nadat hij naar binnen was getrokken. 12 miljoen. is veeeeel te weinig.

 23. JohnDoe77

  Eerst iets anders vinden, dan verkopen. Over 5jr lezen we dan weer iets over hem in een rubriek “ken je deze nog?”

 24. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Volgens mij hoeven we niet te zoeken

 25. quadsboy

  Kom op man aub beetje respect voor younes die man is zo net daarom respect (strik erom heen ) snel ook

Reageren is niet mogelijk.