There are no ads, please add some


‘Overgang Klaassen naar Everton zo goed als rond’

De transfer van Davy Klaassen naar Everton is volgens De Telegraaf zo goed als rond. Met de overgang van de aanvoerder van Ajax zou een transferbedrag van iets minder dan 30 miljoen euro zijn gemoeid. De afronding van de transfer kan desalniettemin nog wel enkele dagen in beslag nemen maar bij Everton rekent al iedereen op de komst van de aanvoerder van Ajax.

Met de komst van Klaassen legt coach Ronald Koeman de eerste bouwsteen voor een vernieuwd elftal van Everton. De eigenaren zouden zo’n 100 miljoen daarvoor beschikbaar gesteld te hebben.

Gerelateerde posts

42 reacties

  1. De seijs

   Ik denk dat dat koopje iets anders gaat worden. Maarten stekeleburg wordt waarschijnlijk 2/3 keeper bij everton. Ajax zoekt nog een goede 1e keeper (met Onana ) de kans dat Stekeleburg erbij betrokken wordt is dus aanwezig.

   1. De Ajacied

    Davy het is je gegund door alle Ajacieden,
    We balen natuurlijk dat je vertrekt ?
    Het ga je goed TOPPER
    ❌❌❌

    1. HURBIE

     Geweldig voor Klaassen het is je gegund
     We blijven je volgen
     Bedankt voor je fantastische inzet in al die jaren
     HET GA JE GOED MAN

   2. Mijn Club

    Denk je? Zou het prima vinden als Steek terug komt. Graag zelfs, maar of hij tweede keeper in de eredivie wil worden bij Ajax. Aan de andere kant: Hunt terug, Steek terug … Suarez, Vertonghen, et cetera … nog ff en ik kan mijn oude FIFA2010 weer voor de dag halen :))

 1. nick-afca95

  Klaassen, ik wens je echt het aller beste. Ik had je graag nog een jaar bij de club gezien maar ben al heel erg dankbaar dat je vorig jaar besloot te blijven. Ik hoop dat je het voorbeeld kan zijn voor de jeugd om een paar extra jaartjes in Amsterdam te blijven. We gaan je missen, niet alleen voetballend, maar vooral je enorme drive. Ik hoop je ooit nog terug te zien bij de mooiste club uit Nederland!

 2. AjaxKat

  Transfersom ergens aan de lage kant, vooral qua gevoel. Maar voor een middenvelder uit de Eredivisie met een EL-finale in de benen denk ik wel goed. Perfecte moment voor een transfer. Hij moet denk ik ook niet langer blijven, dan wordt ie denk ik minder opgesteld en wordt ie nog minder waard, vertrouwen in Donny is al uitgesproken. Niemand heeft wat aan een zure Davey op de bank.
  Ik ga er dus helemaal vanuit dat dit goedkomt.
  Bedankt voor alles Davy, je bent in alles een echte Ajacied!

 3. AjaxKat

  Transfersom ergens aan de lage kant, vooral qua gevoel. Maar voor een middenvelder uit de Eredivisie met een EL-finale in de benen denk ik wel goed. Perfecte moment voor een transfer. Hij moet denk ik ook niet langer blijven, dan wordt ie denk ik minder opgesteld en wordt ie nog minder waard, vertrouwen in Donny is al uitgesproken. Niemand heeft wat aan een zure Davey op de bank.
  Ik ga er dus helemaal vanuit dat dit goedkomt.
  Bedankt voor alles Davy, je bent in alles een echte Ajacied! En ben blij dat hij een NL’se coach krijgt.

  1. Ajax1958

   @AjaxKat, idd, ik heb ook regelmatig een heel verhaal zitten typen en dan komt het er niet op te staan.

 4. Charka53

  Jammer Davy voor ons maar fijn voor jou ik wens je dan ook veel succes bij je nieuwe club . we gaan deze echte ajacied missen.

 5. Dagrump

  Blijf het echt jammer vinden !! Maar meer dan gegund!! En heeft ie ook verdiend!!

 6. vak411

  Verdiend een groots afscheid.. bijvoorbeeld als We in de rust 4-0 voor staan tegen die kakkerlakken..

 7. Iamsterdam2015

  Gegund en zeker verdiend!!!! Ik weet zeker dat je daar daat slagen kerel, een echte Ajacied!!!

 8. Jimmy1971

  Evenwichtige jongen , voorbeeldprof , Ajaxhart , strijder , mentaal sterk , paardenlongen en altijd met beiden voeten op de grond gebleven !!
  We gaan je missen na deze meer dan verdiende transfer , Davey !
  Bedankt en tot over een paar jaar als je de cirkel weer rond gaan maken !!

  1. Jimmy1971

   Er zit een bug in deze App , zou mooi zijn als je een commentaar ook weer zelf weg zou kunnen halen , redactie !

 9. Jimmy1971

  Evenwichtige jongen , voorbeeldprof , Ajaxhart , strijder , mentaal sterk , paardenlongen en altijd met beiden voeten op de grond gebleven !!
  We gaan je missen na deze meer dan verdiende transfer , Davey !
  Bedankt en tot over een paar jaar als je de cirkel weer rond gaat maken !!

 10. kanu

  Proficiat davy van harte gegund. Hoop je ooit nog eens terug te zien bij de mooiste club.??

 11. Bert62

  Een veel te laag bedrag voor een speler met zoveel passie en inzet voor de ploeg. Als je 50 miljoen vraag voor een verdediger dan mag je voor een speler als Klaassen minimaal het dubbele vragen. Verstand van geld hebben ze niet bij Ajax

   1. koote207

    Sanchez speelt hier pas een jaar, appels met peren vergelijken, soms moet je gewoon innen

 12. JohnDoe77

  Prima bedrag, prima prof voor Ajax gewesst en voorbeeld voor de jeugd! Succes Davey!!!

 13. Mijn Club

  Sluit me bij eenieder aan … voorbeeldprof et cetera, gemis: jazeker. Draaide sowieso zijn beste en meest constante seizoen bij Ajax. Persoonlijk ben ik blij dat Koeman zijn nieuwe trainer wordt. (Voor zijn verdere ontwikkeling). Qua prijs blijf ook ik het toch wel aan de lage kant vinden. Qua doorstroming is het wel weer prima, omdat Donny er reeds staat, zo ook de Jong en Nouri. Middenveld heeft ook zonder Davy een prima bezetting. Ga hem wel missen!! Heel veel succes, het zij je enorm gegund en het was super van je dat je nog een jaar extra bent gebleven. Hopelijk is dat een voorbeeld voor diegenen, die menen dat ze al op hun 21 volgroeid zijn, terwijl dat zelden tot nooit het geval is.

 14. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  In 2013 was het budget voor bestrijding jeugd werkloosheid 50 miljoen met een extra budget van 30 miljoen. Iedereen onder de 27 jaar wordt tot de doelgroep gerekend. Voorlopig is dus 1 jongere voor het extra budget onder dak, nu Sanchez nog.

 15. koensiemerink

  klaasen het is je Gegund we zullen je volgen we hebben een geweldige seizoen met jou als speler

 16. EugAjax

  Davy, ik heb genoten van je. Een klasbak, echte Ajacied en voorbeeld hoe het moet gaan met spelers uit eigen opleiding. Ook kies je na mijn mening een goede club uit. Everton is echt prachtig en staat ook bekend om goede begeleidng voor eigen jeugdspelers. Niet dat jij nog jeugd bent. Maar club past bij je. Koeman is een goede traainer voor je en ze willen aanval doen op cl plaats. Wsl een stip aan horizon MAAR TOCH SUCCES

  1. Peter en zijn Rockets

   Dankjewel Eug. Ik heb geen idee wie je bent. Maar aardig dat je mij succes wenst.

Reageren is niet mogelijk.