There are no ads, please add some


Barcelona schrikt van vraagprijs en haakt af voor Sanchez

Ajax hoeft volgens verschillende Spaanse media niet te vrezen voor een vertrek van Davinson Sanchez naar FC Barcelona. Nadat Ajax eerder deze week liet weten dat het vijftig miljoen eist voor een transfer van de Colombiaan lijkt Barcelona te zijn afgehaakt. Volgens Mundo Deportivo is Barcelona niet langer geïnteresseerd in Sánchez, die pas een jaar bij Ajax speelt, maar in zijn eerste seizoen in Amsterdam een verpletterende indruk maakte. Ook Inter Milaan zou niet bereid zijn om aan de hoge transfersom te voldoen waardoor het steeds aannemelijker lijkt dat Sanchez ook komend seizoen te bewonderen is in de Johan Cruijff Arena.

Bron: Mundo Deportivo

Gerelateerde posts

31 reacties

 1. Vakje129

  Zo en die snappen nu dat het geen uitverkoop weken meer zijn bij Ajax , nu moeten de clubs met echte pegels komen en onze marc Netto snapt het helemaal???????????????????

  1. HURBIE

   Eindelijk de goeie manier van handelen
   Zo hou je die gasten langer bij de club

 2. DanielenRico

  Dit kon Barcelona wel verwachten hoor. Beste CV van de Eredivisie, wat dachten ze dan van vraagprijs? 15 miljoen?
  Opsodemieteren Barca, je mag hem over 3 jaar hebben.

 3. -buitenkantje rechts-

  Goede zaak.. Nog zo’n seizoen met Europees succes en ze willen hey wel betalen. Tijd om dan de vraagprijs te laten stijgen tot 75 miljoen..?⚽️

 4. Charka53

  Als Marc dit nu voor alle spelers die we willen houden de prijs hoog in zetten
  hebben we in ieder geval het komende seizoen een top elftal.

  1. rickert

   helaas hebben niet alle spelers hetzelfde potentieel, los van het feit of deze van onschatbare waarde is. Klaassen is geweldig, maar daar zal nooit iemand 50 voor betalen, simpelweg omdat hij niet tot de beste van de beste zal behoren. dat is het verschil tussen de grotere clubs in mooiere competities of de wereldtop uiteindelijk.

   1. BobbyHaarms

    Dat klopt, als je al ziet dat Everton 32 miljoen voor een keeper van nagenoeg dezelfde leeftijd neerlegt vraag je je af wat Klaassen dan wel niet op zou moeten brengen in zo’n competitie.

    Wel klasse van Ajax dat ze eindelijk eens de waarde lijken in te zien van de beste spelers. Wat hebben we een geld misgelopen zeg, door in het verleden spelers voor Actionprijzen te verkopen. Hopelijk is dat nu eindelijk eens afgelopen.

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Dan had Ajax vele rechtzaken gehad, verloren en moeten betalen.

     1. BobbyHaarms

      Dat is ook wel weer zo. Maar er zitten zeker spelers tussen die voor een fooitje zijn vertrokken als je het vergelijkt met het buitenland. Heeft te maken met contracten/verdiensten etc. maar toch..

 5. AFCA my World

  Kijk zo hou je je spelers bij je club ! Als we dat in het vervolg ook doet kun je misschien eindelijk weer eens wat opbouwen,en gaan weer voor het echie meedoen in Europa !⚽️

 6. John wijnen

  gewoon voor elke speler die wordt benaderd door een buitenlandse topclub 50 miljoen euro vragen dan laten ze Ajax gelijk met rust

 7. hubert

  zo werk he niet dat ze over paar jaar meer kunnen vragen slimmeriken. als hij nog 2 jaar voetbalt voor ajax en tekent niet bij zakt de prijs naar 20 of 25 miljoen. anders gaat hij transfervrij

 8. JohnDoe77

  Perfect gehandeld! Deze gozer is zo goed dat volgend jaar het bedrag geen probleem zal zijn. Vooral niet als hij ook in de CL progressie kan boeken!

 9. theomar

  Je kunt niet voor iedere speler zo’n hoge transferfom vragen. Maar Sanchez is een geval apart. Dat wordt echt een hele grote. Ik zou zeggen Sanchez een verbeterd en langer contract aanbieden, des te meer kun je vragen.

 10. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Bijdragen met een link worden hier niet meer geaccepteerd. Tip: tik op google in: van der vaart heeft betere techniek Het artikel is toch echt wel hilarisch.

 11. Forever nr14

  Sow????’eindelijk word het begrepen door Marc Netto zou ook eens tijd worden!

 12. Iamsterdam2015

  Alsof dit in het verleden clubs heeft tegen gehouden. Clubs die hem ECHT willen hebben komen er wel uit met Ajax, iets met ” soep….heet…opgediend???”
  Tuurlijk hoop ik dat hij lekker blijft net als De Ligt maar het is verlopig nog geen 31 augustus 00:59 uur?

 13. EugAjax

  Zo barcelona even in de hoek gezet door Th, ? goede move Ajax we love you sanchez we do?

 14. Jimmy1971

  Overmars krijgt bij mij ook steeds meer een heldenstatus , Top gedaan dit !

 15. ajacied078

  50 mil legt chelsea en city zo neer. niet te vroeg juichen het is nog geen 31 augustus

 16. fjonkman

  Ik denk dat Sanchez zelf ook nog helemaal niet weg wil. Hij weet dat hij bij Ajax nog lang niet uitgeleerd is, en 50 miljoen gaat ie heus nog wel opbrengen over 1, 2 of (hopelijk) 3 jaar

Reageren is niet mogelijk.