There are no ads, please add some


Daily Mirror: ‘Davy Klaassen binnen 10 dagen naar Everton’

Diverse Britse media, waaronder de Daily Mirror, verwachten dat Davy Klaassen binnen tien dagen in dienst komt van Everton. De club van manager Ronald Koeman heeft 20 miljoen pond over voor onze aanvoerder die mogelijk op Goodison Park Ross Barkley moet gaan vervangen. Davy staat nog voor twee seizoenen onder contract bij Ajax die verwachten een transfersom van 25 tot 30 miljoen euro voor de middenvelder.

 


Gerelateerde posts

99 reacties

 1. Charka53

  Wel jammer voor ons maar Davy gun ik het van harte
  maar volgens mij zullen ze toch wat dieper in de buidel moeten tasten.

  1. dickst14

   Ja voor een Engelse club is dit geen groot bedrag. Gewoon 35 miljoen vragen

   1. Litmanen

    De gunfactor speelt hier mee. Spelers die op wat hogere leeftijd vertrekken krijgen vaak een wat lagere transfersom mee (met doorverkoop afspraken).
    Spelers die zelf zonodig weg willen op jonge leeftijd krijgen vaak een prijskaartje wat niet zo voordelig is.

 2. Gert Ajax

  Viel mij ook al op dat het bedrag wat aan de lage kant is.
  Het is nog niet officeel dat hij gaat maar meerdere voetbal ieuwssites melden zijn vertrek.
  Erg jammer maar wel verwacht.
  Als het hier maar bij blijft kwa vertrekken.
  Veel suc6 Davy en bedankt👍

  1. HURBIE

   Triest helaas jammer
   Veel te goedkoop
   Fijn voor hem
   Kut voor ons
   We vergeten je noot

 3. Gert Ajax

  Zal heus wel een paar goede secundaire verkooptechnieken bij zitten zoals percentage bij doorverkoop enz.
  Overmars regelt dit soort dingen altijd wel goed.
  Maar bedrag blijft aan de lage kant.
  We wachten af ……

  1. EugAjax

   Eens GertAjax. Bedrag aan lage kant. Dus dat zal Marc nog wel omhoog onderhandelen. Anders is het uitverkoop en slecht signaal. Vooral ook omdat merendeel selectie in tact moet blijven. Koeman heeft dit seizoen al paar columns geweid aan Klaassen en zijn ontwikkeling. Dus dit verbaast me niks. Hij past ook bij Everton. Wat een hele mooie traditionele Engelse club is. Waar op dit moment goed voetbal word gespeeld. Ik ben mega fan van davey en hij verdient deze overstap. Zijn carriere tot nu toe moet een blauwdruk worden voor beleid Ajax. Echt een geweldenaar die we zeker zullen gaan missen. Ik moet wel zeggen Beek heeft veel indruk al op me gemaakt dus hopelijk de volgende Klaassen of misschien in loop van tijd zelfs beter.

   1. Emilio4Ajax

    Eens, basbedrag is veel te laag… 25-30 mln…een lachertje…😁😁😁🍻😎

    1. EugAjax

     Eens Litmanen ook over gun factor, zie beneden 😄😄die had ik toevallig aan anderen geschreven 😄😄

 4. kanu

  Voorbeeld prpf gun ik mooie loopbaan verder. Alleen proberen meer eruit te halen hebben geld zat

 5. Jimmy1971

  Ja , deze transfer naar Everton zagen we al aankomen , ook van Klaassen een zeer goede keus om niet direct naar een absolute topclub te gaan , naar net even daaronder !!
  Succes Davey , goede prof , voorbeeld en ware aanvoerder !!

 6. Jimmy1971

  Ja , deze transfer naar Everton zagen we al aankomen , ook van Klaassen een zeer goede keus om niet direct naar een absolute topclub te gaan , naar net even daaronder !!
  Succes Davey , goede prof , voorbeeld en ware aanvoerder !!
  En Marc , nog even aan de slag , want hij is meer waard ..

  1. Charka53

   Het is nog een klein verschil hoor pacato de koers van vandaag is 2282115,06 Euro

  2. pacotaco

   22.7 mil euro. misschien kan marcie er wat meer uitkrijgen.
   maar gun het klaasen wel

 7. RickyAmsterdam

  Aan de ene kant jammer, maar de jeugd moet ook een keer kunnen doorstromen uiteraard. Ook is Klaassen onderhand ook wel toe aan een volgende stap, ook gezien zijn leeftijd. Ik vind het belangrijker dat Sanchez en Dolberg blijven. Sanchez is niet vervangbaar en Dolberg ook niet. We hebben Hunter nu in het team, maar ik weet niet of we op een speler kunnen rekenen die bij Schalke op de bank zat.

 8. De seijs

  Vraag en aanbod liggen nu nog scheef. Maar Marc zal Marc niet zijn als hij dit niet voor ajax de goede kant op buigt. Heb vertrouwen in Marc. En Davy, het zou een geweldige club voor jou zijn. En, werken met Ronald Koeman. Hoop dat het gaat lukken voor jou.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Beste Fjotolf, iemand die Cruijff geen echte Ajacied noemt hoort hier niet thuis.

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Denk het ook niet, hij blijft er gewoon op reageren.

    2. Hoeda Fak Ajoe

     En ik begrijp werkelijk niet Widi, waarom je dit zo leuk vindt. Iemand vergelijken met een massamoordenaar omdat hij suggereert dat Cruijff geen Ajacied zou zijn is not done.

     1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Beste Hoeda, mogelijk dat jij nog niet zo lang op het forum bent maar de Seijs, alias Fjotolf is de grootste racist van het forum. Hij heeft een bloedhekel aan iedereen die niet blank en blond is. Stuurt mensen met liefde terug naar oorlogsgebieden en verkettert mensen met een anddere kleur. Dat staat voor mij gelijk aan een moordenaar want je wil mesnen terug dcdood in sturen. Dus ik noem hem geheel terecht Fjotolf. De Seijs wordt ook wel Seijs inquart genoemd door mensen hier. Ik ben dus niet de enige op het forum die Fjotolf aanspreekt. Ik mogelijk het meest fel, dat kan en die verantwoording neem ik ook volledig.

     2. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ik ben heel veel bezig met vluchtelingen/asielzoekers en ik weet dat 95% echtvgeen profiteurs zijn. Met die mensen wil niemand ruilen. Worden die mensen hier beschimpt en beledigd dan word ik heel fel.

     3. Hoeda Fak Ajoe

      Geen enkel probleem mee AB; ik vind de reacties van Seijs ook schandalig, maar dat betekent niet dat ik dezelfde weg op ga. Ik wordt dan ook wel bijzonder pissig als je mij om mijn mening mbt Cruijff (ergens op een ander onderwerp) ook met Fjotolf aan gaat spreken.

     4. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Hoeda, mijn welgemeende excuses hiervoor. Dat had ik niet moeten doen. Sorry. Ik reageer negen van de tien keer uit emotie en inderdaad hard en hier duidelijk onterecht hard. Nogmaals excuses aan jou.

 9. Iceman

  Wel jammer voor ons maar leuk voor klaassen. Maar Ajax laat je spelers niet gaan voor een appeltje eitje kom op zeg Koeman en co willen klaassen dus dokken met die hap 25 miljoen en geen cent minder kom op zeg.

 10. david1984

  veel te wenig minstes40miljoen er bij anders gaat het feest gewoon niet door

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Altijd dat gezeik over geld. Gun die jongen een mooie transfer. Punt.

 11. Dagrump

  Ik zou het echt zonde vinden als Klaassen Ajax gaat verlaten !! Het zou een hele mooie stap zijn voor Klaassen en het is hem ook echt gegund !! Mocht het zo zijn dat je ons gaat verlaten BEDANKT voor alles wat jij voor Ajax hebt betekent!! En alvast heel veel succes in je verder loopbaan !!! Met van de Beek hebben we wel iemand die die plek goed gaat invullen !!

 12. Iamsterdam2015

  Voorbeeld prof!!! Blijft altijd netjes buiten het veld, ook al krijgt hij de meest DOMME vragen van die prutser ( sorry naam vergeten) na de verloren finale tegen man.u.
  Nee respect en hoop dat Everton een tussen stop is naar een nog mooiere en grotere club!!!

 13. Dagrump

  Als de rest van ons Ajax een voorbeeld neemt aan Klaassen 25 jaar is een mooie leeftijd om Ajax te verlaten dusss!!! Boys!!

 14. Indojood

  Zie hem liever naar Spurs gaan. Daar gaan mooie dingen gebeuren als dat nieuwe stadion klaar is.

 15. -buitenkantje rechts-

  Te laag bedrag. Een pond zit nu ongeveer op 1,14 Euro.. 20 miljoen pond komt overeen met ongeveer 22.8 miljoen euro..

 16. -buitenkantje rechts-

  Te laag bedrag. Een pond zit nu ongeveer op 1,14 Euro.. 20 miljoen pond komt overeen met ongeveer 22.8 miljoen euro.. Als voor Milik al 32 miljoen wordt geboden dan is dat ook ongeveer de richtprijs voor Klaassen.
  Al die koopjesjagers kunnen achteraan aansluiten.

  1. Jari10

   Inderdaad relatief laag. Voor dit soort bedragen worden spelers voor de breedte gehaald. Davy moet wel echt uitzicht op een basisplaats hebben anders verder kijken. Gun het hem van harte maar het is mooi dat er nu doorstroom kan plaats vinden. Donny is er klaar voor maar ik ben niet verbaast als Frenky de Jong door komt.

  2. EugAjax

   Eens BR geen uitverkoop bij Ajax aub! Als je al ziet voor welke koekenbakkers al 20mln plus word neergelegd moet Klaassen minimaal opbrengst Milik zijn en anders heeft TH slechte beurt gemaakt, puur als je naar de financien kijkt. Tegelijkertijd is Klaassen dermate op en top prof en Ajacied dat de gunfactor uiteindelijk ook mee mag spelen, maar geen uitverkoop!

  3. Indojood

   De Britse clubs zijn na donderdag misschien een stuk armlastiger geworden. 😎 Maar je hebt gelijk.

   1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Leer eerst eens begrijpend schrijven Fjotolf. Maar blijf gewoon ontkennen wat je zelf hier schrijft. Ik blijf het je nadragen, telkens weer en weer en weer. Fjotolf is anti Cruijff. Fjotolf vindt Cruijff geen Ajacied omdat Cruijff koos voor het geld van Feijenoord. Dat is wat je zelf hebt gezegd.

    1. De seijs

     😂😂😂😂 60 jaar en dan iedereen maar zitten sarren hier. Jij bent wel heel erg gepest in jou leven. Zielig figuur Abe de burn-out racist 😂😂

    2. Hoeda Fak Ajoe

     Cruijff is Ajax! En hij ging ook niet voor het geld naar Feyenoord. Hij ging omdat hij zich beledigd voelde en andere Ajacieden niet wilden buigen voor zijn ego. Ik ben een fan van de voetballer, trainer en visionair Cruijff, maar ik heb een hekel aan Cruijff de intrigant. Zijn overstap naar Feyenoord om het Ajax betaald te zetten vond en vind ik nog steeds kwalijk. En je ziet die kant van het Cruijffisme nog steeds terug in het gedrag van Jonk, Ling en onlangs nog Bosz.

     1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Fjotolf de tweede

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Ik hoop dat anderen jouw reactie lezen en zich realiseren dat jij iemand die niet hetzelfde denkt als jij of er een andere mening op nahoudt over het gedachtegoed van Johan Cruijff, vergelijkt met een massa-moordenaar.
      Ik probeer woorden te vinden om aan te geven hoe grof schandalig ik dat vind. Ik moet er eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken, omdat ik zo ver boven je sta. Je bent een gestoorde ziel en niet alleen een schande voor de mensen die je zo kritiekloos volgt, maar voor elk fatsoenlijk mens.

     3. EugAjax

      Hadoe
      Ik ben het zoo eens met je. Dit is buiten alle proporties. Wat mij betreft word deze verwijderd. En dan heb ik het niet over deze bijdragen alleen maar ook die naar Seijs en zelfs wat mij betreft zijn hele id. Dit valt niet te tolereren. En ook nog naar iemand die altijd normaal en keurig mening verkondigd en ze ook uitlegt en mensen altijd in waarden laat. Ik dacht dat dingen die tegen mij geroepen werd al vrij ernstig was maar dat waren vergeleken hiermee nog lieve woorden. Schandalig en Ajax en Ajax forum onwaardig !

 17. Reservewissel

  We hebben een goeie klaar staan om hem op te volgen, maar ik denk dat het te veel gevraagd is voor van de Beek om dat een heel seizoen te laten zien. Sneijder er een (of twee) seizoen bij zou voor de ervaring op het middenveld en zeker voor de internationale wedstrijden, geen kwaad kunnen.

 18. AFCA my World

  Een iets te lage transfersom voor zo’n speler,ik denk wel dat hij goed bij de club past en misschien nog naar grotere club kan verhuizen ! ⚽️

 19. -buitenkantje rechts-

  Zivco naar Oostende.. Traoré naar Westham.. Veltman valt af bij de Spurs.. Klaassen naar Everton.. FdBnaar Crystal Palace..
  Tot zover update.. ga nu lekker de ☀️in..
  😎

 20. RonJ64

  Laat ze toch eens niet zo snel ja zeggen… neeee wij verkopen niet zo goedkoop, jullie betalen ook grof meer voor een mindere engelsman of spanjaard etc. Betalen!!!! Ik gun Davy een transfer van harte, maar gaan hem zekers missen een echte leider

 21. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Van mij mag hij gratis vertekken. Hij is tot zijn 25e gebleven, laten anderen dat ook eerst maar eens doen. Gratis vertrek heeft als voordeel dat we minder onzinnige jeugd aankopen kunnen doen.

 22. Machlas

  İk snap het niet dat iedereen zegt,ik gun t je.hebben ze hem bij ajax misgunt?ik vind ajax een veel groter en mooiere club dan everton. xxx

 23. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Off. Ik adviseer iedereen nog even een paar topics naar beneden te scrollen en het laatste commentaar van Fjotolf te lezen. Het stelt simpelweg dat Cruijff geen echte Ajacies is omdat hij voor geld naar Feijenoord Ou zijn vertrokken. Niet alleen gigantisch onjuist maar vooral een grove niet te accepteren belediging aan het adres van Johan.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Het betreft het topic van Bergkamp.

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Eens met Fjotolf dus. Goh ……

 24. Marc Overdwars

  Zou erg jammer zijn als Davy vertrekt. Het hing al in de lucht maar toch. Hij is een echte aanvoerder en droeg het team in het veld. Zo een ontzettende belangrijke speler! Zoveel wedstrijden opengebroken met doelpunten. Natuurlijk is Donny vd B. goed maar dat is toch ook al de vervanger van Lasse Schöne. Krijgt hij het druk….

 25. JohnDoe77

  Zeer jammer maar dik verdiend! Dat zouden alle profs moeten doen die bij Ajax opgeleid worden; 5/6 jaar in het eerste bepalend zijn en dan een mooie transfer maken!

 26. a.p.

  Jammer als het waar is. Wel begrijpelijk overigens maar € 20 miljoen is te weinig voor een van onze beste spelers

 27. ajacied078

  marc krijgt het druk. klaassen weg. en ik denk dat youness. dolberg en veltman nog volgen. en de trainer is al weg. wordt weer vanaf het nul punt bouwen aan een ingespeeld elftal ben ik bang.

 28. De Nees

  Nuttige prima speler, goeie instelling, slim bewegen tussen de linies, gun hem zeker mooie transfer. Maar heb toch ook vaak een ‘maar’ bij Klaassen. Voor zo’n beslissende positie op het veld zijn de eisen iets hoger vind ik, mistte wel ‘s extra finesse op die positie, meer steekpasjes, een gevaarlijke trap. In Oranje speelt hij toch vaak te onzichtbaar en weinig beslissend. Hoop daarom dat ie in de PL verder ontwikkeld, fysiek iets sterker wordt en een hoger niveau kan aantikken.

 29. -buitenkantje rechts-

  Vermaelen terug naar Ajax voor 5 miljoen.. Wel veel geblesseerd geweest.
  Is dat wat?..

  1. Widi

   Heb je dat gelezen of zelf verzonnen? Ik heb het nieuws een paar dagen niet gevolgd.

   1. -buitenkantje rechts-

    Gelezen.. AS Roma wil hem sowieso niet kopen en bij Barcelona heeft hij geen toekomst. Hij zou te koop zijn voor 5 miljoen.. Hij is wel veel geblesseerd geweest.

    1. -buitenkantje rechts-

     Besiktas zou ook belangstelling hebben getoond, maar Ajax zou de beste papieren hebben..

     1. KBouter

      Vermaelen….tja wat moet ik daar bij denken. Fit en in vorm natuurlijk een kei, maar dat is ook al weer een tijd geleden. Heb hem trouwens ook niet meer gevolgd dé laatste jaren.

      Concurrentie achterin zal mooi zijn,mocht Veltman vertrekken…en Westermann gaat ook weg , dan is het dun bevolkt achterin.

     2. KBouter

      Voor de iets minder snuggeren..bedoel ik niet de rb Veltman maar CV Veltman. Daarbij wie weet hoe Viergever erin staat tov een transfer?

 30. Gert Ajax

  Ik heb veel gelezen laatste tijd maar dat niet?
  Vroeger was dat een topper is hij nog goed genoeg?

 31. Bert62

  Ben benieuwd wat Marc Overmars hiermee gaat doen maar het bod is veel te laag. 45 miljoen minimaan

 32. Basisspeler

  Ohohoh wat gunnen we Klaassen toch transfer met z’n allen.
  Lijkt godver wel of hij al die jaren gevangen heeft gezeten en nu eindelijk wegens goed gedrag vrij komt! Wat een dom gelul zeg! Hij heeft bij de mooiste club het mooiste beroep ter wereld mogen uitoefenen. Wereld op zijn kop.

  1. JohnDoe77

   Maak je niet druk. Bekrompen blink op de wereld. Ajax is de “Nederlandse” mooiste club en daar buiten zijn er een paar anderen. Niets “dom gelul” gewoon een compliment voor een prof die de jeugdopleiding doorloopt, flink wat jaartjes al een van de beste op het veld is maar niet direct op zijn 16e voor het geld gegaan is. Hij wilde bij Ajax ontwikkelen en heeft dat gedaan. En nu levert hij nog een aardig centje op ook; top! Dom gelul is denken dat Ajax de enige club ter wereld is waar een speler zou willen spelen. Als je kunt kiezen tussen een topper uit Engeland, Spanje, Duitsland en (in mindere mate) Italië/Frankrijk dan gaan spelers er sportief en financieel echt op vooruit. Verder; beetje respect voor je mede supporters van dit “mooiste forum”!

   1. Basisspeler

    Redpect naar andere forumleden? Geef gewoon mijn mening. Word niet oersoonlijk. Kijk eens naar bijdragen van anderen naar elkaar op dit forum. Daar hoor ik je niet over. Selectief lezen?

    1. JohnDoe77

     Gewoon lezen, niet selectief, zo bijzonder ben je niet. Maar laten we idd niet “oersoonlijk” worden.

     1. Basisspeler

      Gaan we op typefoutjes letten?
      Met je “bekrompen blink op de wereld”?
      En Ajax is de “Nederlandse mooiste club”?
      En volgens mij is KBouter het met mij eens en niet met jou. Dus hoe jij erbij komt dat hij een juiste samenvatting van jouw relaas geeft is mij een raadsel.
      Bijzonder ben jij zeker niet. Al helemaal niet met lezen.

   2. KBouter

    Maar hij heeft wel gelijk, het is net alsof het een straf is om bij Ajax te spelen en dat we hem daarvoor moeten belonen met een goedkope transfer.

    De volle pond vragen voor hem!

Reageren is niet mogelijk.