There are no ads, please add some


Gabri mogelijke opvolger Keizer bij Jong Ajax

In Zwitserse media, waaronder Le Matin, is oud-Ajax speler Gabri in verband gebracht met een functie bij Ajax. De voormalig middenvelder is momenteel actief als trainer in de jeugdopleiding van Barcelona. Hij werd de afgelopen dagen nadrukkelijk in verband gebracht met interesse van FC Sion. Die club lijkt nu voor Paolo Tramezzani te gaan. Volgens het Zwitserse Le Matin wordt de kans dat Gabri komt steeds kleiner. Interesse van Ajax wordt in dat verband gesuggereerd. Wellicht dat Gabri in beeld is als coach van Jong Ajax. Een job die wellicht vacant wordt als Marcel Keizer daadwerkelijk hoofdcoach wordt bij Ajax.


Gerelateerde posts

50 reacties

 1. Janneman16

  na 31 augustus weten we pad
  pas hoe het allemaal echt zit. Die periode moet echt korter….

 2. Gert Ajax

  Op zich zou het leuk en goed kunnen zijn om de functie van keizer over te nemen.
  Wel een man die goed bij dr supporters ligt maar heeft hij kwaliteiten genoeg?
  Als hij zou komen alleen voor jong ajax of nog jonger.
  Maar beter lijkt me dan om jari litmanen voor jong ajax te strikken

   1. ajacied078

    de man van glas was een wereld voetballer maar wat hij als trainer doet weet ik eerlijk gezegd niet. zou wel tof zijn:-)

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Leer eerst eens begrijpend schrijven Fjotolf. Maar blijf gewoon ontkennen wat je zelf hier schrijft. Ik blijf het je nadragen, telkens weer en weer en weer. Fjotolf is anti Cruijff. Fjotolf vindt Cruijff geen Ajacied omdat Cruijff koos voor het geld van Feijenoord. Dat is wat je zelf hebt gezegd.

 3. Reservewissel

  Suggereren … wellicht… Dit soort berichten kunnen we heel weinig mee.

 4. EugAjax

  Zou ik niet doen. Jong Ajax is springplank voor de meesten van o19 naar eerste. Hier moet een trainer aangesteld worden die Ajax DNA heeft. Hoewel Gabri veel voetbal knowhow heeft en Barca invloed vind ik dit geen functie voor hem binnen Ajax.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Beste EugAjax, voordat je jezelf weer eens een veer in je holletje steekt met een wetenswaardigheid van jouw kant moet je wel opletten of het na te gaan is. Jij gaf in 2016 aan cum laude geslaagd te zijn voor je opleiding aan het instituut van Johan. Vandaag kreeg ik een antwoord op mijn mail ……. er is tot op heden nog nooit iemand cum laue geslaagd. Goh …… V.w.b. Je steun aan Bergkamp en de twee eenheid die hij met Johan zou vormen: Johan heeft expliciet aan Ajax gevraagd om zijn naam niet meer te verbinden aan het werk bij Ajax en wat doet de grote “Bergkamp”, hij lapt het verzoek gewoon constant aan zijn laars. Dus gewoon blijven liegen Eug en de verkeerde mensen blijven steunen. Succes ermee.

   1. EugAjax

    Kerel ik ga me aan jou niet verantwoorden wat ik wel en niet gepresteerd heb. Ik heb alles thuis liggen dus ik kan het verifieren. Toch wel leuk dat je moeite neemt om me te controleren😄. Zoveel aandacht verdien ik helemaal niet. Maar als je het doet doe het goed. We gaan maar niet wedden weer want je houd je toch niet aan de uitkomsten……….overigens zal ik je uit nog een droom helpen. Er is helemaal geen plan Cruijff. Lees alle columns van Johan zelf maar. Daar schrijft zelfs hij het letterlijk. Hij heeft alleen zijn naam verbonden aan een plan gemaakt en geschreven door vrijwel alle Ajax-iconen. Dat is toch echt gestart o iniatief van Dennis. Johan had dat natuurlijk al proberen te starten toen Basten trainer was, maar Marco vond dat Johan te rigoreuz aan werk ging. Toen Dennis paar jaar later min of meer hetzelfde concludeerde nav een stage bij Ajax heeft hij Johan voor dine uitgenodgid. Zo is balletje gaan rollen rest is geschiedenis. Enige wat Bergkamp af en toe beweert is dat er nog steeds op veel punten gewerkt word van dat plan. Dat Johan zijn naam ervan af heeft gehaald is duidelijk. Maar het is een grote vergissing te denken dat het Johan zijn plan is!!!!!. Dat is echt niet zo. Hij was wel de man die ervoor gezorgd heeft dat de voetbaljongens aan de macht kwamen en ja vervelend hoe het gelopen is met Jonk en nu met Bosz maar zoals Hoeda laatst mooi schreef dit is meer een gevolg van het grote ego van Jonk en Bosz dan van Ajax en rest van de voetbaljongens. Maar goed met jou valt er niet over te discussieren. Je loopt alleen maar stemming te maken, nu weer met mijn opleiding terwijl hier gewoon bewijs voor me ligt. Maakt niet uit is totaal niet belangrijk. Je laat iig zien een maatje te zijn van al die andere consultants. Misschien een tip. Je kan beter veel werk steken in brieven schrijven naar Jonk en zijn vriendjes. Misschien kunnen ze je dan opnemen in die fantastische kliek die gedachtegoed Johan mag uitdragen. Dat is echt iets voor jou. En dat meen ik nog serieus ook. En ik gun je zelfs die betrokkenheid. Dan kan je iig doen waar je het beste in bent. Succes man

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Wel leuk zo’n grote leugenaar op het forum. Ook wel zielig en triest. Je hebt zoveel geloof in jezelf, het is eigenlijk ziekelijk. Maar ja, ook jij mag op internet met je onzin. Je bovenstaande verhaal is zo simpel aantoonbaar fout. Ik hoef d mensen slechts te verwijzen naar het boek van Johan. Oh ja, jij doet alsof bij alles weet van een diner. Dat het het plan an Johan is is duidlijk, Bergkamp heeft niets te maken met Barcelona en laat Johan daar nu met zijnplannen zijn gestart om het later bij Ajax te willen implenteren. Maar ja, jij weet alles beter in je fantasie wereld. Indojood wilde nog wel eens de moeite nemen je met vele feiten om de oren te slaan maar het is een zinloze missie bij jou. Wat ik zo jammer vind is dat andere mensen hier, die ik wel hoog heb zitten, jou serieus nemen. Voor jou best leuk natuurlijk maar wel heel erg jammer. Kortom leugenaartje, ga verder in je fantasie wereld, schrijf per maand 100 ellenlange onzin verhalen, elke inhoudelijke reactie op jou is een verloren reactie.

     1. EugAjax

      Als je nou je eigen tip in laatste zin goed blijft teruglezen ben ik hopelijk eindelijk van je gezeur af. Ik had al zo een vermoeden dat je eigenlijk best slecht op de hoogte bent van hele revolutie. Nu blijkt dat het echt zo is. Maar goed als jij daardoor lekkerder kan slapen wil ik best wel door leven gaan als leugenaar. Geen probleem.

     2. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Je verzint je ter plekke achter je computertje. Zelfs zaken die iedereen simpel kan nakijken blijf jij volhouden. Wel knap in zekere zin maar ook heeeeel erg dom. Of ….. jij zegt dat Johan eigenlijk een leugenaar is en onzin verkoopt. Of …….. jij hebt ongelooflijk veel problemen met begrijpend lezen. Of …….. jij hoort gewoon in een giertank. Trapje nodig? Hoe is het trouwens zo alleen op een zolderkamertje?

     3. Basl

      Tjemig AB….waar maak jij je druk om? Als Eug het zegt zal het wel zo zijn. Zo niet dan heeft hij jou daar toch niet mee?

     4. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Basi het is gewoon heel erg vervelend als iemand voordoet het te weten, hierin volgers krijgtvterwijl het aantoonbare onzin is. De mensen volgen echter graag blind iemand die heel heel veel tekst gebruikt. Een vaak voorkomende taktiek. Niet erg moeilijk zo blijkt ook nu weer.

     5. EugAjax

      Precies basl zo zou je erin moeten staan. Je gelooft het of niet. Beter is eigenlijk je bent het eens of niet. En indien niet geen enkel probleem.

     6. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Leugens horen nooit geplaatst te worden Eug. Nooit. Ik blijf mensen waarschuwen tegen jouw taktiek en ik blijf jou aanvallen en beledigen. Jij hoort niet thuis op het internet.

 5. Vakje129

  Kluivert is weer beschikbaar is een veeeeeel betere optie gezien zijn zoon bij het eerste gaat spelen ,

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Waarom denk je tranfer vrij

   1. Basl

    Omdat ze zijn contract niet onder dezelfde voorwaarden kunnen verlengen….

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     En er waren eerder geen clubs met interesse.

 6. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Off: dit Nederlands elftal gaat het nooit halen. 5-0 ziet er leuk uit maar dit Oranje gaat op zeker tegen Zweden de bietenbak in en uiteraard tegen Frankrijk. Erg zwak team.

  1. Basisspeler

   Andere spits en linksbuiten. Dan gaat het lukken. Wat waren Depay en Janssen slecht!

   1. Remco425

    Ik heb alleen de 2e helft gezien en ik vond Strootman voor de zoveelste keer weer dramatisch. In vergelijking met hem vond ik Depay nog gaan. Maar ja, waarom zou je ook een Europa League finalist opstellen als je ook een continu falende middenvelder hebt? Veltman deed het best aardig overigens. Vwb Gabri, hij paste als speler al prima bij Ajax en ik denk dat hij dat als trainer ook zou kunnen. Of het meteen Jong Ajax is? Ik weet het niet, maar waarom ook niet?

 7. EugAjax

  Onzin ab ieder fan van ajax heeft zijn eigen mening over de club en zIjn iconen en passanten.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Sen mening is niet erg, leugens wel. Jij verkoopt leugens, grote aantoonbare bewijsbare leugens.

 8. JohnDoe77

  De hoofdtrainer weten we binnen nu en twee weken was het verhaal, dus dan moet dit ook snel kunen gaan. Gabri; prima speler geweest maar verder geen idee als coach. In de jeugd van Barca zal het wel geen pannenkoek zijn…

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Leer eerst eens begrijpend schrijven Fjotolf. Maar blijf gewoon ontkennen wat je zelf hier schrijft. Ik blijf het je nadragen, telkens weer en weer en weer. Fjotolf is anti Cruijff. Fjotolf vindt Cruijff geen Ajacied omdat Cruijff koos voor het geld van Feijenoord. Dat is wat je zelf hebt gezegd.

Reageren is niet mogelijk.