There are no ads, please add some


Stam: ‘Ben niet bezig met een terugkeer naar Ajax’

Direct na het vertrek van Peter Bosz bij Ajax viel de naam van Jaap Stam maar de trainer van Reading zegt niet bezig te zijn met een terugkeer naar Ajax. Volgens diverse media is de naam van Stam wel gevallen maar de oud-speler laat weten dat hij niet is benaderd. ‘Ik heb niets gehoord uit Amsterdam, ben niet benaderd en ben er ook niet mee bezig. Momenteel heb ik het goed naar mijn zijn bij Reading’. Vooral Marc Overmars zou een combinatie Stam-Ulderink wel zien zitten omdat het duo al eerder samenwerkte bij Jong Ajax, maar kan zich ook vinden in de eventuele aanstelling van Marcel Keizer. (zie eerder bericht).

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

18 reacties

   1. HURBIE

    Idd Bobby aks hij er zo over denkt laat hem dan lekker in Engeland blijven

 1. Jimmy1971

  Sorry Jaap , maar Keizer is de beste naam die tot nu toe genoemd is !

  1. Bakkie

   Hmm ik weet het niet. Vraag me af of hij genoeg autoriteit heeft over de ‘grote jongens’ in de selectie (zoals Sanchez en Ziyech)

 2. Charlie2011

  Dan hoop ik dat ajax het vandaag meld dat keizer trainer ajax 1 word want volgens mij is het belangrijker om nu naar de start van de competitie toe te werken.

  1. BobbyHaarms

   Klopt, en die begint al eerder dan we denken. Baal ervan dat we weer opnieuw moeten beginnen, en dat met de voorronde CL voor de boeg..

 3. Charlie2011

  Uiteindelikk is het tactische belangrijk maar deze groep is denk ik echt capabel om dit door te zetten zonder bosz. We moeten vertrouwen hebben in de dragende spelers. Hoop alleen dat binnen nu en 2 weken spelers weggaan die echt weg willen. Rustige voorbereiding zou mooi zijn.

 4. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Overmars is duidelijk geen liefhebber van mooi voetbal. Hoort dus niet bij Ajax.

 5. BobbyHaarms

  Jaap Stam had van grote waarde kunnen zijn bij Ajax. Niet als trainer van een elftal, maar als personal trainer voor je verdedigers. Idem Dennis Bergkamp maar dan voor de spitsen. Het gaat in de top immers om details en daarover kunnen ze prima tips geven. De functies die ze nu bekleden is gewoon voor beiden geen goed huwelijk.

  1. Widi

   Ben ik wel met je eens BH. Laatst ben ik nog in slaap gevallen bij die wedstrijd van Reading tegen Huddersfield. Was echt FdB voetbal.

 6. JohnDoe77

  Ze zullen vast een goede beslissing nemen. Leuk als Stam terug keert maar ik heb vertrouwen in het TH!

Reageren is niet mogelijk.