There are no ads, please add some


Justin Kluivert verkozen tot talent van de Toekomst

Justin Kluivert mag dan momenteel op vakantie zijn toch kreeg het talent van Ajax vandaag een prijs uitgereikt want de club heeft hem uitgeroepen tot talent van de Toekomst. Na Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Donny van de Beek, Davy Klaassen en Matthijs de Ligt mag Kluivert aansluiten bij het rijtje.

‘Fantastisch dat ik nu in dat rijtje sta en het was voor mij een geweldig seizoen met natuurlijk het bereiken van de finale van de Europa League, daar droom je alleen maar van. Het doet me goed om zoveel complimenten te krijgen. Daar krijg je zelfvertrouwen van en daardoor ga je met meer lef spelen. Voor het aankomende seizoen is mijn doel om een vaste basisplaats af te dwingen’, aldus Kluivert.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Charlie2011

  Ja ben trots op hem. Hij is echt hoe ik ze graag zie die ajax spelers. Amsterdammertje ❌❌❌

 2. BobbyHaarms

  Zal ongetwijfeld nog wel een terugslag krijgen (niet meer dan normaal op zijn leeftijd). Maar voor zulke spelertjes met lef en die heerlijke Amsterdamse branie ga ik met liefde naar het stadion toe. ❤

 3. RickyAmsterdam

  Misschien wel de leukste speler die Ajax momenteel heeft. Zijn individuele acties heb ik nog vaak terug gekeken! Zoek maar eens op ‘Kluivert AZ’ mocht je het vergeten zijn 😉 Wat een geweldige speler!

 4. Iamsterdam2015

  Super!!! En verdiend ook, kan nu al niet meer wachten op komend seizoen. Dit moet zijn seizoen worden.

 5. JohnDoe77

  Waanzinnig aantrekkelijke voetballer! Hopelijk kan hij de lijn komend seizoen doortrekken en zien we hem uitgroeien tot basisspeler die 12-17 goals maakt!

 6. Ajax belg

  proficiat Justin volkomen terecht. vanaf nu schitteren in Ajax enlaat ons genieten

 7. Gert Ajax

  Leuk voor de club en die jongen.
  Aankomend seizoen gaat hij nog beter en belangrijker worden.

 8. AFCA my World

  Goede instelling,en hij zal zeker een kans krijgen als Younes vertrekt,er is belangstelling uit duitsland en oostenrijk nu hij ook international is ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.