There are no ads, please add some


‘Ajax laat opnieuw oog vallen op Barcelona-aanvaller El Haddadi’

Ajax zou opnieuw interesse hebben in Barcelona-aanvaller Munir El Haddadi (21). Twee jaar geleden stond de aanvaller ook al in de belangstelling van Ajax maar wilde trainer Luis Enrique niet meewerken aan een verhuur. Afgelopen seizoen kwam El Haddadi op huurbasis uit voor Valencia maar die club wil de transfersom van twaalf miljoen niet betalen waardoor een nieuwe verhuurperiode tot de mogelijkheden behoort. Ook uit Engeland zou er echter belangstelling zijn voor El Haddadi die nog tot medio 2019 onder contract staat bij Barcelona.

Bron: El Mundo Deportivo

 

Gerelateerde posts

46 reacties

 1. koote207

  Is een lekkere voetballer! Kan mooi op links en op rechts uit de voeten..

   1. koote207

    Klopt maar daar staan er al 2, bij Barca stond hij regelmatig zowel links als rechts buiten.

  1. vak411

   Alleen met optie tot koop graag! Kan weinig geslaade huurspelers benoemen. Contracteer eerst een trainer laat die zeggen die hij wil.

   1. Ajax1958

    Nee dat mag dus niet, een trainer moet het doen met het materiaal wat voor handen is.

 2. Charlie2011

  Idd leuke voetballer maar kluivert neres younes cerny genoeg toch ? Of gaat er toch een weg binnenkort.

 3. BobbyHaarms

  Normaal gesproken hebben we niet zo’n gelukkig huwelijk met huurspelers. Alleen proberen te halen als ie echt wat toevoegt aan dit Ajax.

  1. Geroldkohlen

   eens bobby! en als younes weg gaat zouden ze hem moeten halen, en dan idd alleen kopen huren is niks.

   1. BobbyHaarms

    Klopt Geroldkohlen, maar zou Ajax wederom zoveel geld neer durven te leggen voor een speler? Of heeft Ajax nu echt 2 jaar lang goed de kat uit de boom gekeken met deze speler? Maar ach, voor het geld hoeven ze het natuurlijk al lang niet meer te doen toch? Hoewel, Bosz weg voor miljoenen en Keizer waarschijnlijk de opvolger voor een prikkie. Ajax is hard op weg weer een echte Jodenclub te worden ?

  2. De Nees

   Eens en gehuurden hinken altijd op twee gedachten, daarom niet meer huren alleen kopen. Huren is ook een zwaktebod, betekent dat de scouting zijn werk niet goed doet, je zit bij een grote club en dan moet je leveren, punt no excuse. Want voor elke gehuurde speler moet ergens een vervanger lopen die even goed is en die je kan kopen, als die gehuurde speler zo goed was dan zou ie in de eerste plaats al niet verhuurd worden.

   1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Hoe eenvoudig kan de waarheid zijn ?

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Huren is een optie als de gehuurde speler het talent niet in de weg mag zitten, maar wel voldoende goed moet zijn om waar nodig het talent te vervangen. Je hoeft niet in een keer 12 miljoen te betalen en hoeft je niet te schamen om de huurling op de bank te zetten. Optie tot koop voor het geval het talent niet doorbreekt en je toch continuiteit wil. Kopen is alleen slim als het een relatief goedkope speler is en dat is meestal een routinier. Die moet dan wel bereid zijn tweede viool te spelen, maar gedreven genoeg om het talent te stimuleren en ondersteunen (Huntelaar). Goede strategie van ons directieteam!

 4. f-side64

  doe maar niet de 2 vorige Barcelona huurlingen waren ook geen daverend suc6

   1. f-side64

    Onana doet het toevallig wel goed maar ik bedoel ermee dat ze moeten kopen als het echt een super talent is dat huren kost Ajax alleen maar.

 5. Marc Overdwars

  Niet weer gaan huren. Je investeert dan in niks.
  Als hij goed is mag je hem niet meer verhuren, of heel duur kopen. Is hij slecht dan zit je aan zijn huurperiode vast.
  Eigen jeugd of gericht ervaring kopen zoals Huntelaar.

 6. Jimmy1971

  Allen huren met een koopconstructie of direct kopen !
  Op alleen huren moeten ze bij Ajax een lijfstraf invoeren , dat schiet gewoon niet op ..

 7. Bert62

  Nou vergeet het maar. De vraagprijs is veel te hoog en er liggen nog meer kapers op de kust

 8. KBouter

  Als ze hem willen halen voor de buitenkant, zegt dat ook wat hoe ze denken over bv Neres cq Kluivert!!

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Nee hoor, Kbouter. Maar je moet die jongens wel de kans geven zich te ontwikkelen. El Haddadi is de bliksemafleider en terugvaloptie zodat Kluivert en Neres zich kunnen ontwikkelen. Daarom is ook Klaas Jan gehaald, om Kasper in de luwte te houden. Zijn ze goed, dan spelen ze; zijn ze even wat minder dan spelen Younes, Huntelaar en El Haddadi.

 9. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Tuurlijk, koop maar weer zo’n “ervaren” speler van 21 jaar. De jeugd bij Ajax heeft daar helemaal geen last van hoor. Volgens Dennis staat dit allemaal in het plan van Johan. Ik begin mij nu toch echt af te vragen of hij niet het rode boekje van Mao heeft of zoiets. Zo’n signaal afgeven maakt in ieder geval dat er nog deze zomer aankomende spelers zullen zeggen: doei doei Ajax. Wat een stelletje ongelooflijke knuppels lopen er toch rond bij mijn cluppie. Nog erger zijn de blinde volgers van dit zooitje ongeregeld. Wat een bende.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Je moet een speler halen die niet te duur is en waarbij het geen probleem is om hem op de bank te zetten als het jong talent het goed doet. Dat is dan een oudgediende die weinig kost (zoals Heitinga, Westerman, Poulsen, Huntelaar) of een jonge veelbelovende speler, die je huurt (zodat je hem terug kan sturen) of voor weinig koopt en voor iets meer oo korte termijn weer kan verkopen (zoals El Haddadi). Kluivert kan lekker ballen en als het even wat minder gaat (elke jochie krijgt een terugslag) dan El Haddadi langs de lijn. Is niks mis mee volgens mij, zolang de afspraken maar duidelijk zijn. En misschien blijkt Kluivert wel niet het grote talent te zijn die we nu denken dat ie is. Dan moet je toch wat achter de hand hebben.

   1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Voor weinig kopen? 12 miljoen moet hij kosten en bij huren mogelijk speelverplichting voor aantal wedstrijden. Voorin hebben we voorlopig keus zat.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Ajax wil hem huren, niet kopen. Optie tot koop is als de jonkies onverhoopt nog niet thuis geven om hem langer aan je te binden en eventueel daarna voor waarschijnlijk meer te kunnen verkopen. De door jou genoemde speelverplichting is giswerk; maar als dat zo zou zijn dan doet Ajax dat niet, gezien de genoemde taktiek. Kortom, goeie deal!

   2. Ajax1958

    Hahahaha ” en misschien blijkt Kluivert wel niet het grote talent te zijn die we nu denken dat ie is ” . Hahaha jij hebt er echt geen kijk op. Hahahahaha

 10. De Nees

  Youness bracht het toch niet afgelopen seizoen, een vervanger zou op zijn plaats zijn, maar dan wel kopen en niet huren. El Haddadi is wel wat prijzig, hebben ze al rondgekeken in Zuid-Amerika? daar zullen toch wel een paar handige gassies rondlopen die makkelijk passeren en een voorzetje kunnen geven? Kluivertje is veelbelovend maar is ook errug jong nog, moeten iets rustiger aandoen met hem, en rustiger brengen, mss af en toe basis en geregeld laten invallen voor Neres of op links. Als Klaaasen weggaat dan is van de beek zijn vervanger met F de Jong als zijn stand-in. En Nouri als stand in van Ziyech. Voor Schone zou een type Nigel de Jong goed passen.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Nouri kan ook linksbuiten hoor.

   1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Vd Beek nu al vaste kracht ipv Schone

    1. De Nees

     Nouri kan idd ook op links en ook andere posities voorin, dat kan in noodgevallen, maar zou hem aanhouden als vaste stand-in van Ziyech. Vd Beek heeft idd ingevallen voor Schone maar wie wordt dan vervanger van Klaassen? Nieuwe aankoop? In dit geval zie ik meer in doorstroming jeugd op die plek want die hebben we in 2-voud met de Jong/Beek. Middenveld heeft ook kracht nodig niet alleen voetbal, daarom dacht ik ipv Beek aan een type Nigel de Jong voor Schone.

     1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Nouri als stand-in blijven gebruiken maaktcdat hij vertrekt. Die jongen wacht nu al anderhalf seizoen.

     2. Hoeda Fak Ajoe

      En hem daarom dan maar op linsbuiten zetten? Dan weet je zeker dat ie afbrand. Ziyech blijft nog een jaar en gaat dan hogerop. Tot die tijd Nouri als stand-in en daarna in de basis.

 11. JohnDoe77

  Prima voetballer maar dan gewoon kopen. Als je 12-15 mln voor Neres uitgeeft, kunnen we deze jongen vast ook voor 10-12 kopen.

Reageren is niet mogelijk.