There are no ads, please add some


Victor Jensen ondertekent contract: ‘Geweldig om hier te zijn’

Ajax en FC Kopenhagen bereikten vorige week vrijdag een akkoord over de transfer van Victor Jensen. Vanmiddag zette de zeventienjarige middenvelder, die eerder dit jaar tot het grootste talent van zijn leeftijdscategorie in Denemarken werd uitgeroepen, zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen.

Met ingang van het seizoen 2017/18 sluit hij aan bij Ajax Onder-19. “Ik vind het geweldig om hier te zijn. Ik kan mezelf nu eindelijk een echte Ajacied noemen”, aldus Jensen op de officiële website van Ajax. “Ik kijk er heel erg naar uit om voor deze club te gaan spelen.”

Mede dankzij de inspanningen van Ajax-scout John Steen Olsen maakt Jensen de overstap naar Ajax. Ajax betaalde maar liefst 3,5 miljoen euro voor de tiener. Dat bedrag kan bovendien nog oplopen als de jeugdinternational en/of Ajax aan bepaalde sportieve verwachtingen voldoen.

Gerelateerde posts

34 reacties

  1. De Ajacied

   Idd Koote
   En dat deze Victor het verder schopt als de vorige Victor,
   Veel succes Jensen
   ❌❌❌

    1. De Ajacied

     Ja daar heb je een punt koote,?
     Hoop dan dat hij het langer volhoud als Fisher
     ❌❌❌

 1. Jimmy1971

  Moet allemaal net goed vallen , ook met een supertalent ..
  Fingers crossed !

  1. KBouter

   Mooi verhaal om te lezen AB, je word er weer spontaan verdrietig van dat dit zo heeft moeten lopen!

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Ja inderdaad KBouter, jammer dat Wim de kont tegen de krib gegooid heeft en het verdomde om samen te werken. Want kijk hoe goed de jonkies het nu doen en hoe goed de balans in het team is. Daar had Wim gewoon deel van uit kunnen maken als ie zichzelf iets minder god had gevoeld.

   1. KBouter

    Je kunt ook zeggen…jammer dat Bergkamp en Co zo weinig moeite hebben gedaan om Jonk binnen te houden. Allemaal voetbaljongens, samen de CL gewonnen en WK’s gespeeld. Dat schept een band en had makkelijk voorkomen kunnen worden.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Ook waar! Zelfde geldt nu voor Bosz. Zo jammer dat die gasten elkaar niet kunnen vinden (beide partijen), dat zou zo mooi zijn voor Ajax.

   2. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Als je het hele verhaal kent Hoeda dan snap je dat het niet Jonknis geweest die tegendraads was.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Ik ken het hele verhaal erg goed, beste AB. KBouter is wat milder dan ik, zoals ik in andere posts al aangegeven heb. Bosz en Jonk hebben zo’n groot ego dat ze denken dat zij alleen de waarheid in pacht hebben en het niet kunnen verkroppen dat de Ajax organisatie ze niet klakkeloos volgt. Zowel Jonk als Bosz hadden nog gewoon deel uit kunnen maken van het steeds beter spelend Ajax, maar ze verdommen het omdat ze de roem niet willen delen. Ik vind dat oprecht jammer, maar hé, het gaat steeds beter met onze club, ook zonder deze passanten.

     1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      In ieder geval met een stuk minder tekst Eug, kan je wat van leren jochie. @Hoeda, helaas zijn wij het verre van eens v.w.b. Jonk. Ik zag hem ook zeker niet als passant en ik weet dat Jonk geen enkel probleem had en heeft om zaken te delen. Om roem geeft hij al helemaal niet. Ajax heeft nu beter gespeeld maar ik denk dat dat over 1 jaar al weer een stuk minder is. Ook zie ik Ajax dan steeds meer een vreemdelingen legioen worden. We zullen het zien. Beide verkondigen we slechts een mening.

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Jonk heeft helaas van zichzelf een passant gemaakt, terwijl hij onderdeel had kunnen zijn van de vaste kern.
      Inderdaad hebben we een afwijkende mening maar dat is niet erg zolang we daar normaal over kunnen discussieren. En dat schijnt nu te lukken! Dank.

     3. KBouter

      Jonk had nog steeds onderdeel móeten zijn, en zo niet had hij nog gewoon op de toekomst moeten werken.

      Helaas door strubbelingen onder voetbalvrienden onderling sneuvelde Jonk. Daar zal hij zelf ook schuld aan hebben, maar dat was vast nog wel te lijmen.

     4. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Punt is: wanneer onsequent al jouw bijdragen rigoreus van tafel worden geveegd zonder overleg tijdens een overleg en de voorstellen zijn 100% in de afgesproken lijn van Johan (vaak ook al doorgesproken tussen Johan en Wim) dan zeg je op een gegeven moment: doe die vergaderingen lekker zonder mij. Neem daarbuj het gegeven dat Johan zelf vergaderingen een verspilling van tijd vond dan kan je raden welke advies Wim van hem heeft gekregen. Bergkamp, Sar en Overmars wilden niet het tempo en/of lijn vanJohan volgen zoals wel was afgesproken. Wim werd dus een pain in the ass en het niet meer komen op zinloze vergaderingen werd gebruikt als stok om mee te slaan. Zo ongelooflijk triest en gemeen. Wim stond zeker open voor discussie maar kreeg hier simpelweg de gelegenheid en ruimte niet voor. Zo kan je iemand snel veroordelen tot iemand die niet wil meewerken en eigenzinnig is. Als men bovenstaande onzin vindt mag dat maar het is de letterlijke mening van Johan en Wim hoe het gegaan is. Ik acht dit duo zeer geloofwaardig.

 2. KBouter

  Toch mooi dat de beste talenten uit Denemarken vaak voor Ajax kiezen. Ajax heeft echt de naam daar als super club om je opleiding te vervolgen en dan verder gaan naar een grotere competitie.

 3. Widi

  Ik wil er nu wel weer eens een paar uit de Bijlmer zien doorbreken. Desnoods uit Diemen. Zo Amsterdams mogelijk graag. Ga daar maar zoeken.

 4. Basisspeler

  Belachelijk overbodige aankoop. Absurd hoog bedrag voor een 17 jarige tiener.

 5. -buitenkantje rechts-

  Hoop niet dat dit de nieuwe trend van Ajax wordt.. Jochies van 17/18 jaar voor miljoenen kopen. En de eigen jeugd? Volgens mij hebben we genoeg talentvolle middenvelders uit dezelfde leeftijdsgroep.

 6. Charka53

  Victor veel geluk en succes laten we maar weer over voetbal praten want daar gaat het hier toch over.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Welnee,randzaken zijn veel leuker. Praten over voetbal is zo niet 2017 ?

 7. JohnDoe77

  Ben benieuwd, tot nu toe doen veel spelers uit het Noorden het over het algemeen prima! Klasse van onze scout ter plaatsen!!

Reageren is niet mogelijk.