There are no ads, please add some


Vertrek Bosz komt hard aan bij Klaassen

Davy Klaassen heeft tegenover Voetbal International een reactie gegeven op het vertrek van Peter Bosz die na een jaar in dienst te zijn geweest bij Ajax zijn heil gaat zoeken bij Borussia Dortmund. ‘Het is voor iedereen zonde’, zo laat Klaassen weten.

‘Natuurlijk hebben wij af en toe wel iets opgevangen maar hoe het precies is gegaan is nu even niet belangrijk. Feit is nu dat we op zoek moeten naar een nieuwe trainer. Het was uiteindelijk een prima jaar en iedereen is trots op wat we hebben bereikt. Ik heb geen idee wie nu de nieuwe trainer moet worden, want het is te kort dag om nu namen te gaan roepen. We moeten het eerst maar even verwerken want iedereen vindt het jammer dat hij weg is’.

Bron: VI

Gerelateerde posts

62 reacties

 1. Middenweg401

  Het blijft zonde, zeker na de dood donkere De Boer jaren. Nu moeten het weer gaan afwachten. Er is bijna niemand beschikbaar die zo aanvallend denkt.

  1. dickst14

   Er is wel degelijk iemand beschikbaar die zo aanvallend denkt. Alleen denk ik dat het ego van Bergkamp belangrijker is dan Ajax. Anders Wim Jonk. De oude verschillen uit de opleiding doen bij Ajax 1 niet ter zake dus…

   1. Middenweg401

    Denk niet dat Jonk wil zolang Bergkamp er nog zit dus hij is niet beschikbaar.

   2. Litmanen

    Dickst, hoe ziet de cv can Jonk eruit. Wel eens een elftal gecoached? Dacht het niet. Zou echt belachelijk zijn als hij trainer van Ajax zou worden. Bovendien is zijn eerste eis: alle assistenten er uit!

    1. dickst14

     Hoe zag de CV van Michels Cruijjf en van Gaal eruit?
     Die hadden alle 3 Real Madrid al getrained he meneer Ltmanen.

     1. KBouter

      Michel trainde voor Ajax gerespecteerde clubs zoals JOS e AFC.

      vGaal was jaren assistent van AZ, Ajax voordat hij het stokje overnam, dus stond al jaren op de trainingsveld.

      Cruijff behoeft verder geen uitleg.

     2. dickst14

      Als KBouter ook liever Veltman dan Tete ziet dan kunnen jullie samen naar de Blue Oyster Bar. Leuk dat je iemand gevonden hebt misbruiker vd naam Litmanen

     3. dickst14

      Dacht eerst dat Kbouter er de gek mee stak met AZ2 en Jos. maar klaarblijkelijk meent hij het nog ook. Je hebt je soulmate gevonden Litmanen. Wat een ….

     4. KBouter

      dickst14 Je hoeft niet zo puberaal te reageren als je een normaal antwoord krijgt.

      Ik geef alleen aan welk voortraject die trainers hadden toen ze bij Ajax tekenden. JOS en AFC waren in de jaren 60 geen kleine clubs.

      En nee..Litmanen heeft geen medestander met mij gekregen, maar wanneer wanneer hij iets aangeeft kun je ook normaal op reageren.

      Verder je laatste zin wat een……is erg volwassen!

     5. KBouter

      dickst14 ik geef alleen antwoord op je vraag wat die trainers daarvoor gedaan hebben.

      Verder ben ik in die affaire Jonk-TH voor Jonk opgekomen en zal ik dat nog doen. Jonk deed zeer goede zaken op de toekomst, maar je moet het wel in perspectief zien…Wim Jonk heeft domweg niet de ervaring en communicatieve eigenschappen om een topclub te trainen. Tenminste..nog niet. (hoop ooit dat hij hetwelk krijgt). Oja, Veltman of Tete, als je me een beetje kent en gevolgd hebt, ken je mijn keuze ook. Maar ook in deze keuze is een hoop te zeggen..of een puur verdedigende (puike) verdediger, of een iets minder verdedigende verdediger…maar met meer aanvallende kwaliteiten.

      Nogmaals..ik ben voorstander van wat Jonk heeft laten zien op de toekomst..maar om hem nu maar gelijk hoofdtrainer te maken?

     6. Middenweg401

      Kan Charlie2011 ook mee naar die homobar. Die kneus meent op alles van mij te moeten reageren.

     7. dickst14

      Ik weet niet of Litmanen en KBouter samen willen zijn. Anders lijkt het me geen probleem. Laat hij het maar aan ze vragen.

     8. Charlie2011

      Middenweg401 dit is het lot ei. Jij en ik zijn buddys op afc fanzone ik moet je in toom houden en je reality checks geven. Want je lult 9 van 10x BS. Ik ben als het ware je reclassering ambtenaar.

     9. Middenweg401

      Vind die discussie over wel of geen ervaring flauwekul. Vind visie belangrijker. Bovendien kan je met een goede assistent die ervaring erbij halen. En verder kan je er alleen achter komen als je het daadwerkelijk doet.

   3. koote207

    Ik weet niet of je die zwarte piet helemaal alleen aan Bergkamp moet geven, klmen veel tegenstrijdige berichten naar buiten, waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

  2. Charlie2011

   15 mei 2011 ajax twente 3-1 kampioenschap. Frank de boer was trainer. Daarvoor was het 2004? Lief zijn ja over de boer we moeten hem dankbaar zijn.

     1. Middenweg401

      Bakkie, Zolang die ruggeklimmer achter me aan blijft zitten kan ie koekies verwachten.

   1. Bert62

    Dankbaar? Het waren kampioenschappen van de armoede. Onder de Boer alleen maar slaapverwekkend voetbal.

    1. KBouter

     Bert…niet helemaal waar, hij had een flitsend eerste seizoen. En het tweede was ook zo slecht nog niet, daarna ging het snel bergafwaarts.

    2. Litmanen

     Beetje respect. Vier schalen. En geen dubbeltje mogen investeren. Ik vind De Boer nog steeds een kanjer van een trainer. Moet je kijken waar zijn spelers nu voetballen. Niet verkeerd hoor!

   1. Middenweg401

    Alleen de eerste twee jaren waren wel aardig qua voetbal, daarna heb ik me verveeld. Dus ja donkere jaren.

 2. Charka53

  Het is zeker zonde dat het zo is gegaan maar we hebben nu wel een opvolger voor Dick Advocaat .?

   1. Charka53

    Wat een of meerdere supporters willen hebben in de directe geen boodschap aan dus afwachten maar.

     1. Charka53

      Er zijn best trainers die voor een normaal ( voetbal ) salaris naar Ajax willen komen en nu zeker na het afgelopen seizoen.

   2. Bert62

    Waarom wordt Bergkamp zelf geen trainer als hij het allemaal zo goed denkt te weten.

    1. Middenweg401

     Bergkamp zou er goed aan doen om geen assistent-trainer meer te zijn. Dan zijn we in ieder geval van die rare verhouding af waarbij de assistent-trainer baas is van de hoofdtrainer.

 3. Iceman

  Ja ik was geen Bosz Fan maar Ajax voetbalde wel zoals JC het in zijn gedachten had. Ik ben er bang voor dat er straks een of andere vlut trainer komt die er wijnig tot niks van zal bakken alleen met de jeugd zal gaan spelen maar alleen met de jeugd redden wij het niet zeker niet Europisch gezien. Jeugd is de toekomst maar voor hoe lang want als je niet mee doet in Europa blijf je zitten met je jeugd.

  1. BobbyHaarms

   Wij zijn op Ajaxpers na allemaal shocked door deze hele gang van zaken Davy. En reken er maar op dat er binnen nu en 1 seizoen een hoop spelers gaan vertrekken, Davy zie ik nu al helemaal niet meer blijven. Weet zeker dat er iets geknakt is na deze week (ja ook bij mij)

 4. Basisspeler

  Wat moet hij verwerken dan? Hij is straks ook vertrokken. Krokodillentranen

  1. Reservewissel

   Ik denk eigenlijk dat hij oprecht zo betrokken is bij Ajax (ondanks een aanstaand vertrek).

 5. Bakkie

  Wat is het opeens lekker rustig hier sinds je geen duimpjes meer kan geven! Ik heb die hele Seijs niet meer gezien sindsdien haha

 6. Kevke87

  ik hoop oprecht dat iedereen het belang van AJAX behartigd en bv een wim jonk voor de groep gooit. iig iemand die ook het plan Cruijff opvolgt. als dat betekent jonk voor de groep, dan zij het zo. ondanks eerdere aanvaringen. of iemand anders kan ook natuurlijk

 7. Gert Ajax

  Vi meldt dat marcel keizer van jong ajax de mogelijke opvolger voor bosz is.
  Hij heeft het niet verkeerd gedaan in de jupiler leaugru we wachten af….

  1. KBouter

   Dat zal een verstandige keuze zijn, een eigen jongen met perspectief en die de club kent.

 8. De Nees

  Een eerste stap om Ajax weer een voetbalsmoel te geven is van die verrekte beurs af te gaan door de resterende 27% aandelen op te kopen en weer een vereniging van te maken. Daarmee doek je die RvC en directie laag op en dan voetbalmensen als Ling, Molenaar, Jonk aan het roer met een ledenraad met louter Cruijffianen. Zoals het nu gaat is het wachten tot de volgende fik bij Ajax, want als het hun niet zint gaan Sar en Bergkamp weer hetzelfde kunstje flikken bij de volgende trainer let maar op.

  1. BobbyHaarms

   Met je eens De Nees, zsm van die klotebeurs af en van Ajax weer Ajax maken…de bezem erdoor en al die anti-Cruijff schijnheiligen eruit flikkeren!

 9. Basisspeler

  AS: Keizer wordt nieuwe trainer, Bergkamp en Spijkerman assistenten
  Bron: VI

  1. BobbyHaarms

   Dat eerste kan ik me nog iets bij voorstellen. Heeft geweldige resultaten bereikt met Jong Ajax en speelt voetbal waar je vrolijk van wordt. Enige minpunt kan zijn de geringe ervaring van Keizer. Bergkamp en Spijkerman heb ik veel meer moeite mee, die zie ik liever vertrekken.

 10. hubert

  er word ook gezegd dat Peter bos de breuk zelf heeft geforceerd. maar daar hoor ik weinige over. en dat zou wel eens meer waarheid kunnen zijn dan de andere geruchten. denk na voordat hier weer zoveel onzin verschijnt

 11. hubert

  er word klaassen krokodillentranen verweten . Heb eens een keer respekt voor een echte ajaxied. En ik ben geen tegenstander van bos masr als ik lees dat hij nog graag gebleven was bij de groep dan zakt mij de broek af hoor. hij had kunnen blijven. niemand die hem weg wilde hebben 800.000 of 4.000.000. zeg het zelf maar

 12. -buitenkantje rechts-

  Trainers en spelers zijn passanten. Nu heeft Klaassen wel meer krediet, omdat hij lange tijd bij Ajax is gebleven. Denk dat dit wel een extra duwtje in de rug van een aantal spelers kan zijn om eens om zich heen te kijken.

 13. Gert Ajax

  En voor sommigen ook niet die onder bosz geen of weinig speeltijd kregen.
  Maar voor klaasen ben ik bang dat hij weggaat.

Reageren is niet mogelijk.