There are no ads, please add some


Mitchell Dijks vertrekt bij Norwich City

De Engelse club Norwich City huurde Mitchel Dijks van Ajax met een optie tot koop maar de club wenst hier geen gebruik van te maken. Stuart Webber zegt via de website van de club: ‘We zijn al een tijdje met Mitchell en zijn belangenbehartigers in gesprek. Helaas zijn we niet tot een akkoord gekomen en kijken we nu verder naar andere opties’. Mitchel speelde vijftien wedstrijden voor Norwich City en maakte zelfs een winnende treffer tegen Wigan Athletic. Mitchell verloor zijn basisplaats aan Daley Sinkgraven en hij heeft een contract tot juni 2018.

Gerelateerde posts

41 reacties

  1. HURBIE

   Stuk beter als die Gup van een sinkgraven die naast je staat Welkom terug

    1. AjaxKat

     Off topic maar echt belangrijk: er is net bij peptalk gezegd dat er een breuk was tussen PB/Kruzen tegenover bergkamp/spijkerman. Valentijn driessen bevestigt dat er meer aan de hand was bij PB dan alleen de portemonnee van dortmund. Dat ie daar meer gaat verdienen lijkt dus een bijkomstigheid voor PB.
     “Wederzijds goedvinden” tussen Ajax en PB had Valentijn Driessen het over. Dan moet er echt iets dood en doodziek zijn geweest. Ongelofelijk dat er niemand maar dan ook niemand binnen de club is die de plooien glad kan strijken tussen die twee kampen. Ze delen verdomme elke wedstrijd dezelfde bank! Na de eerste Europese finale na 21 jaar en een gouden toekomst in het vooruitzicht wil je toch graag samen verder en moet je daar toch wel uit kunnen komen?

     1. BobbyHaarms

      Er komt steeds meer boven tafel ja. Waar ik in eerste instantie Bosz vervloekte blijkt er toch heel wat meer aan de hand te zijn. En weer is het Bergkamp die genoemd wordt. Niet voor de eerste keer..🤔

     2. AjaxKat

      Ja lees het net bij telegraaf allemaal. De geest is uit de fles… wat een wespennest is onze club, waarschijnlijk dus onder leiding van bergkamp. Was al bang dat pb bij een conflict, als buitenstaander bij ajax, op te weinig steun kon rekenen. Is helaas ook gebleken.
      Kamp pb/kruzen zou volgens bergkamp en co te aanvallend zijn ingesteld. De zwitser Schmidt wordt nu als opvolger bij ajax genoemd. Dus er komt weer een overgangsjaar aan vrees ik. En als bergkamp en co hun zin krijgen met afbraakvoetbal.

     3. AjaxKat

      Oh schmidt is een duitser die komt van Leverkusen en eerder RBS die Ajax in de JC Arena alle hoeken van het veld liet zien.

      Ben echt sprakeloos dat niemand het voor pb heeft opgenomen. Ook een jurist als molenaar niet. Van 21 jaar Europese schaamte naar 21 jaar Europese waanzin. Las ook dat ze bezig waren met een functie voor Jordi cruijff, die gaat nu dus never nooit niet meer komen aangezien hij altijd lovend over pb was. Lijkt wel of alles wat met cruijff te maken heeft geen kans van slagen meer heeft bij ajax.

     4. BobbyHaarms

      En zo moeten we dus de voorronde CL in AjaxKat. Ik hou mijn hart (als vanouds) vast 🤔

     5. JohnDoe77

      Helaas deelde ze voor een belangrijk deel juist niet dezelfde bank; DB zat vaker op de tribune dan op de bank!

   1. koote207

    Zeker beter dan Sinkgraven is toch belachelijk dat die daar heeft gestaan😳

  2. JohnDoe77

   Ja, daar gaan we echt iets aan hebben daar…. not! Hij is verre van jong en heeft geen toekomst meer bij Ajax. Verkopen aan een middenmoter in Nederland lijkt mij handiger!

  1. AjaxKat

   Ze kijken niet voor niks in Brazilië voor een linksback. Verwacht dat viergever wel weg is deze zomer. Die heeft zich wel in de kijker gespeeld. Nieuwe trainer of niet, denk dat Dijks niet meer aan spelen toekomt.

 1. Charlie2011

  Met vertrouwen denk ik dat hij het niveau van viergever kan halen dus een bruikbare speler.

 2. KBouter

  Mensen vergeten snel hoe slecht Dijks in het ajaxsysteem past. Totaal geen techniek en voorzetten zó hoog dat er ijs op zat toen de ballen weer daalden.

  Verdediging van Ajax heeft het de afgelopen jaar gewoon goed gedaan, elke topclub heeft tegenwoordig een moderne voetballende back in de verdediging staan, en aan die criteria voldoet Dijks bij lange na niet.

  Dat hij onder FdB basis had interesseert me niets, dat soort voetbal moet je niet terug willen.

  1. Jari10

   En zo is het helemaal. Als je intentie is om ongeveer 60% balbezit te hebben en met druk naar voren te spelen moet je spelers inpassen die dat kunnen. Sinkgraven heeft dit uitstekend gedaan en aan het eind van het seizoen ook verdedigend goed gespeeld. Dat laatste heeft wat tijd nodig gehad maar dat is logisch.

   1. Charka53

    Voor de Nederlandse competitie kan Sinkgraven goed uit de
    voeten maar als we Europa in gaan vind ik hem veel te ligt.

  2. Iamsterdam2015

   Whahahaha dst er ijs op zat…. ik ga stuk hier!!! Ik zeg altijd zijn voorzetten gaan altijd onderkant wolk en weer terug richting veld…

  3. EvdB

   Liever een kampioenschap met minder mooi voetbal dan een seizoen zonder prijs

   1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Met jou gaat ook alles goed? Ajax en minder mooi voetbal? Hard tegen een muur aan gelopen? Verkeerde forum?

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Niet helemaal is zacht uitgedrukt. Ik zou zeggen: helemaal niet 😉

 3. AFCA my World

  Helaas gaat hij in de uitverkoop,omdat volgend jaar zijn contract afloopt net als bij Veltman,ik ben bang dat er volgend seizoen een compleet nieuw Ajax moet staan,omdat er voor elke speler van de Selectie belangstelling is ook voor kluivert,neres,nouri enz !!!⚽️

 4. -buitenkantje rechts-

  Hoewel ik voorstander ben van een echte verdediger op de backposities, vind ik Dijks toch te beperkt. In het systeem dat nu gespeeld wordt en hopenlijk doorgezet door Keizer of Winter past hij niet. Toch hoop ik dat hij ergens in de eredivisieeen leuke club vindt.. Groningen? Of Heerenveen? 😁

 5. Peter en zijn Rockets

  Benieuwd waar hij nu heen gaat. Want voor Ajax is hij echt niet goed genoeg. En ook niet bij Jong. Loopt hij alleen maar in de weg. Verkopen dus. En als dat niet kan verhuren. Ik kan haast mijn ogen niet geloven als ik hier lees dat sommigen hem goed vinden en terug in het Eerste willen. Jullie kijken zeker alleen teletekst. Of komen jullie met je blindengeleidehond naar het stadion?

 6. JohnDoe77

  Niet terug laten komen, dit Ajax moet de lat hoger leggen als Dijks voor Lb!

 7. Basisspeler

  Vind Dijks meer een Feyenoorder.
  Lomp, onbeholpen en alles met fysiek.

Reageren is niet mogelijk.