There are no ads, please add some


‘Van der Sar jr kan naar ADO Den Haag’

Joe van der Sar staat in de belangstelling van ADO Den Haag, zo meldt Omroep West. Het contract van de 19-jarige zoon van Edwin van der Sar wordt niet verlengd bij Ajax. Hij moet daardoor op zoek naar een nieuwe club. De Haagse club wil de talentvolle keeper graag inlijven en laten starten en rijpen bij Jong ADO Den Haag.

Van der Sar jr. doorliep de jeugd van Manchester United en voetbalvereniging Noordwijk. In 2013 stapte hij over naar de jeugdopleiding van Ajax. ADO heeft al gesproken met Van der Sar jr. en hoopt de overschrijving snel af te ronden.

Gerelateerde posts

18 reacties

 1. Peter en zijn Rockets

  Leuk voor hem. Voor Ajax komt hij tekort. Zo blijft hij toch betaald voetbal spelen. Succes in de residentie Joe!

   1. david1984

    wat maak het uit hoe je er uit zie het gaad om het innerlijke en niet om het uiterlijk

 2. -buitenkantje rechts-

  Als je voor Ajax tekort komt is dit een mooi vervolg voor hem..

 3. ritchy

  Sommige zijn lekker negatief laat die jonge lekker keepen bij ADO dat hij tekort komt bij Ajax is een ander verhaal misschien is hij wel een goede keeper voor hun jammer voor hem heeft hij wel een vader die een wereld keeper is/was het is maar een naam kijk maar eens naar Johan en jordi Cruijff ook een groot verschil

  1. Emilio4Ajax

   Begrijp dat niet he…waarom moeten alle talenten er al met 19-20 staan… Geef ze de tijd en als ze met 23 doorbreken is dat toch ook goed…🍻😎

Reageren is niet mogelijk.