There are no ads, please add some


Ajax kan streep door naam De Boer zetten voor eventuele opvolging Bosz

Mocht Peter Bosz besluiten om na één jaar Ajax de overstap te maken naar Borussia Dortmund dan kan Ajax in de zoektocht naar een opvolger een streep zetten door de naam van Frank de Boer, zo laat broer Ronald weten. ‘Voor Frank is Ajax momenteel een gepasseerd station en hij heeft laten weten dat hij in het buitenland aan de slag wil. Een terugkeer naar Ajax zou een optie zijn maar dan later in zijn carrière’. Inmiddels zou Club Brugge een van de serieuze kandidaten zijn om de handtekening van De Boer te bemachtigen.

Bron: Veronica

Gerelateerde posts

74 reacties

  1. De Ajacied

   Dat is wat wij als Ajacieden ook niet zouden willen,
   Ron Jans, Erik ten Hag dat zouden mijn voorkeuren zijn.
   En liever geen Duitser
   ❌❌❌

   1. Basisspeler

    Erik ten Hag en Ron Jans?? Belachelijke keuze. Je moet iemand met Ajax-dna hebben.

   1. f-side64

    nou als hij traore veltman 4gever westermann en sinkgraven gelijk mee neemt

 1. Widi

  Zet je feestmuts maar af ajaxpers. Die komt de komende 10 jaar niet terug.

  1. Peter en zijn Rockets

   Echt balen dit! Moeten de spelers weeeerrr aan een nieuwe trainer wennen.

 2. ritchy

  Ben er blij mee dat fdb niet komt ondanks de 4 kampioenschappen daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor

  1. De Nees

   Never de Boer meer, gaan we weer terug naar breed en achteruit spelen. Tactisch te beperkt, zijn analyse praatjes vaak armmoedig en weinig onthullend. Bedankt voor de 4 titels maar blijf er toch bij dankzij de geringe concurrentie, europees zwaar gefaald en ajax naam te grabbel gegooid, en je laatste wedstrijd tegen de graafschap is hem zwaar aan te rekenen. Een ajax man voor altijd maar aub niet als trainer.

  2. De Nees

   Never de Boer meer, gaan we weer terug naar breed en achteruit spelen. Tactisch te beperkt, zijn analyse praatjes vaak armoedig en weinig onthullend. Bedankt voor de 4 titels maar blijf er toch bij dankzij de geringe concurrentie, europees zwaar gefaald en ajax naam te grabbel gegooid, en je laatste wedstrijd tegen de graafschap is hem zwaar aan te rekenen. Een ajax man voor altijd maar aub niet als trainer.

 3. bs

  Lijkt me goed. Nieuw elan is nodig en dan wel met een oprecht Ajax hart (en niet zo’n nepgast a la Bosz …)

 4. KBouter

  Man man man…word een narigheid om hier via de App in te loggen. Kunnen al die vrijwilligers ook niets aan doen maar Ajaxfanzone kan beter nokken zó. Wat een ellende om in te loggen..of je begint aan een side wat goed is, of je stopt er gewoon mee want fit is zo haast niet meer te doen. Zwaar irritant!!

  1. De seijs

   Juist KBOUTER dit werkt niet. Of alle zeilen bij zetten om de App 100% te krijgen of nokken. Dit werkt in iedergeval niet.

   1. Peter en zijn Rockets

    Als jij dan eerst nokt, gaan we daarna met een verbeterde app door. Doei!

    1. De seijs

     Dan moet ik jou teleurstellen. Maar als jij ook maar een klein beetje verstand hebt dan negeer je mij. Maar daar moet je wel ballen voor hebben. En ja die heb jij niet. MEELOPER

     1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Begin eens met zelf mensen te negeren maar dat lukt jou nu net niet want je geilt op aandacht.

 5. Gert Ajax

  Zou ook te vroeg zijn voor
  Ajax en de Boer.
  Hopen op een trainer die wat los kan maken en goed in de groep ligt.
  En het Ajax spel natuurlijk met mooi voetbal.

 6. De seijs

  Bosz zegt ook ajax trouw te blijven. Ik sluit de Boer in elk geval niet uit.

 7. De seijs

  Als Bosz echt weg gaat, dan hoop ik toch op een oude rot. Henk ten Cate

 8. Charlie2011

  Ik vind het vreemd dat fdb in de media word genoemd. En wat ik helemaal vreemd zou vinden als hij naar club brugge gaat. Ze noemen de eredivisie een mickey mouse comp. Wat is belgie dan. Ok ze staan op de coeficientelijst hoger maar dat veranderd niks. Hoop echt dat dit allemaal met een sisser afloopt en dat er word gebouwd door bosz. Leuk voetbal kampioen worden gek ver schoppen in cl weer positief in de voetbalmedia komen. En dan oprotten naar dortmund.

 9. Iamsterdam2015

  Nee he he lijkt
  Mij logisch dat hij niet komt. Zou ik net zo raar vinden als het vertrek van PB. Ook niet die tweede rangs duitse trainer. Dod
  Maar een Rijkaard, vd Brom, Jonk of zo.

  1. Basisspeler

   Voordeel: dan weet je tenminste van te voren dat je een Judas in huis hebt.

 10. Charka53

  Als een nieuwe trainer aanstellen moeten ze er wel voor zorgen dat het voetbal zo moet zijn als wat Bosz er weer heeft ingebracht dan blijven we een echt Ajax zien.

 11. JohnDoe77

  Hebben we een jaar geinvesteerd om te eindigen zoals we deden; top maar de eerste wedstrijden hebben we de kakkies kampioen gemaakt! En dan zal hij nu weggaan voor geld?! Dan gaat zijn cv naar de knoppen en met zijn korte ervaring bij een topclub geven ze hem in Duitsland geen periode met matig voetbal en puntverlies. Als hij gaat ligt hij er in de winterstop weer uit en zit hij over 2jr ergens in de woestijn! Kortom, PB blijf drie jaar, laat mooie dingen zien en maak dan de stap!

 12. EugAjax

  Een logische redenering en keuze van Frank om niet zo snel terug te willen keren. Persoonlijk zie ik hem altijd betrokken bij Ajax. Maar Frank wil zijn eigen weg gaan en dat is heel mooi. Frank succes met je keuze voor een nieuwe club, en wat mij betreft ben je altijd welkom bij je favoriete club. (Mooi hoe Frank rond finale het altijd over WE had👍)

   1. De seijs

    Nee jou kinderachtige commentaar daar zitten we hier op te wachten! Jezus man wordt eens volwassen. Met dat bekende meelopen van jou probeer jij te score. Wat een zielig persoon ben jij. Heb jij dat nu zelf niet in de gaten. petra👼

  1. Basisspeler

   Klopt EugAjax. Ik wens Frank de Boer ook het allerbeste, maar voorlopig niet bij Ajax.

  2. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Compleet nutteloze reactie weer Eug. Puur en alleen om zelf een beetje goed over te willen komen. Je bent net als zo’n hoerenloper, beetje stiekem, alsof het allemaal niet zo erg is dat je je vrouw in de maling neemt. Men noemt het ook wel hufterig gedrag en de persoon in kwestie een proleet. Wilde ik ff kwijt over je.

 13. Joep

  Ik heb liever dat Ajax zegt hij heeft nog een contract voor twee jaar. We houden hem hier aan.

  1. BobbyHaarms

   Inderdaad Joep. Het lijkt allemaal zo gemakkelijk te gaan altijd bij Ajax..zodra er met een paar flappen gezwaaid wordt is alles en iedereen te koop bij ons in Amsterdam. Zo kan je bouwen tot je een ons weegt maar meer dan een zandkasteel bij de rand vd zee zal het zo nooit worden.

   1. Joep

    Voor het geld hoeft Ajax het niet te doen. Daar heeft Marc al voor gezorgd. Nu je poot stijf houden. En oprotten die duitsers.

 14. RobbyZ

  Winter,Keizer of Jonk,dan weet je zeker dat het Ajax Spelletje er in blijft,de meeste spelers kennen de trainers al dus gas en gaan!

 15. misslucky

  Echt jammer als Peter Bosz gaat, na de goede prestaties van de laatste maanden. Wel begrijpelijk als je goed geld kan verdienen.
  Ik zou Jaap Stam of Wim Jonk halen. Dan kun je nare periode over speelbeleid en jeugdopleiding afsluiten en visie en toekomst Ajax veilig stellen.

 16. a.p.

  club Brugge zoe echt een mooi club voor fdb zijn . spanje, dld, en engeland natuurlijk ook

Reageren is niet mogelijk.