There are no ads, please add some


Doelman Boer tekent definitief bij PEC Zwolle

Diederik Boer vertrekt definitief naar PEC Zwolle. Ajax wilde zijn contract niet meer verlengen, waardoor hij op zoek moest naar een andere club. Boer tekent een contract voor twee seizoenen, met de intentie om daarna een andere functie binnen de club te gaan bekleden.

Van 2002 tot 2014 was Boer ook al actief voor de Zwollenaren. In die periode kwam hij tot een totaal van 297 competitiewedstrijden in het eerste elftal van de club. Boer doorliep ook de jeugdopleiding van Zwolle.

Boer is zelf blij met zijn nieuwe contract: ,,PEC Zwolle is mijn club, dus ik ben ontzettend blij dat ik hier nu terugkeer. Ik heb een fantastische periode gehad en vele prijzen gewonnen in Zwolle. Mijn droom was om nog bij een topclub te spelen en toen die mogelijkheid zich aandiende bij Ajax, heb ik die kans met beide handen aangegrepen. Ik kijk dan ook met een goed gevoel terug op de periode in Amsterdam. Ik voel me harstikke fit en ben klaar om nog een aantal seizoenen actief te zijn in de Eredivisie. Ik ben dan ook blij dat PEC Zwolle mij deze kans biedt en kan niet wachten op het nieuwe seizoen.’’

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. De seijs

  Bedankt dat je bij ons ajax op de bank wilden zitten. Jij was de ideale 2e keeper voor ons. Succes kerel.

  1. HURBIE

   Een voorbeeld prof was je bij AJAX zo als je heb opgesteld deze 3 Jaar
   Heel veel succes man

 2. AFCA my World

  Het ga je goed,bedankt voor je inzet bij ons Ajax als het nodig was ! De jeugd die er aankomt zijn net ietsjes beter !

 3. JohnDoe77

  Veel plezier daar en dank voor je inzet!! Nu een mooie stand-in voor Onana aantrekken!

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Volgens mij had je dat al eerder gezegd en het is geen opmerking die je hoeft te herhalen.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Mag en ik bepaal zelf of ik daar commentaar op heb.

  2. -buitenkantje rechts-

   Beetje respect voor een Ajacied Basisspeler.. Ook al was hij geen basisspeler.. 😜⚽️

 4. BobbyHaarms

  Vooral die opmerking “ik heb vele prijzen gewonnen in Zwolle” doet het em 😂 Stond toch mooi maar even 3 jaar klaar voor ons cluppie, al is het Ajaxniveau natuurlijk veel te hoog gegrepen voor deze, met alle respect, beperkte keeper. Succes bij Zwolle, het is je gegund!

Reageren is niet mogelijk.