There are no ads, please add some


Ajax legt eigen jeugdtalent Zian Flemming(18) tot 2019 vast

Ajax heeft Zian Flemming (Amsterdam, 1 augustus 1998) gecontracteerd, zo meldt de club via de officiële website. Flemming kwam het afgelopen seizoen uit voor Ajax O19. Hij tekende een contract dat ingaat op 1 juli 2017 en een looptijd heeft van twee jaar, tot en met 30 juni 2019. In de verbintenis is een optie voor nog een jaar opgenomen.

Het betreft het eerste contract voor de aanvallende middenvelder die sinds 2008 deel uitmaakt van de jeugdopleiding van Ajax. Met ingang van komend seizoen sluit Flemming aan bij Jong Ajax dat uitkomt in de Jupiler League. Flemming: ,,Ik ben 9 jaar geleden begonnen bij Ajax. Als klein jochie kwam ik hier binnen, ben als het ware bij de club opgegroeid. Als je als Amsterdammer bij je club mag tekenen is dat heel speciaal.”

 

Gerelateerde posts

12 reacties

  1. Charka53

   Dat maakt niet uit Jimmy je weet wat er mee gebeurd , op de bank ontevreden worden en door verkopen.

 1. -buitenkantje rechts-

  Aanvallende middenvelder die ook spits kan spelen. Heeft tijdens de blessure van Sierhuis in de spits gestaan bij AjaxO19.. Gaat komend seizoen in Jong Ajax spelen. Een komende speler..kopsterk! Moet aanvoer van de zijkant hebben. Prachtig dat talent!😎👍

  1. HURBIE

   Hè BR die heeft een feesie vanavond en logisch
   Zijn harde werken word is beloond
   Trots als een aap met gouden ballen SUCCES

 2. AFCA my World

  Wat ik van hem gezien heb is het zeker een talent,maar we hebben al heel veel (aanvallende) middenvelders en aanvallers,zeker nu ook N de Jong nog in de picture is. Hij mag zich deze 2 seizoenen proberen te bewijzen !⚽️

 3. JohnDoe77

  Super leuk, we beginnen de vruchten van de fluwele revolutie te plukken! Van hartr Zian!!

 4. Basisspeler

  Begreep dat hij begin seizoen geen eens basisspeler was. En wat moeten we met nog een middenvelder erbij. Liever toptalent dan dit soort jongens aan het lijntje houden.

Reageren is niet mogelijk.