There are no ads, please add some


Ruim 95% seizoenkaarthouders ook volgend seizoen van de partij

Nu de deadline voor het verlengen van de seizoenkaarten van 31 mei is verstreken, is duidelijk geworden dat ruim 95% van alle Ajacieden met een seizoenkaart ook volgend seizoen weer van de partij is. Daarnaast heeft Ajax inmiddels ook veel nieuwe seizoenkaarthouders mogen verwelkomen, zo meldt de club via de officiële website.

Momenteel is er nog een beperkt aantal stoelen beschikbaar voor de seizoenkaartverkoop. Vanaf volgende week vrijdag 9 juni 12.00 uur komen daar nog een zeer beperkt aantal plaatsen bij. Het dringende advies van de club: Als je zeker willen zijn van een eigen plaats; onderneem dan snel actie! Op ajaxseizoenkaart.nl vind je alle informatie.

Familievak
Het speciale familievak voor kinderen t/m 13 jaar gaat ook vanaf vrijdag 9 juni in de verkoop. Ajacieden die het bijbehorende interesseformulier hebben ingevuld, ontvangen een dag eerder (donderdag 8 juni) bericht. Het aantal geïnteresseerden overstijgt ruimschoots het aanbod, dus er is geen garantie dat iedereen in het familievak terecht kan.

Gerelateerde posts

27 reacties

 1. nick-afca95

  Ik weet nou niet zo goed in hoevere dit goed nieuws is. Ik zie namelijk nogsteeds een hoop lege stoelen die alleen bezet zijn met wedstrijden tegen Feyenoord en PSV(FC Goeroe). Daar moet echt harder tegen opgetreden worden. Als je kijkt naar die laatste wedstrijden in europa dan wil je dat eigenlijk elke thuis wedstrijd. Dan weet je eigenlijk al bij de start van het seizoen dat je thuis alles wint. En ik zie op die momenten eindelijk een beetje een Ajax uitstaling in de Arena. Dus kortom; helemaal top dat er weer een hoop verkocht zijn, maar treed een keer op tegen lege stoelen van seizoenkaarthouders.

  1. Janneman16

   net zoals ze willen doen op zuid. minimaal 12x per jaar komen. Zo niet….. eruit

 2. vak411

  Goed gedaan overmars! Brede selectie. Men wat duurt het nog lang voor we weer kunnen ballen!

 3. knudde32

  off topc

  Huntelaar terug bij ajax tekend voor 1 jaar

  welcome back the hunter

 4. knudde32

  off topc

  Huntelaar terug bij ajax tekent voor 1 jaar

  welcome back the hunter

 5. Emilio4Ajax

  Hoe kom ik aan een kaartje als ik eind augustus naar Nederland kom…?☺️

 6. AFCA my World

  Uiteraard zijn wij er weer elke wedstrijd bij !⚽️, kan niet wachten op het nieuwe seizoen,al zal dat helaas met ern hoop wijzigingen zijn !

Reageren is niet mogelijk.